Suora lento kohteesta Mercedin alueellinen lentokenttä (MCE)

Tutustu 2 paikkaan 1 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäinen lähtöaikataulu Mercedin alueellinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
LAX Los Angeles
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 18m Näytä hinta
LAS Las Vegas
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta

Tiedot koskien Mercedin alueellinen lentokenttä

Lentokentän nimi Mercedin alueellinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi MCE
Kaupunki Merced
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Mercedin alueellinen lentokenttä
Leveysaste 37.286059
Pituusaste -120.514459
Verkkosivusto Flymercedairport.com
Näytä kartalla Google maps

Mercedin alueellisen lentokentän tilat ja palvelut

Kalifornian Mercedissä sijaitseva Mercedin alueellinen lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta, joka palvelee paikallista yhteisöä ja San Joaquinin laaksoa. Nykyaikaisilla mukavuuksillaan ja laajalla palveluvalikoimallaan lentoasema varmistaa mukavan ja nautinnollisen matkan niin matkustajille kuin ilmailun ystäville.

Palvelut

 • Terminaali: Lentokentän pääterminaalit kaikki matkustajien tarvitsemat olennaiset mukavuudet, mukaan lukien lippupisteet, matkatavaroiden nouto, turvatarkastuspisteet ja mukavat odotusalueet.
 • Kiitotie ja rullaustiet: Mercedin alueellisella lentokentällä on hyvin hoidettu kiitotie ja rullaustiet, jotka helpottavat sujuvaa lentoonlähtöä ja erityyppisten lentokoneiden laskeutumiset.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaiseen oleskeluun, mikä takaa kätevän pääsyn terminaalirakennukseen.
 • Hangaarit: Vuokrattavissa on useita halleja, jotka sopivat yksityisomistuksessa olevien lentokoneiden varastointi- ja huoltotarpeisiin.
 • FBO-palvelut: Kiinteän tukikohdan operaattoripalvelut (FBO) tarjoavat tankkaus-, huolto- ja muita tukipalveluita. yleisilmailun lentokoneisiin.

Palvelut

 • Kaupalliset lennot: Mercedin alueellinen lentoasema tarjoaa kaupallisia lentoja useisiin kotimaan kohteisiin, mikä tarjoaa kätevän matkustusvaihtoehdon paikalliselle yhteisölle.
 • Yleinen ilmailu: Lentokenttä palvelee yleisilmailun harrastajia, ja sen tilat ja palvelut tukevat yksityisten lentokoneiden toimintaa, mukaan lukien tankkaus, huolto ja lentoopastus.
 • Tilauspalvelut: Tilauslento saatavilla on palveluita, joiden avulla yksilöt ja ryhmät voivat nauttia räätälöityistä matkakokemuksista.
 • Rahdinkäsittely: Lentoasema helpottaa rahtitoimintoja tarjoamalla tehokkaat lastaus- ja purkupalvelut rahtiliikenteessä.
 • Maakuljetukset: Saatavilla on useita eri maakuljetusvaihtoehtoja matkustajien yhdistämiseksi heidän lopullisiin määränpäähänsä, mukaan lukien vuokra-autot, taksit ja sukkulat.
 • Ruokailu ja ostokset: Terminaalissa on valikoima ruokailumahdollisuuksia ja kauppoja, joissa matkustajat voivat nauttia aterian. tai ostaa matkamuistoja.
 • Saatavuus: Mercedin alueellinen lentoasema varmistaa vammaisten saavutettavuuden erityistarpeisiin suunniteltujen tilojen ja palveluiden avulla.

Oletpa usein matkustava., ilmailun harrastaja tai liike-elämän ammattilainen, Merced Regional Airportin tarjoamat tilat ja palvelut tekevät siitä kätevän ja nautinnollisen portin San Joaquin Valleyn alueelle. Asiakkaiden tyytyväisyyteen ja nykyaikaisten infrastruktuurien ylläpitoon sitoutuneena lentoasemalla on edelleen tärkeä rooli kuljetusalalla.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Mercedin alueellinen lentokenttä?

Ilmailualalla Mercedin alueellinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, MCE, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Mercedin alueellinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Mercedin alueellinen lentokenttä ja McCarran International Airport (LAS) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 30m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Mercedin alueellinen lentokenttä?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Mercedin alueellinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Advanced Ai

Merced kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Mercedin alueellinen lentokenttä (MCE) on matkustajien suosiossa kaupungista Merced sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Merced sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella