Lentoerikoistarjoukset kohteesta Mount Gambierin lentoasema (MGB)

Tutustu 2 paikkaan 2 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Mount Gambierin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ADL Adelaide

1-4 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
MEL Melbourne

1-3 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Mount Gambierin lentoasema

Lentokentän nimi Mount Gambierin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi MGB
Kaupunki Mount Gambier
Maa Australia (AU)
Täysi sijainti Mount Gambierin lentoasema
Leveysaste -37.744072
Pituusaste 140.782710
Verkkosivusto Mountgambierairport.com.au
Näytä kartalla Google maps

Mount Gambierin lentoaseman tilat ja palvelut

Esittely

Etelä-Australiassa sijaitseva Mount Gambierin lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille. Lentokenttä pyrkii tarjoamaan kaikille matkustajille saumattoman ja mukavan kokemuksen monipuolisilla mukavuuksilla ja palveluilla.

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Mount Gambierin lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, joka tarjoaa viihtyisän ympäristön matkustajille. Terminaalissa on kaikki tarvittavat mukavuudet, kuten wc-tilat, istuinalueet ja runsaasti pysäköintitilaa.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: matkustajat voivat nauttia lentoasemalla erilaisista ostos- ja ruokailumahdollisuuksista. Vähittäiskauppa-alueella on valikoima kauppoja, jotka myyvät verovapaita tuotteita, lahjoja ja matkamuistoja. Lisäksi on kahviloita ja välipalabaareja, joissa matkustajat voivat napata välipalan syömään tai nauttia kuuman juoman.
  • Autonvuokrauspalvelut: Mount Gambierin lentoasema tarjoaa käteviä autonvuokrauspalveluja, joiden avulla vierailijat voivat tutustua kauniiseen Etelä-Australiaan. alueella omaan tahtiinsa. Useat tunnetut autonvuokrausyritykset toimivat lentoasemalta käsin ja tarjoavat erilaisia ajoneuvovaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin.
  • Ilmainen Wi-Fi: Matkustajat voivat pysyä yhteydessä koko matkan ajan lentoaseman ilmaisen Wi-Fi-palvelun avulla.. Olipa kyse sähköpostien tarkistamisesta, Internetin selaamisesta tai läheisten kanssa pitämisestä, matkustajat voivat nauttia luotettavasta internetyhteydestä maksutta.

Palvelut

  • Matkatavaroiden käsittely: Mount Gambierin lentoasema varmistaa matkustajien matkatavaroiden tehokkaan ja turvallisen käsittelyn. Koulutetut henkilökunnan jäsenet auttavat lähtöselvityksessä, matkatavaroiden luovuttamisessa ja noutamisessa, mikä varmistaa vaivattoman kokemuksen.
  • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhytaikaisille että pitkäaikaisille vierailijoille. Hyvin merkityt pysäköintialueet ja selkeät opasteet tekevät matkustajien helpoksi pysäköidä ajoneuvonsa turvallisesti ennen matkaa terminaaliin.
  • Esteettömyys: Mount Gambierin lentoasema on sitoutunut tarjoamaan helpon pääsyn kaikille matkustajille. Tila on varustettu rampeilla, hisseillä ja vammaisille henkilöille tarkoitetuilla pysäköintipaikoilla. Lisäksi saatavilla on esteettömiä wc-tiloja ja erityisiä avustuspalveluita pyynnöstä.
  • Kuljetus: Lentokentälle ja sieltä lähteville matkustajille on tarjolla erilaisia kuljetusvaihtoehtoja. Taksit, sukkulat ja yksityiset vuokra-autot tarjoavat käteviä palveluita, jotka takaavat sujuvat kuljetukset sekä yksittäisille matkustajille että ryhmille.

Mount Gambierin lentoasema tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka on suunniteltu parantamaan matkakokemusta kaikki matkustajat. Lentokenttä pyrkii vastaamaan matkustajien tarpeisiin modernista terminaalirakennuksesta ja mukavista mukavuuksista kätevään autonvuokraukseen ja luotettavaan Wi-Fi-verkkoon. Mount Gambierin lentoasema varmistaa tehokkaan matkatavaroiden käsittelyn, runsaiden pysäköintipaikkojen ja esteettömien palvelujen ansiosta, että jokainen vierailija nauttii saumattomasta matkasta. Saapuessaan tai lähtiessään matkustajat voivat odottaa miellyttävää ja stressitöntä kokemusta tällä Etelä-Australian lentokentällä.


Mount Gambierin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Mount Gambierin lentoasema?

Ilmailualalla Mount Gambierin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, MGB, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Mount Gambierin lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Adelaide International Airport (ADL), ja sen arvioitu kesto on 1h 10m lennettäessä koneella De Havilland (Bombardier) DHC-8-300 Dash 8 / 8Q.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Mount Gambierin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Mount Gambierin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista Rex Regional Express, Qanta tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mount Gambier kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Mount Gambierin lentoasema (MGB) on matkustajien suosiossa kaupungista Mount Gambier sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Mount Gambierin läheisyydessä?

Mount Gambier läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella