Suora lento kohteesta Mykonos Islandin kansallinen lentokenttä (JMK)

Matkusta 45 paikkoihin 31 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Mykonos Islandin kansallinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ATH Ateena

3 lentoja päivässä

0h 45m Näytä hinta
TLV Tel Aviv

1 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta
BCN Barcelona

1 lentoja päivässä

3h 15m Näytä hinta
MXP Ferno

2 lentoja päivässä

2h 45m Näytä hinta
GVA Geneve

2 lentoja päivässä

3h 0m Näytä hinta
LGW Lontoo

2 lentoja päivässä

3h 55m Näytä hinta
NTE Bouguenais
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 50m Näytä hinta
CTA Catania
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta
AMS Haarlemmermeeri

1 lentoja päivässä

3h 45m Näytä hinta
BLQ Bologna
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 25m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Mykonos Islandin kansallinen lentokenttä

Lentokentän nimi Mykonos Islandin kansallinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi JMK
Kaupunki Mykonos
Maa Greece (GR)
Täysi sijainti Mykonos Islandin kansallinen lentokenttä
Leveysaste 37.437222
Pituusaste 25.347222
Verkkosivusto Mykonos-airport.org
Näytä kartalla Google maps

Mykonos Islandin kansallisen lentokentän tilat ja palvelut

Mykonos Islandin kansallinen lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä JMK, on suosittu matkailukohde Kreikassa. Lentokenttä sijaitsee vain 4 kilometrin päässä Mykonoksen kaupungista, ja se toimii porttina tälle kauniille saarelle. Nykyaikaiset tilat ja tehokkaat palvelut takaavat Mykonoksen vierailijoille miellyttävän matkakokemuksen.

Palvelut:

 • Terminaalirakennus: Lentokentän terminaalirakennus on hyvin varusteltu ja tilava, ja se on suunniteltu käsittelemään tehokkaasti suuren määrän matkustajia.
 • Lähtöselvitystiskit: Käytettävissä on useita lähtöselvitystiskiä matkustajien tarpeiden mukaan, mikä varmistaa sujuvan sisäänkirjautumisprosessin.
 • Duty-Free-myymälät: Lentokentällä on useita verovapaita liikkeitä, joissa matkustajat voivat ostaa hajuvesiä, kosmetiikkaa, matkamuistoja ja paljon muuta.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä ruokia jokaiseen makuun.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja.
 • Aulatilat: Matkustajat voivat nauttia lounge-tilojen mukavuudesta, mikä tarjoaa hiljaisen ja mukavan ympäristön rentoutumiseen ennen lentoaan tai sen jälkeen.
 • Autonvuokrauspalvelut: Lentokentällä on kätevästi useita autonvuokraustoimistoja., jonka avulla vierailijat voivat helposti vuokrata ajoneuvoja oleskelua varten saarella.
 • Pysäköinti: Lentokentälle ajaville matkustajille on tarjolla tilava pysäköintialue, mikä varmistaa ajoneuvoilleen turvallisen pysäköinnin.

Palvelut:

 • Lennon tiedot: Matkustajat voivat käyttää reaaliaikaisia lentotietoja terminaalissa sijaitsevien näyttötaulujen kautta, mikä pitää heidät ajan tasalla muutoksista tai viivästyksistä.
 • matkatavaroiden käsittely: Lentoasema varmistaa matkatavaroiden tehokkaan käsittelyn, minimoiden katoamisen tai vahingoittumisen mahdollisuudet.
 • Pyörätuoliapu: Liikuntarajoitteisille tai vammaisille matkustajille on saatavilla erityisapua, joka tarjoaa pyörätuoleja ja auttamista. heidän matkustustarpeensa.
 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden sattuessa lentoasemalla on löydetty ja kadonnut palvelu, joka auttaa matkustajia löytämään tavaransa.
 • Pankkiautomaatit. ja valuutanvaihto: Lentoasema tarjoaa pankkiautomaatteja käteisen nostoa varten sekä valuutanvaihtopalveluita matkustajien avuksi.
 • Lääkintäpalvelut: Hätätilanteissa lentoasema tarjoaa lääkintäapua ja ensiapupalveluita varmistaakseen matkustajien hyvinvointi.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä kaikkialla lentokentällä, minkä ansiosta matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä lentokentällä ollessaan.

Kaiken kaikkiaan Mykonos Islandin kansallinen lentoasema tarjoaa valikoiman moderneja tiloja ja palveluita, jotka parantavat vierailijoiden matkakokemusta tälle upealle Kreikan saarelle. Olipa kyse sitten saumattomasta lähtöselvitysprosessista, ostos- ja ruokailumahdollisuuksien valinnasta tai välttämättömien palvelujen tarjoamisesta, lentoasema pyrkii tarjoamaan matkustajilleen äärimmäisen mukavuuden.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Mykonos Islandin kansallinen lentokenttä?

Koodi JMK on myönnetty Mykonos Islandin kansallinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Mykonos Islandin kansallinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Mykonos Islandin kansallinen lentokenttä ja Dubai International Airport (DXB) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 4h 45m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Mykonos Islandin kansallinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Mykonos Islandin kansallinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 31 eri lentoyhtiötä, joista Aegean Airlines, Sky Expres tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mykonos kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Mykonos Islandin kansallinen lentokenttä (JMK) on matkustajien suosiossa kaupungista Mykonos sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Mykonos sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella