Lentoerikoistarjoukset kohteesta Monbetsun lentoasema (MBE)

Tutustu 1 paikkaan 1 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Monbetsun lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
HND Tokio

1 lentoja päivässä

1h 53m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Monbetsun lentoasema

Lentokentän nimi Monbetsun lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi MBE
Kaupunki Monbetsu
Maa Japan (JP)
Täysi sijainti Monbetsun lentoasema
Leveysaste 44.306983
Pituusaste 143.407762
Verkkosivusto Ok-m.jp
Näytä kartalla Google maps

Monbetsun lentoaseman tilat ja palvelut

Monbetsun lentoasema, joka sijaitsee Hokkaidossa, Japanissa, on pieni alueellinen lentokenttä, joka palvelee Monbetsun kaupunkia ja sen lähialueita. Kokostaan huolimatta lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille mukavan ja miellyttävän matkakokemuksen.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumispisteet: Monbetsun lentoasema tarjoaa erilliset lähtöselvitystiskit jokaiselle lentoasemalla toimivalle lentoyhtiölle, joten matkustajat voivat suorittaa lähtöselvityksen helposti.
 • Matkalaukkujen noutoalue: Saapuessaan matkustajat voivat noutaa kirjatut matkatavaransa nimetyltä matkatavaroiden noutoalueelta, joka sijaitsee kätevästi terminaalirakennuksessa.
 • Vessot: Koko terminaalin alueella siistejä ja hyvin huollettuja Käytettävissä on wc:t, mukaan lukien vammaisille sopivat tilat.
 • Wi-Fi: Monbetsun lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaikille matkustajille, jotta he voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetissä ollessaan lentokentällä.

Vähittäiskauppa ja ruokailu

 • Duty-Free-kaupat: Matkustajat voivat tutustua erilaisiin Monbetsun lentokentän verovapaista liikkeistä, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja matkamuistoja.
 • Lähikauppa: viime hetken ostoksille tai matkatarvikkeille, terminaalissa on kätevä kauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman välipaloja, juomia ja päivittäisiä tuotteita.
 • Ravintolat ja kahvilat: Monbetsun lentokentällä on useita ruokailumahdollisuuksia, kuten ravintoloita ja kahviloita, joissa matkustajat voivat nauttia aterian tai kuuman juoman ennen lentoa.

Kuljetus

 • Autonvuokraus: Matkustajat jotka haluavat tutustua alueeseen omaan tahtiinsa, voivat helposti vuokrata auton yhdeltä hyvämaineisesta Monbetsun lentoasemalla olevista autovuokraamoista.
 • Taksi: Taksiasema sijaitsee kätevästi aivan terminaalirakennuksen ulkopuolella tarjoten matkustajille vaivattoman kuljetusvaihtoehdon haluamaansa määränpäähän.
 • Julkinen liikenne: Monbetsun lentoasemalta on hyvät yhteydet paikalliseen joukkoliikenneverkkoon, linja-autot ja junat kulkevat lähellä, mikä takaa helpon pääsyn läheisiin kaupunkeihin.

Lisäpalvelut

 • Information Desk: Ystävällinen ja avulias lentoaseman henkilökunta palvelee matkustajia kaikissa tiedusteluissa ja tarjoaa ohjeita ja ohjeita.
 • Matkatavarasäilytys: Monbetsun lentoasemalla on matkatavarasäilytys, antaa matkustajille mahdollisuuden säilyttää laukut turvallisesti ja tutustua alueeseen ilman liiallisia matkatavaroita.
 • Vauvanhoitopalvelut: Vauvojen kanssa matkustavat vanhemmat voivat käyttää vauvanhoitopalveluita, mukaan lukien erityistä hoitoa. huoneet, joissa on hoitopöydät ja mukavat istuinalueet.

Kokonaisuudessaan Monbetsun lentoasema voi olla kompakti, mutta sillä on laaja valikoima tiloja ja palveluita, jotka vastaavat matkustajiensa tarpeisiin, mikä takaa miellyttävän ja nautinnollinen matka alusta loppuun.


Monbetsun lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Monbetsun lentoasema?

Ilmailualalla Monbetsun lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, MBE, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Monbetsun lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Monbetsun lentoasema ja välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen .

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Monbetsun lentoasema?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Monbetsun lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: AN

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Monbetsu?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Monbetsu, suosivat usein Monbetsun lentoasema (MBE)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Monbetsu sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella