Suora lento kohteesta Mosjøenin lentokenttä Kjærstad (MJF)

Suoria lentoja kohteeseen 3 tarjoaa 1 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Mosjøenin lentokenttä Kjærstad

Olennaiset tiedot koskien Mosjøenin lentokenttä Kjærstad

Lentokentän nimi Mosjøenin lentokenttä Kjærstad
Lentokentän (IATA) koodi MJF
Kaupunki Mosjøen
Maa Norway (NO)
Täysi sijainti Mosjøenin lentokenttä Kjærstad
Leveysaste 65.783611
Pituusaste 13.215278
Verkkosivusto Avinor.no
Näytä kartalla Google maps

Mosjøenin lentoasema, Kjærstad Tilat ja palvelut

Tervetuloa Mosjøenin lentokentälle, Kjærstad! Tämä Norjassa sijaitseva lentokenttä toimii tärkeänä liikenteen solmukohtana sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille. Mosjøenin lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, ja se takaa miellyttävän ja kätevän matkakokemuksen kaikille matkustajille. Tutustutaan tämän lentokentän tärkeimpiin ominaisuuksiin!

Palvelut:

  • Terminaalirakennus: Moderni ja tilava terminaalirakennus tarjoaa mukavan ympäristön matkustajille. Runsaiden istuimien, kätevien mukavuuksien ja selkeiden kylttien ansiosta navigointi lentokentän läpi on helppoa.
  • Ravintolat ja kahvilat: Nälkäiset matkustajat voivat valita useista ruokailuvaihtoehdoista, kuten ravintoloita ja kahviloita, jotka palvelevat sekä paikallisia että kansainvälinen keittiö. Halusitpa sitten nopean välipalan tai herkullisen aterian, jokaiselle löytyy jotakin.
  • Ostokset: Hyödynnä Mosjøenin lentoaseman verovapaita ostoksia. Selaa erilaisia tuotteita, kuten kosmetiikkaa, hajuvesiä, elektroniikkaa ja matkamuistoja. Saatat löytää täydellisen lahjan tai hemmotella itseäsi jollakin erityisellä.
  • Aulatilat: Eksklusiivisemman kokemuksen etsiville lentoasema tarjoaa lounge-tiloja, jotka tarjoavat rauhallisen ja mukavan tilan rentoutumiseen tai työskentelyyn. Näissä loungeissa on usein ilmaisia välipaloja, juomia ja Wi-Fi-yhteys.

Palvelut:

  • Tavaratavarapalvelut: Mosjøenin lentoasema tarjoaa matkatavarapalveluita turvallisuuden varmistamiseksi ja matkatavaroiden tehokas käsittely. Matkatavaroiden lähtöselvityksestä noutoon omistettu henkilökunta on käytettävissä auttamaan matkustajia kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.
  • Autonvuokraus: Oman kuljetuksensa joustavuutta suosivat matkustajat voivat helposti vuokrata auton luotettavalta taholta. lentokentällä sijaitsevat autovuokraamot. Tämä mahdollistaa kätevän ympäröivän alueen tutkimisen.
  • Kuljetus: Lentokenttä tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja terminaaliin ja sieltä pois. Taksit, kuljetukset ja julkisen liikenteen palvelut ovat helposti saatavilla, mikä takaa vaivattoman matkan lopulliseen määränpäähäsi.
  • Information Desk: Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, lentoaseman ystävällinen henkilökunta infopisteessä ovat siellä auttamassa. He voivat tarjota sinulle tietoa lennoista, tiloista, kuljetuksista ja muusta.
  • Wi-Fi-yhteys: Pysy yhteydessä koko matkan ajan Mosjøenin lentoaseman ilmaisella Wi-Fi-yhteydellä. Tarvitsetpa sitten töitä, pitää yhteyttä perheeseen ja ystäviin tai vain selata Internetiä, luotettava internetyhteys on käytettävissäsi.

Kjærstadin Mosjøenin lentoasema on sitoutunut tarjoaa poikkeukselliset tilat ja palvelut miellyttävän matkakokemuksen takaamiseksi kaikille matkustajille. Nykyaikaisten mukavuuksiensa, kätevien kuljetusvaihtoehtojen ja ystävällisen henkilökunnan ansiosta tämä lentoasema pyrkii tekemään matkastasi mahdollisimman mukavan ja nautinnollisen. Istu siis alas, rentoudu ja anna Mosjøenin lentokentän huolehtia matkatarpeistasi!


Mosjøenin lentokenttä Kjærstad Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Mosjøenin lentokenttä Kjærstad?

Ilmailualalla Mosjøenin lentokenttä Kjærstad tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, MJF, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Mosjøenin lentokenttä Kjærstad lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Trondheim Airport Værnes (TRD), ja sen arvioitu kesto on 55m lennettäessä koneella De Havilland (Bombardier) DHC-8-100 Dash 8 / 8Q.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Mosjøenin lentokenttä Kjærstad kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Mosjøenin lentokenttä Kjærstad lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Widero tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mosjøen kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Mosjøenin lentokenttä Kjærstad (MJF) on matkustajien suosiossa kaupungista Mosjøen sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Mosjøenin läheisyydessä?

Mosjøen läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella