Jatkuva lento kohteesta Nadin kansainvälinen lentokenttä (NAN)

Non-stop-lentoja 23 kohteeseen 10 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Nadin kansainvälinen lentokenttä

Olennaiset tiedot koskien Nadin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Nadin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi NAN
Kaupunki Nadi
Maa Fiji (FJ)
Täysi sijainti Nadin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste -17.754277
Pituusaste 177.436812
Verkkosivusto Airportsfiji.com
Näytä kartalla Google maps

Nadin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Fidžillä sijaitseva Nadin kansainvälinen lentokenttä on tärkeä portti Tyynenmeren saarille, ja se tunnetaan erinomaisista palveluistaan ja valikoimastaan. palveluista. Täällä tutustumme tämän vilkkaalla lentoaseman erilaisiin mukavuuksiin ja palveluihin.

Palvelut

 • Terminaalirakennukset: Nadin kansainvälisellä lentokentällä on kaksi terminaalirakennusta? kansainvälinen terminaali ja kotimaan terminaali. Molemmat terminaalit ovat hyvin hoidettuja ja tarjoavat mukavan ympäristön matkustajille.
 • Ravintolat ja kahvilat: Etsitpä sitten nopeaa välipalaa tai täyttä ateriaa, lentokentällä on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja jokaiseen makuun. Matkustajat voivat nauttia erilaisista kulinaarisista herkuista paikallisista herkuista kansainvälisiin herkkuihin.
 • Liikkeitä: Lentokentällä on useita verovapaita liikkeitä ja vähittäismyyntipisteitä. Matkustajat voivat löytää laajan valikoiman tavaroita, kuten elektroniikkaa, matkamuistoja, vaatteita ja asusteita. Se on loistava tilaisuus tehdä ostoksia ennen lentoa.
 • Pankkitoiminta ja valuutanvaihto: Matkustajat voivat hyödyntää lentoasemalla saatavilla olevia erilaisia pankkipalveluita, kuten pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä. Tämä varmistaa käteisen ja valuutan muuntamisen kätevästi.
 • Aulatilat: Nadin kansainvälisellä lentokentällä on premium-loungeja bisnesluokan matkustajille ja tiettyjen kanta-asiakasohjelmien jäsenille. Matkustajat voivat nauttia erilaisista mukavuuksista, kuten mukavista istuimista, ilmaisista välipaloista ja juomista sekä Wi-Fi-yhteydestä.
 • Wi-Fi ja latausasemat: Yhteydenpito on helppoa osoitteessa Nadin kansainvälinen lentoasema ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ansiosta. Lisäksi lentoasemalla on latauspisteitä kaikkialla terminaaleissa, jolloin matkustajat voivat pitää laitteidensa jatkuvasti päällä.

Palvelut

 • Tiedotiskit: Lentoasemalla on molemmissa terminaaleissa omat tiedotuspisteet, joissa on asiantuntevaa henkilökuntaa, joka voi auttaa matkustajia tiedusteluissa, ohjeissa ja yleisissä tiedoissa lennoista ja palveluista.
 • Tavaratavarapalvelut: Nadin kansainvälinen lentoasema tarjoaa sekä matkatavaroiden säilytys- että pakkauspalveluita. Tarvitsetpa turvallisen paikan jättää tavarasi tai haluat suojata matkatavarasi, nämä palvelut ovat käytettävissäsi avuksesi.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääkinnällisiä tiloja, jotka on varustettu käsittelemään niitä. kaikki lääketieteelliset hätätilanteet. Lisäksi koulutettu lääkintähenkilöstö on käytettävissä antamaan tarvittaessa ensiapua.
 • Erityistapu: Matkustajat, jotka tarvitsevat erityisapua, kuten pyörätuolipalveluita tai apua iäkkäille matkustajille, voivat pyytää tukea lentoaseman asiakaspalvelun kautta. Henkilökunnan jäsenet ovat omistautuneet varmistamaan sujuvan matkan kaikille.
 • Kuljetus: Nadin kansainvälinen lentoasema tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, kuten taksit, bussit ja autonvuokraukset, mikä tekee siitä helppoa. jotta matkustajat pääsevät haluamiinsa kohteisiin.
 • Auton pysäköinti: Lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintimahdollisuuksia, mikä varmistaa matkustajille vaivattoman pysäköinnin. Nämä pysäköintialueet ovat turvallisia ja hyvin hoidettuja.

Kaiken kaikkiaan Nadin kansainvälinen lentoasema pyrkii tarjoamaan saumattoman ja nautinnollisen kokemuksen kaikille matkustajille. Matkailijoiden tarpeisiin suunniteltujen tilojen ja palveluiden ansiosta lentoasema toimii erinomaisena porttina kauniille Tyynenmeren saarille.


Nadin kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Nadin kansainvälinen lentokenttä?

Koodi NAN on myönnetty Nadin kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Nadin kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Nadin kansainvälinen lentokenttä ja Vancouver International Airport (YVR) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 11h 5m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Nadin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 10 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Nadin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Fiji Airways, Virgin Australia, Air New Zealand, Qantas, Jetsta

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Nadi?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Nadi, suosivat usein Nadin kansainvälinen lentokenttä (NAN)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Nadi sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella