Lennot lähtevät kohteesta Moruyan lentokenttä (MYA)

Non-stop-lentoja 1 kohteeseen 1 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Moruyan lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
SYD Maskotti

1-Mar lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Moruyan lentokenttä

Lentokentän nimi Moruyan lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi MYA
Kaupunki Moruya
Maa Australia (AU)
Täysi sijainti Moruyan lentokenttä
Leveysaste -35.902519
Pituusaste 150.146963
Verkkosivusto Esc.nsw.gov.au
Näytä kartalla Google maps

Moruyan lentokentän tilat ja palvelut

Moruyan lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta Australian Uuden Etelä-Walesin etelärannikolla. Se toimii porttina kuvankauniille Eurobodallan alueelle ja tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän matkakokemuksen kaikille matkustajille.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautuminen tiskit: Moruyan lentokentällä on omat lähtöselvitystiskit lentoasemalla toimiville lentoyhtiöille. Matkustajat voivat suorittaa lähtöselvityksen helposti saapuessaan.
 • Matkalaukku nouto: Lentokentällä on varattu alue kirjattujen matkatavaroiden noutoa varten. Matkustajat voivat noutaa tavaransa kätevästi saapuessaan.
 • Vähittäiskauppa- ja ruokailumahdollisuudet: matkustajat voivat nauttia terminaalissa erilaisista ostos- ja ruokailumahdollisuuksista. Kahviloista matkamuistomyymälöihin löytyy jotakin jokaiseen makuun.
 • Autonvuokrauspalvelut: Useilla autovuokraamoilla on toimistoja Moruyan lentokentällä, joten matkustajat voivat helposti vuokrata ajoneuvon ja tutustua upeisiin ympäröiviin alueisiin. omaan tahtiin.

Lentoasemapalvelut

 • Tietopiste: Lentokentällä on neuvontapiste, joka auttaa matkustajia kaikissa heillä olevissa tiedusteluissa. Ystävälliset henkilökunnan jäsenet ovat valmiita antamaan ohjeita ja vastaamaan kysymyksiin.
 • WiFi: Moruyan lentoasema tarjoaa ilmaisen WiFin koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä odottaessaan lentoaan.
 • Pysäköinti: Autolla lentokentälle matkustaville matkustajille on tarjolla riittävät pysäköintitilat. Olipa kyseessä lyhyt- tai pitkäaikainen pysäköinti, vaihtoehtoja löytyy erilaisiin tarpeisiin.
 • Esteettömyys: Lentoasema on sitoutunut tarjoamaan esteetön ympäristön kaikille matkustajille. Pyörätuoliramppeja, esteettömiä wc-tiloja ja muita tiloja on saatavilla vammaisten henkilöiden majoittamiseksi.

Kuljetusvaihtoehdot

 • Taksipalvelut: Matkustajat löytävät helposti taksit terminaalirakennus, joka tarjoaa kätevän tavan päästä haluttuihin kohteisiin.
 • Julkinen liikenne: Paikalliset bussit liikennöivät lentokentän lähellä ja tarjoavat edullisen kuljetusvaihtoehdon lähikaupunkeihin ja nähtävyyksiin matkaaville.
 • Kuljetuspalvelut: Useat kuljetusyritykset tarjoavat kuljetuksia Moruyan lentokentän ja Eurobodallan alueen suosittujen kohteiden välillä, mikä tarjoaa vaivattoman tavan päästä lopulliseen määränpäähäsi.
 • Yksityiset kuljetukset: Henkilökohtaisempaa matkaa etsiville. kokemus, saatavilla on myös yksityisiä kuljetuspalveluita, joiden avulla matkustajat pääsevät määränpäähänsä mukavasti ja tehokkaasti.

Moruyan lentoasema pyrkii tarjoamaan saumattoman ja nautinnollisen matkakokemuksen kaikille matkustajille. Erinomaisten tilojensa, palveluineen ja kätevien kuljetusmahdollisuuksiensa ansiosta se on hyvin varusteltu vastaamaan sekä vapaa-ajan että liikematkailijoiden tarpeisiin.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Moruyan lentokenttä?

Ilmailualalla Moruyan lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, MYA, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Moruyan lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Moruyan lentokenttä ja välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen .

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Moruyan lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Moruyan lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Rex Regional Expres tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Moruya kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Moruyan lentokenttä (MYA) on matkustajien suosiossa kaupungista Moruya sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Moruyain läheisyydessä?

Moruya läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella