Edulliset lennot kohteesta Milanon Linaten lentoasema (LIN)

Matkusta 35 paikkoihin 17 avulla

Olennaiset tiedot koskien Milanon Linaten lentoasema

Lentokentän nimi Milanon Linaten lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi LIN
Kaupunki Milano
Maa Italy (IT)
Täysi sijainti Milanon Linaten lentoasema
Leveysaste 45.452176
Pituusaste 9.276308
Verkkosivusto Www1.seamilano.eu
Näytä kartalla Google maps
Milanon Linaten lentoasema
Milanon Linaten lentoasema
Milanon Linaten lentoasema
Milanon Linaten lentoasema
Milanon Linaten lentoasema
Milanon Linaten lentoasema

Milanon Linaten lentoasema

Milanon Linaten lentoaseman tilat ja palvelut

Milanon Linaten lentoasema on tärkeä solmukohta, kun matkustat Milanoon tai sieltä takaisin. Olitpa saapuessasi tai lähdössä, lentoasema vastaa erilaisiin tarpeisiin, joten se on kätevä valinta matkailijoille.

Palvelut

 • Ravintolat ja kahvilat: Milanon Linaten lentokentällä on laaja valikoima ruokapaikkoja pikakahviloista tyylikkäisiin ravintoloihin. Matkustajat voivat nauttia erilaisia ruokia oman maun mukaan odottaessaan lentoaan tai saapuessaan.
 • Kaupat ja verovapaat: Lentokentällä on useita kauppoja, jotka tarjoavat valikoiman tuotteita, kuten luksusbrändejä, muotia, elektroniikkaa, matkamuistoja ja paljon muuta. Lisäksi matkustajat voivat hyötyä verovapaista ostoksista, jolloin he voivat säästää rahaa eri tavaroista.
 • Aulatilat: Matkustajat, jotka etsivät mukavampaa ja yksityistä kokemusta, pääsevät johonkin lentokentän oleskelutilat. Nämä lounget tarjoavat hiljaisen ja rentouttavan ympäristön, ilmaiset virvokkeet, Wi-Fi-yhteyden ja muut mukavuudet.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Milanon Linaten lentoasema tarjoaa helpon pääsyn pankkiautomaateille., jolloin matkustajat voivat nostaa käteistä tarvittaessa. Saatavilla on myös valuutanvaihtopalveluja, joilla varmistetaan, että matkustajat saavat paikallisen valuutan nopeasti ja kätevästi.
 • Lastenhoitopalvelut: Pienten lasten kanssa matkustavat vanhemmat arvostavat lentokentän lastenhoitopalveluja. Nämä alueet tarjoavat lapsille turvallisen ja mukavan tilan leikkimiseen ja rentoutumiseen, jolloin vanhemmat voivat huolehtia tarpeistaan ja valmistautua matkaansa.
 • Lääkintäpalvelut: Lääketieteellisissä asioissa hätätilanteissa Milanon Linaten lentokentällä on lääkärikeskuksia, jotka on varustettu koulutetuilla ammattilaisilla, jotka tarjoavat tarvittavaa apua ja hoitoa. Matkustajat voivat olla varmoja siitä, että heidän terveydellisistä tarpeistaan huolehditaan lentokentällä.

Palvelut

 • Tiedotiskit: Matkustajat Löydät tiedotuspisteet kätevästi kaikkialla lentokentällä. Nämä pöydät tarjoavat apua, lentotietoja, reittiohjeita ja muita hyödyllisiä palveluita sujuvan matkakokemuksen varmistamiseksi.
 • Wi-Fi: Milanon Linaten lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko ajan. terminaalirakennukset. Matkustajat voivat pysyä yhteydessä, tarkistaa sähköpostit tai selata Internetiä odottaessaan lentoaan.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavarasäilytyksen matkustajille, jotka haluavat tutustua Milanoon ilman heidän tavaroita. Saatavilla on myös matkatavaroiden käärimispalveluita matkatavaroiden turvaamiseksi kuljetuksen aikana.
 • Kuljetus: Milanon Linaten lentoasemalta on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan ja muihin kohteisiin. Matkustajat voivat valita useista kuljetusvaihtoehdoista, kuten taksit, linja-autot ja vuokra-autot, jotta he pääsevät helposti haluamaansa määränpäähänsä.
 • Löydetyt: Valitettavassa tilanteessa kadonneita tai kadonneita tavaroita, lentoaseman Lost and Found -palvelu auttaa matkustajia löytämään tavaransa. Omistautunut henkilökunta on käytettävissä auttamaan kadonneiden tavaroiden paikantamisessa ja palauttamisessa.
 • Pysäköinti: Autolla matkustaville Milanon Linaten lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintitiloja. vaihtoehtoja. Matkustajat voivat pysäköidä ajoneuvonsa turvallisesti poissa ollessaan, mikä varmistaa mielenrauhan matkansa aikana.

Milan Linaten lentoasema pyrkii tarjoamaan mukavan ja vaivattoman kokemuksen laajalla palvelu- ja palveluvalikoimallaan kaikille sen terminaalien kautta kulkeville matkustajille. Matkustajat voivat nauttia erilaisista vaihtoehdoista, jotka vastaavat tarpeisiinsa ja tehostavat matkaansa, olipa kyse sitten ostoksista, ruokailusta tai tärkeistä palveluista.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Milanon Linaten lentoasema?

Koodi LIN on myönnetty Milanon Linaten lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Milanon Linaten lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Stockholm-Arlanda Airport (ARN), ja sen arvioitu kesto on 2h 40m lennettäessä koneella Code 223.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Milanon Linaten lentoasema?

Yhteensä 17 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Milanon Linaten lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Alitalia, easyJet, Lufthansa, Air France, British Airway

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Milano?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Milano, suosivat usein Milanon Linaten lentoasema (LIN)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Milanoin läheisyydessä?

Milano läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella