Lentoerikoistarjoukset kohteesta Minotin kansainvälinen lentokenttä (MOT)

Tutustu 4 paikkaan 3 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Minotin kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
DEN Denver

4 lentoja päivässä

2h 20m Näytä hinta
MSP Bloomington

3 lentoja päivässä

1h 39m Näytä hinta
AZA Mesa

1 lentoja päivässä

3h 2m Näytä hinta
LAS Las Vegas
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 52m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Minotin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Minotin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi MOT
Kaupunki Minot
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Minotin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 48.255651
Pituusaste -101.291464
Verkkosivusto Whyflyminot.com
Näytä kartalla Google maps

Minotin kansainvälinen lentokenttä

Minotin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Yleiskatsaus

Minotin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Minotissa, Pohjois-Dakotassa, on tärkeä liikenteen solmukohta sekä paikalliselle yhteisölle että alueen vierailijoille..

Terminaalit

Lentokenttä koostuu yhdestä terminaalirakennuksesta, jossa on modernit mukavuudet ja mukavuudet, jotka takaavat mukavan ja kätevän kokemuksen matkustajille.

Lähdöt

 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on useita lähtöselvitystiskiä, jotka hoitavat tehokkaasti lähtömenettelyt.
 • Turvatarkastuspisteet: Terminaali on varustettu edistyneillä turvatoimilla matkustajien turvallisuuden varmistamiseksi. matkustajat ja heidän tavaransa.
 • Duty-free-ostokset: Matkustajat voivat tutustua useisiin vähittäiskauppoihin, jotka tarjoavat laajan valikoiman verovapaita tuotteita, kuten elektroniikkaa, kosmetiikkaa ja luksustavaroita.
 • Ravintolat ja kahvilat: Lähtöalueella on useita ruokailuvaihtoehtoja, jotka vaihtelevat nopeista välipaloista täyden palvelun ravintoloihin.
 • Aulatilat: Matkustajat voivat rentoutua lentokentän viihtyisissä lounge-tiloissa, joissa on ilmainen Wi-Fi. -Fi ja virvokkeita.

Saapuminen

 • Matkalaukkujen nouto: Lentoasema tarjoaa tehokkaat matkatavaroiden noutopalvelut varmistaen, että matkustajat saavat matkatavaransa ripeästi.
 • Maaliikenne: Eri kuljetusvaihtoehdot, kuten vuokra-autot, taksit ja kuljetuspalvelut, ovat helposti saavutettavissa saapumisalueelta.
 • Tiedotiski: Terminaalissa on erillinen neuvontapiste, joka tarjoaa apua matkustajille lentokentän palveluihin, paikallisiin nähtävyyksiin ja muihin tiedusteluihin liittyvissä asioissa.
 • Vessot ja vauvanvaihtotilat: Puhtaat ja hyvin hoidetut vessat sekä vauvanvaihtotilat sijaitsevat kätevästi koko terminaalissa.

Lisäpalvelut

 • Wi-Fi: Minot International Airport tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintimahdollisuuksia, mukaan lukien sekä lyhyt- että pitkäaikaiset vaihtoehdot, ja kätevät kuljetuspalvelut terminaaliin ja takaisin.
 • Autonvuokraus: Useilla autovuokraamoilla on toimistoja alueella lentokentälle, joten matkustajien on kätevä tutustua kaupunkiin omaan tahtiinsa.
 • Bisnes- ja konferenssitilat: Liikematkailijoille lentoasema tarjoaa kokoushuoneita ja konferenssitiloja, jotka on varustettu modernilla tekniikalla ja mukavuuksilla.
 • Esteettömyys: Lentokenttä on suunniteltu ottamaan huomioon vammaisten matkustajien tarpeet, mukaan lukien esteettömät wc-tilat, hissit ja nimetyt pysäköintipaikat.

Minotin kansainvälinen lentoasema tarjoaa valikoiman parhaita -upeat tilat ja palvelut takaavat miellyttävän ja vaivaton matkakokemuksen kaikille matkustajille. Lentokenttä on ylpeä sitoutumisestaan asiakastyytyväisyyteen ja mukavuuteen lähtöselvityksestä matkatavaroiden noutoon.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Minotin kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Minotin kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, MOT, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Minotin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Phoenix-Mesa Gateway Airport (AZA), ja sen arvioitu kesto on 3h 2m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Minotin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Minotin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Delta Air Lines, United Airlines, Allegiant Ai

Minot kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Minotin kansainvälinen lentokenttä (MOT) on matkustajien suosiossa kaupungista Minot sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Minot sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella