Lennot lähtevät kohteesta Murmanskin lentoasema (MMK)

Suoria lentoja kohteeseen 9 tarjoaa 8 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Murmanskin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
LED Pietari

4-5 lentoja päivässä

1h 55m Näytä hinta
SVO Khimki

4-5 lentoja päivässä

2h 30m Näytä hinta
DME Moskova

2 lentoja päivässä

2h 30m Näytä hinta
VKO Moskova

1 lentoja päivässä

2h 35m Näytä hinta
ARH Arkangeli

1 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta
CEE Tšerepovets
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta
GOJ Nižni Novgorod
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 35m Näytä hinta
PEE Permanentti
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 30m Näytä hinta
KGD Kaliningrad
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 50m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Murmanskin lentoasema

Lentokentän nimi Murmanskin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi MMK
Kaupunki Murmansk
Maa Russia (RU)
Täysi sijainti Murmanskin lentoasema
Leveysaste 68.785095
Pituusaste 32.759155
Verkkosivusto Airport-murmansk.ru
Näytä kartalla Google maps

Murmanskin lentoaseman tilat ja palvelut

Murmanskin lentoasema, joka sijaitsee Murmanskin kaupungissa Luoteis-Venäjällä, on tärkeä arktista aluetta palveleva liikenteen solmukohta. Lentokenttä pyrkii tarjoamaan matkustajille mukavan ja tehokkaan matkustuskokemuksen nykyaikaisilla mukavuuksillaan ja monipuolisilla palveluillaan.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Lentokentällä on hyvin suunniteltu terminaalirakennus, joka pystyy käsittelemään suuren määrän matkustajia. Tilava ja moderni rakennus tarjoaa mukavan ja vieraanvaraisen ympäristön matkustajille.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on useita kauppoja, putiikkeja ja tax-free-myymälöitä, jotka tarjoavat laaja valikoima tuotteita, kuten vaatteita, matkamuistoja, kosmetiikkaa ja paljon muuta. Lisäksi matkustajat voivat valita useista kahviloista ja ravintoloista, jotka tarjoavat valikoiman paikallisia ja kansainvälisiä ruokia.
  • Aulantilat: Murmanskin lentoasema tarjoaa ensiluokkaisia loungeja, jotka tarjoavat matkustajille eksklusiivisen ja rauhallisen tunnelman. rentoutua tai työskennellä rauhallisessa ympäristössä. Näissä loungeissa on mukavat istuimet, ilmaisia virvokkeita ja Wi-Fi-yhteys.
  • Tiedotiskit: Matkustajat voivat löytää terminaalirakennuksesta erillisiä neuvontapisteitä, joissa ystävällinen henkilökunta on käytettävissä. antaa apua, vastata kyselyihin ja neuvoa lentokentän tiloista ja palveluista.

Palvelut

  • Matkalaukkujen käsittely: Lentokenttä käyttää tehokkaita matkatavaroiden käsittelyjärjestelmiä, jotka takaavat matkatavaroiden turvallisen ja nopean toimituksen nimetyille alueille.
  • Kuljetus: Murmanskin lentoasema tarjoaa käteviä kuljetusvaihtoehtoja lentokentälle ja sieltä takaisin, mukaan lukien taksipalvelut, autonvuokraus ja joukkoliikenneyhteydet. Matkustajat pääsevät helposti kaupungin keskustaan ja muihin kohteisiin.
  • Erityistapu: Lentokenttä on sitoutunut varmistamaan saumattoman matkakokemuksen kaikille matkustajille. Se tarjoaa erityispalveluita liikuntarajoitteisille tai muita erityistarpeita omaaville henkilöille. Apua tarvitsevat matkustajat voivat sopia tarpeistaan lentokentän kanssa ennen saapumistaan.
  • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko terminaalirakennuksessa, joten matkustajat voivat jäädä majoittumaan. olla yhteydessä ja selata Internetiä odottaessaan lentojaan.
  • Löytöjä: Kadonneiden tavaroiden sattuessa matkustajat voivat ottaa yhteyttä lentoaseman alueella sijaitsevaan Lost and Found -osastoon.

Murmanskin lentoasema ymmärtää, kuinka tärkeää on tarjota erinomaisia tiloja ja palveluita yleisen matkustajakokemuksen parantamiseksi. Jatkuvasti parantamalla ja mukautumalla matkustajien tarpeisiin lentoasema pyrkii olemaan portti, joka heijastelee alueen lämpöä ja vieraanvaraisuutta.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Murmanskin lentoasema?

Ilmailualalla Murmanskin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, MMK, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Murmanskin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Murmanskin lentoasema ja Khrabrovo Airport (KGD) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 50m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Murmanskin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Murmanskin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 8 eri lentoyhtiötä, joista Aeroflot, Nordavia Regional Airlines, S7 Airlines, Pobeda, Severstal Aircompan tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Murmansk?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Murmansk, suosivat usein Murmanskin lentoasema (MMK)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Murmansk sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella