Jatkuva lento kohteesta Moin kansainvälinen lentokenttä (MBA)

Tutustu 17 paikkaan 16 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäinen lähtöaikataulu Moin kansainvälinen lentokenttä

Tiedot koskien Moin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Moin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi MBA
Kaupunki Mombasa
Maa Kenya (KE)
Täysi sijainti Moin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste -4.035500
Pituusaste 39.597301
Verkkosivusto Kaa.go.ke
Näytä kartalla Google maps
Moin kansainvälinen lentokenttä
Moin kansainvälinen lentokenttä
Moin kansainvälinen lentokenttä
Moin kansainvälinen lentokenttä
Moin kansainvälinen lentokenttä
Moin kansainvälinen lentokenttä

Moin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Moin kansainvälinen lentokenttä on Mombasassa, Keniassa sijaitseva merkittävä lentokenttä. Yhtenä Itä-Afrikan vilkkaimmista lentokentistä se tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat sujuvan ja miellyttävän kokemuksen matkustajille.

Terminaalit

 • Lähtöselvitystiskit: Moin kansainvälisellä lentokentällä on useita lähtöselvityspisteitä eri lentoyhtiöille, joten matkustajat voivat suorittaa lähtöselvityksen helposti.
 • Aulatilat: Lentokentällä on viihtyisiä oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua ja nauttia mukavuuksista, kuten ilmaisesta Wi-Fi:stä, virvokkeista ja mukavista istuimista.
 • Duty-Free Shopping: Saatavilla on useita verovapaita liikkeitä. lentokentällä, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja paikallisia matkamuistoja.
 • Ravintolat ja kahvilat: Useat ravintolat ja kahvilat tarjoavat erilaisia herkullisia ruokia ja juomia, palvelee erilaisia makuja ja mieltymyksiä.
 • Valuutanvaihto: Matkustajat voivat vaihtaa valuuttaa kätevästi lentoaseman valuutanvaihtopisteissä ja varmistaa, että heillä on matkaa varten paikallinen valuutta.
 • Pankkiautomaatit ja pankkipalvelut: Saatavilla on pankkiautomaatteja ja pankkipalveluita, joiden avulla matkustajat voivat nostaa rahaa tai suorittaa tarvittavia rahoitustapahtumia.

Lentokenttäpalvelut

 • Matkalaukkujen käsittely: Moin kansainvälinen lentoasema tarjoaa tehokkaita matkatavaroiden käsittelypalveluita varmistaakseen matkustajien matkatavaroiden turvallisen ja nopean toimituksen.
 • Kadonneet matkatavarat. ja löydetty: Kadonneiden tavaroiden sattuessa matkustajat voivat ilmoittaa lentoaseman löytö- ja löytöosastolle, joka auttaa löytämään ja noutamaan omaisuutensa.
 • Lääkintäpalvelut: Lentoasema tarjoaa lääketieteellisiä palveluita, mukaan lukien ensiapukeskuksen, joka tarjoaa välitöntä apua matkustajille hätätilanteissa tai terveysongelmissa.
 • Erityistapu: Liikuntarajoitteiset tai erityistarpeita omaavat henkilöt voivat pyytää apua lentokentältä varmistaakseen vaivattoman kokemuksen koko matkansa ajan.
 • Autonvuokraus: Matkailijat, jotka haluavat tutustua Mombasaan ja sen ympäristöön, voivat helposti vuokrata auton hyvämaineisesta vuokra-autosta yrityksiä lentoasemalla.
 • Kuljetus: Moin kansainväliseltä lentokentältä on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan erilaisilla kulkuvälineillä, kuten takseilla, sukkulalta ja julkisilla busseilla.

Moin kansainvälinen lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita matkustajien matkustuskokemuksen parantamiseksi. Nykyaikaisilla ja hyvin hoidetuilla terminaalitiloillaan ja useilla kätevillä palveluilla lentoasema varmistaa kaikkien läpi kulkevien matkustajien mukavuuden ja tyytyväisyyden.


Moin kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Moin kansainvälinen lentokenttä?

Koodi MBA on myönnetty Moin kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Moin kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Moin kansainvälinen lentokenttä ja Chengdu Shuangliu International Airport (CTU) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 10h 40m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Moin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 16 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Moin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Jambojet Limited, Kenya Airways, Skyward Expres

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Mombasa?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Mombasa, suosivat usein Moin kansainvälinen lentokenttä (MBA)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Mombasa sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella