Jatkuva lento kohteesta Mianyang Nanjiaon lentoasema (MIG)

Jatkuvat lennot 32 kohteeseen 18 eri lentoyhtiön kautta

Olennaiset tiedot koskien Mianyang Nanjiaon lentoasema

Lentokentän nimi Mianyang Nanjiaon lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi MIG
Kaupunki Mian Yang
Maa China (CN)
Täysi sijainti Mianyang Nanjiaon lentoasema
Leveysaste 31.431111
Pituusaste 104.738056
Näytä kartalla Google maps

Mianyang Nanjiaon lentoaseman tilat ja palvelut

Mianyang Nanjiaon lentoasema, joka sijaitsee Mianyang Cityssä, Sichuanin maakunnassa, Kiinassa, toimii tärkeänä liikenteen solmukohtana alueella. Lentokenttä tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja miellyttävän kokemuksen matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, joka on varustettu kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla. Se on suunniteltu ottamaan vastaan suuri määrä matkustajia tehokkaasti.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Mianyang Nanjiaon lentoasemalla on useita lähtöselvitystiskiä, jotka minimoivat odotusajat ja varmistavat sujuvan sisäänkirjautumisprosessin.
 • Matkalaukkujen käsittely: Tehokas matkatavaroiden käsittelyjärjestelmä varmistaa matkatavaroiden turvallisen ja nopean toimituksen. Matkustajat voivat helposti noutaa laukkunsa saapuessaan.
 • Ravintolat ja kahvilat: Terminaalissa on erilaisia ruokailumahdollisuuksia. Matkailijat voivat nauttia erilaisista herkullisista ruoista ja napata nopean välipalan tai rentouttavan aterian ennen lentoa.
 • Vähittäiskaupat: Lentokentällä on valikoima vähittäismyyntipisteitä, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, myös verovapaita tuotteita. esineitä, matkamuistoja, elektroniikkaa ja paljon muuta. Se tarjoaa matkailijoille erinomaisen tilaisuuden tehdä ostoksia odotuksensa aikana.
 • Aulatilat: Mukavuutta ja yksityisyyttä etsiville Mianyang Nanjiaon lentoasema tarjoaa oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua, käyttää langatonta internetiä ja nauttia ilmaisista virvokkeista.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentokentällä on useita pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä, jotka sijaitsevat kätevästi terminaalissa ja tarjoavat helpon pääsyn pankki- ja valuuttapalveluihin.
 • Autonvuokraus: Matkustajat, jotka haluavat tutustua kaupunki voi halutessaan vuokrata auton yhdeltä lentoasemalla olevista autovuokraamoista.

Palvelut

 • Information Desk: Neuvontapisteessä on henkilökuntaa Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, joka on valmiina auttamaan matkustajia heidän mahdollisissa tiedusteluissaan tai huolenaiheissaan.
 • Lääketieteellinen apu: Mianyang Nanjiaon lentokentällä on lääketieteellisiä laitteita ja koulutettuja ammattilaisia mahdollisissa lääketieteellisissä hätätilanteissa. apua ja lääkintäapua.
 • Löydetyt ja kadonneet: Lentokenttä tarjoaa löytö- ja löytöpalvelua, joka auttaa matkustajia löytämään kadonneita tavaroita. Matkustajat voivat ilmoittaa kadonneista tavaroistaan nimetyllä tiskillä.
 • Kuljetus: Lentokentän ulkopuolella on kätevästi saatavilla erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, kuten taksit, lentokenttäkuljetukset ja yksityisautopalvelut, mikä varmistaa helpon pääsyn lentokentälle ja sieltä pois.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa yksityisautolla matkustaville. Se varmistaa pysäköityjen ajoneuvojen turvallisuuden.
 • Erityistapu: Mianyang Nanjiaon lentoasema on sitoutunut varmistamaan miellyttävän kokemuksen kaikille matkustajille, myös niille, joilla on erityistarpeita tai vammaisia. Pyörätuoliapu ja muut tarvittavat tilat ovat helposti saatavilla lisätukea tarvitseville henkilöille.

Mianyang Nanjiaon lentoasema pyrkii tarjoamaan kaikille matkustajille saumattoman ja nautinnollisen matkakokemuksen kattavilla tiloillaan ja palveluillaan.


Mianyang Nanjiaon lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Mianyang Nanjiaon lentoasema?

Koodi MIG on myönnetty Mianyang Nanjiaon lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Mianyang Nanjiaon lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Mianyang Nanjiaon lentoasema ja Ürümqi Diwopu International Airport (URC) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 15m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Mianyang Nanjiaon lentoasema?

Yhteensä 18 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Mianyang Nanjiaon lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Lucky Air, Sichuan Airlines, Xiamen Airlines, Spring Airlines, Air Chin

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Mian Yang?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Mian Yang, suosivat usein Mianyang Nanjiaon lentoasema (MIG)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Mian Yangin läheisyydessä?

Mian Yang läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella