Edulliset lennot kohteesta Memphisin kansainvälinen lentokenttä (MEM)

Tutustu 31 paikkaan 8 eri kuljetusyhtiön kanssa

Tiedot koskien Memphisin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Memphisin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi MEM
Kaupunki Memphis
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Memphisin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 35.044711
Pituusaste -89.981521
Verkkosivusto Flymemphis.com
Näytä kartalla Google maps
Memphisin kansainvälinen lentokenttä
Memphisin kansainvälinen lentokenttä
Memphisin kansainvälinen lentokenttä
Memphisin kansainvälinen lentokenttä
Memphisin kansainvälinen lentokenttä
Memphisin kansainvälinen lentokenttä

Memphisin kansainvälinen lentokenttä

Memphisin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Memphisin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Memphisissä Tennesseen osavaltiossa, on vilkas keskus, joka palvelee miljoonia matkustajia vuosittain. Laaja valikoima tiloja ja palveluita tarjoava lentoasema takaa vierailijoilleen sujuvan ja nautinnollisen matkakokemuksen. Tutustutaanpa joihinkin Memphisin kansainvälisen lentokentän tärkeimpiin ominaisuuksiin:

Palvelut

  • Terminaalit: Lentokentällä on kolme pääterminaalia, A, B ja C, joissa on erilaisia lentoyhtiöitä. Jokaisessa terminaalissa on mukavuuksia, kuten ruokailupaikkoja, vähittäiskauppoja ja mukavia istuinalueita lentojaan odottaville matkustajille.
  • Taide ja näyttelyt: Memphisin kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan sitoutumisestaan paikallisen taiteen esittelyyn, esittelee ylpeänä lukuisia taideinstallaatioita sen terminaaleissa. Matkustajat voivat nauttia näistä kiehtovista näyttelyistä ja lisätä ripauksen kulttuuria heidän matkakokemukseensa.
  • Aulatilat: Memphisin kansainvälisellä lentokentällä on korkealuokkaisia lounge-tiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoaan. Näissä lounge-tiloissa on mukavuuksia, kuten mukavat istuimet, ilmaisia välipaloja ja juomia sekä nopea internetyhteys, joten ne sopivat ihanteellisesti liikematkailijoille tai niille, jotka etsivät rauhallista ilmapiiriä.
  • Pysäköinti: Lentokentällä on useita pysäköintivaihtoehtoja. erilaisia tarpeita. Memphisin kansainvälinen lentoasema varmistaa matkustajilleen kätevät ja turvalliset pysäköintimahdollisuudet lyhytaikaisesta pysäköinnistä nopeita noutoja tai noutoja varten tai pitkäaikaiseen pysäköintiin pitkiä oleskeluja varten.

Palvelut

  • Tavaratavarapalvelut: Memphisin kansainvälinen lentoasema tarjoaa tehokkaita matkatavaroiden käsittelypalveluita varmistaakseen matkustajien matkatavaroiden turvallisen ja oikea-aikaisen toimituksen. Lisäksi saatavilla on matkatavarakärryjä, jotka helpottavat kuljettamista lentokentällä.
  • Wi-Fi-yhteys: Lentoaseman kaikissa terminaaleissa on ilmainen Wi-Fi, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä kätevästi odottaessaan heidän lentonsa.
  • Maakuljetukset: Helpottaakseen kulkua lentokentälle ja sieltä pois, saatavilla on useita maakuljetusvaihtoehtoja. Näitä ovat taksit, sukkulat, vuokra-autot ja julkiset liikennepalvelut, jotka tarjoavat matkustajille joustavuutta valita haluamansa kulkuneuvon.
  • Ruokailu ja ostokset: Memphisin kansainvälisellä lentokentällä on laaja valikoima ruokailuvaihtoehtoja paikallisista alkaen tunnettujen kansallisten ketjujen suosikkeja. Matkustajat voivat maistella herkullisia aterioita tai napata nopean välipalan ennen lentoaan tai sen jälkeen. Lentokentällä on myös erilaisia vähittäismyyntipisteitä, kuten tax-free-myymälöitä, joissa matkustajat voivat tehdä ostoksia.
  • Lääketieteellinen palvelu: Lentoasema asettaa etusijalle matkustajien hyvinvoinnin ja tarjoaa lääketieteellisiä palveluita kaikissa hätätilanteissa. syntyy matkan aikana. Koulutetut lääketieteen ammattilaiset ovat käytettävissä tarjoamaan tarvittavaa tukea ja hoitoa.

Memphisin kansainvälinen lentoasema on sitoutunut tarjoamaan huippuluokan mukavuudet ja palvelut varmistaakseen miellyttävän matkan kaikille sen porttien kautta kulkeville matkustajille. Olipa kyse taiteen arvostamisesta, rentoutumisesta premium-loungeissa tai kätevistä pysäköinti- ja kuljetusvaihtoehdoista, lentoasema vastaa matkustajiensa monipuolisiin tarpeisiin. Asiakastyytyväisyyteen keskittyen Memphisin kansainvälinen lentoasema pyrkii tekemään jokaisesta matkakokemuksesta ainutlaatuisen.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Memphisin kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Memphisin kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, MEM, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Memphisin kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Memphisin kansainvälinen lentokenttä ja Los Angeles International Airport (LAX) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 59m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Memphisin kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Memphisin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 8 eri lentoyhtiötä, joista American Airlines, Delta Air Lines, Southwest Airlines, United Airlines, Spirit Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Memphis kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Memphisin kansainvälinen lentokenttä (MEM) on matkustajien suosiossa kaupungista Memphis sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Memphis sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella