Lennot lähtevät kohteesta Minami Daiton lentoasema (MMD)

Non-stop-lentoja 2 kohteeseen 1 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Minami Daiton lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
OKA Okinawa

1-2 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
KTD Kitadaito
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

0h 20m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Minami Daiton lentoasema

Lentokentän nimi Minami Daiton lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi MMD
Kaupunki Minami Daito
Maa Japan (JP)
Täysi sijainti Minami Daiton lentoasema
Leveysaste 25.841389
Pituusaste 131.247220
Verkkosivusto Pref.okinawa.jp
Näytä kartalla Google maps

Minami Daiton lentoaseman tilat ja palvelut

Minami Daiton lentoasema sijaitsee syrjäisellä Minamidaitin saarella? Japanissa, toimii tärkeänä porttina tähän viehättävään trooppiseen kohteeseen. Pienestä koostaan huolimatta lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille miellyttävän matkakokemuksen.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja hyvin hoidettu terminaalirakennus, joka on varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Matkustajat voivat suorittaa lähtöselvityksensä helposti sille varatuissa tiloissa. tiskit ovat saatavilla terminaalissa.
 • Matkalaukkuilmoitus: Matkustajille on varattu alue, jossa he voivat noutaa matkatavaransa saapuessaan.
 • Vuokra-autopalvelut: Matkailijoille, jotka haluavat tutustua saareen omaan tahtiinsa, vuokra-autot ovat saatavilla lentokentällä.
 • Ravintolat ja kahvilat: Useita ruokailuvaihtoehtoja, mm. paikallisista herkuista kansainväliseen ruokaan, ne ovat käsillä henkilöille, jotka haluavat napata välipalan tai nauttia rauhassa aterian.
 • Muistomyymälät: Vierailijat voivat selata erilaisia viehättäviä matkamuistoja. kauppoja, joissa esitellään perinteisiä käsitöitä ja paikallisia erikoisuuksia.

Palvelut

 • Informaatiopiste: Terminaaliin on asennettu tietopiste rakennus, jossa ystävälliset henkilökunnan jäsenet auttavat matkustajia tiedusteluissa tai matkustamiseen liittyvissä tarpeissa.
 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden sattuessa löydetty-palvelu saatavilla lentoasemalla, mikä varmistaa tällaisten tilanteiden nopean käsittelyn.
 • Ensiapu: Matkustajien hyvinvoinnin varmistamiseksi lentoasemalla on ensiapupiste, jossa on henkilökuntaa koulutettujen ammattilaisten kanssa, jotka voivat tarvittaessa antaa lääketieteellistä apua.
 • Vauvanhoitopalvelut: Vauvojen kanssa matkustaminen on helpompaa erityisten vauvanhoitopalvelujen ansiosta, jotka tarjoavat mukavan tilan lastenhoitoon. tarpeisiin.
 • Ilmainen Wi-Fi: Matkustajat voivat pysyä yhteydessä koko matkan ajan lentoasemalla saatavilla olevan ilmaisen Wi-Fi-palvelun avulla.
 • Pankkiautomaatti: Matkustajien avuksi terminaalissa on kätevästi pankkiautomaatti, jonka avulla he voivat nostaa käteistä tai suorittaa tarpeellisia pankkitapahtumia.

Minami Daiton lentoasema varmistaa, että vierailijoilla on miellyttävä ja vaivaton kokemus saapuessaan tai lähteessään tästä kauniista saarikohteesta. Tarjottujen tilojen ja palveluiden valikoima kuvastaa lentoaseman sitoutumista tarjoamaan matkailijoille laadukkaita mukavuuksia, mikä edistää ikimuistoista matkaa Minamidaitiin?


Minami Daiton lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Minami Daiton lentoasema?

Ilmailualalla Minami Daiton lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, MMD, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Minami Daiton lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Minami Daiton lentoasema ja Naha Airport (OKA) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 10m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Minami Daiton lentoasema?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Minami Daiton lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Japan Transocean Ai

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Minami Daito?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Minami Daito, suosivat usein Minami Daiton lentoasema (MMD)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Minami Daito sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella