Suora lento kohteesta Mwanzan lentokenttä (MWZ)

Jatkuvat lennot 4 kohteeseen 3 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Mwanzan lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
DAR Dar es Salaam

3-5 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta
JRO Arusha

1-2 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
BKZ Bukoba

1 lentoja päivässä

0h 40m Näytä hinta
ARK Arusha
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Mwanzan lentokenttä

Lentokentän nimi Mwanzan lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi MWZ
Kaupunki Mwanza
Maa Tanzania (TZ)
Täysi sijainti Mwanzan lentokenttä
Leveysaste -2.441221
Pituusaste 32.923225
Näytä kartalla Google maps

Mwanzan lentokentän tilat ja palvelut

Mwanzan lentoasema, joka sijaitsee Mwanzassa, Tansaniassa, on vilkas keskus, joka toimii tärkeänä porttina alueen kauniisiin matkailukohteisiin ja taloudelliseen toimintaan. Strategisen sijaintinsa ja kasvavan merkityksensä ansiosta Mwanzan lentoasema on investoinut erilaisiin tiloihin ja palveluihin varmistaakseen saumattoman matkakokemuksen matkustajille.

Terminaalirakennus

Lentoaseman modernissa terminaalirakennuksessa on laaja valikoima mukavuudet ja mukavuudet vastaamaan matkailijoiden tarpeisiin. Tilava ja hyvin suunniteltu sisustus tarjoaa mukavan ympäristön matkustajille heidän odottaessaan lentoaan. Lisäksi terminaalissa on tiloja, kuten oleskelutiloja, ravintoloita ja kauppoja, jotka tarjoavat valikoiman virvokkeita, välipaloja ja matkamuistoja.

Sisäänkirjautuminen ja turvallisuus

Mwanzan lentoasema asettaa etusijalle lähtöselvitysmenettelyjen tehokkuus ja turvallisuus. Lentokenttä on ottanut käyttöön edistyksellistä teknologiaa virtaviivaistaakseen lähtöselvitysprosessia, jolloin matkustajat voivat suorittaa tarvittavat toimenpiteet nopeasti. Lisäksi käytössä on vankat turvatoimenpiteet, jotka takaavat kaikkien matkustajien turvallisuuden ja hyvinvoinnin.

Pysäköintipalvelut

Mwanza tarjoaa runsaasti pysäköintitilaa lentokentälle ajaville. Lentokentällä on omat pysäköintialueet lyhyt- ja pitkäaikaisia oleskeluja varten, mikä tarjoaa mukavuutta ja mielenrauhaa ajoneuvoillaan matkustaville. Pysäköintipaikat ovat hyvin hoidettuja ja turvallisia, joten matkustajat voivat pysäköidä autonsa luottavaisin mielin.

Tavaratavarapalvelut

Mwanzan lentoasema takaa vaivattoman kokemuksen matkatavaroiden käsittelyssä. Lähtöselvityksestä noutoon lentoasemalla on tehokkaat prosessit, jotka minimoivat matkatavaroiden katoamisen tai vahingoittumisen. Matkustajat voivat luottaa tavaroidensa ammattimaiseen käsittelyyn, mikä antaa heille mielenrauhan koko matkan ajan.

Maaliikenne

Sujuvan yhteyksien helpottamiseksi Mwanzan lentoasema tarjoaa erilaisia maakuljetuksia vaihtoehtoja. Matkustajat voivat valita takseista, vuokra-autoista tai julkisista busseista päästäkseen haluamiinsa kohteisiin. Lentokentällä on myös nimetyt taksin noutopisteet ja vuokra-autot, joten matkustajien on kätevä jatkaa matkaansa saapuessaan.

Lentopalvelut

Mwanzan lentoasemalla on useita hyvämaineisia lentoyhtiöitä, kotimaan ja kansainvälisten lentojen tarjoaminen. Nämä lentoyhtiöt tarjoavat laajan valikoiman reittejä ja aikatauluja, joiden avulla matkustajat pääsevät määränpäähänsä kätevästi. Lentoasema ylläpitää vahvaa kumppanuutta näiden lentoyhtiöiden kanssa varmistaakseen luotettavien ja oikea-aikaisten palvelujen tarjoamisen.

Esteettömyys

Mwanzan lentoasema on sitoutunut olemaan kaikkien matkustajien saavutettavissa. Lentokentällä on vammaisille matkustajille tarkoitettuja palveluita, kuten esteettömyyttä pyörätuolilla ja erityisiä avustuspalveluita. Lisäksi lentoasema noudattaa kansainvälisiä saavutettavuusstandardeja, mikä varmistaa, että kaikki voivat nauttia sujuvasta matkakokemuksesta.

Mwanzan lentoasema on tärkeä matkailukeskus Tansaniassa, ja se tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita matkustajien parantamiseksi. kokea. Modernista terminaalirakennuksesta tehokkaisiin lähtöselvitysmenettelyihin, runsaaseen pysäköintiin, luotettaviin matkatavarapalveluihin ja erinomaisiin maakuljetusvaihtoehtoihin, lentoasema pyrkii tarjoamaan saumattoman matkan kaikille matkustajille. Mwanzan lentoasema on sitoutunut saavutettavuuteen ja hyvämaineisten lentoyhtiöiden läsnäoloon, joten se on hyvin varustettu vastaamaan matkailijoiden tarpeisiin ja edistämään alueen kasvua ja kehitystä.


Mwanzan lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Mwanzan lentokenttä?

Ilmailualalla Mwanzan lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, MWZ, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Mwanzan lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Julius Nyerere International Airport (DAR), ja sen arvioitu kesto on 2h 10m lennettäessä koneella ATR 42-300 / 320.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Mwanzan lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Mwanzan lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista Air Tanzania, Precision Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Mwanza?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Mwanza, suosivat usein Mwanzan lentokenttä (MWZ)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Mwanzain läheisyydessä?

Mwanza läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella