Jatkuva lento kohteesta Memorial Field Airport (HOT)

Suoria lentoja kohteeseen 2 tarjoaa 1 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Memorial Field Airport

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
DFW Dallas ja Fort Worth

2 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta
MEM Memphis

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Memorial Field Airport

Lentokentän nimi Memorial Field Airport
Lentokentän (IATA) koodi HOT
Kaupunki Kuumia lähteitä
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Memorial Field Airport
Leveysaste 34.478889
Pituusaste -93.096111
Verkkosivusto Cityhs.net
Näytä kartalla Google maps

Memorial Field -lentokentän tilat ja palvelut

Palvelut

Kaupunkimme sydämessä sijaitseva Memorial Field Airport tarjoaa valikoiman poikkeuksellisia palveluita miellyttävän ja kätevän kokemuksen tarjoamiseksi matkailijoille.

 • Terminaalirakennus: Modernissa ja tilavassa terminaalirakennuksessamme on mukava odotustila, jossa on istuimet, wc-tilat ja ilmainen Wi-Fi. Odotatpa lentoasi tai hakemassa rakkaasi, voit rentoutua terminaalimme kodikkaassa tunnelmassa.
 • Tavarakäsittely: Memorial Field Airport tarjoaa tehokkaan matkatavaroiden käsittelyn Palvelut varmistaen, että matkatavarasi käsitellään huolellisesti ja toimitetaan viipymättä määrätylle alueelle. Asiantunteva henkilökuntamme on koulutettu tarjoamaan erinomaista palvelua ja auttamaan sinua kaikissa matkatavaroihin liittyvissä kysymyksissä.
 • Ravintolat ja kaupat: Ymmärrämme, että lennon odottaminen voi olla työlästä, mikä on miksi tarjoamme terminaalissa erilaisia ravintoloita ja kauppoja. Nopeista välipaloista herkullisiin aterioihin – ruokamme tarjoavat erilaisia makuja. Samoin vähittäismyymälöissämme on laaja valikoima tuotteita, kuten kirjoja, välipaloja ja matkamuistoja, mikä varmistaa, että sinulla on runsaasti vaihtoehtoja selata ja valita.
 • Pysäköinti: Memorial Field Airport tarjoaa kätevät ja turvalliset pysäköintitilat sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun. Kun sinulla on runsaasti pysäköintitilaa, voit olla varma, että ajoneuvostasi huolehditaan turvallisesti matkasi aikana.
 • Autonvuokraus: Jos tarvitset ajoneuvoa vierailusi aikana, olemme tehneet yhteistyötä hyvämaineisten autovuokraamojen kanssa tarjotakseen sinulle erilaisia vaihtoehtoja. Vuokra-autolla voit tutustua kaupunkiin ja sitä ympäröiviin alueisiin helposti ja joustavasti.
 • Kokoushuoneet: Lentokentällämme on hyvin varustetut konferenssitilat, jotka sopivat ihanteellisesti liiketapaamisia, esitelmiä ja tapaamisia. Huippuluokan audiovisuaaliset laitteet ja mukavat istuinjärjestelyt tarjoavat konferenssihuoneet ovat täydellinen valinta ammatilliseen toimintaan.
 • Lääketieteelliset tilat: Lentokentällä on ensiapupalvelu. asemat ja koulutettu lääkintähenkilöstö valmiustilassa käsittelemään mahdollisia lääketieteellisiä hätätilanteita. Turvallisuutesi ja hyvinvointisi ovat meille äärimmäisen tärkeitä.

Palvelut

Memorial Field Airportilla pyrimme tarjoamaan tehokkaita ja kokonaisvaltaisia palveluita varmistaaksemme ilmainen kokemus kaikille matkailijoille.

 • Lentotiedot: Tietopalvelumme tarjoaa ajantasaiset tiedot lentoaikatauluista, viivästyksistä, porttitiedoista ja muista asiaan liittyvistä tiedusteluista. Avulias henkilökuntamme on aina valmis auttamaan sinua kaikissa mahdollisissa huolenaiheissasi.
 • Turvallisuus: Asetamme etusijalle matkustajiemme turvallisuuden ja käytämme tiukkoja turvatoimenpiteitä turvallisen ympäristön varmistamiseksi. Ammattitaitoisesti koulutettu turvahenkilöstömme valvoo ahkerasti kaikkia lentokentän alueita, mukaan lukien matkatavaroiden ja matkustajien tarkastuspisteet.
 • Kuljetus: Lentokentällä on kätevät kuljetusvaihtoehdot, kuten taksit ja sukkulat., ja joukkoliikenne. Pääset helposti näihin palveluihin merkityiltä terminaalin lähellä olevilta alueilta, jolloin matkasi lentokentälle ja takaisin lentokentälle on vaivatonta.
 • Erityistapu: Tarjoamme erikoisapupalveluita matkustajille, joilla on vammaisille tai lisätukea tarvitseville. Henkilökuntamme on koulutettu tarjoamaan auttavaa kättä ja varmistamaan, että jokaisen matkatarpeisiin vastataan äärimmäisen huolellisesti ja huolellisesti.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos menetät tavarasi matkan aikana, löydetty-osastomme on omistettu yhdistämään sinut tavaroidesi kanssa. Ota yhteyttä ystävälliseen henkilökuntaamme, ja he auttavat sinua löytämään ja palauttamaan kadonneen omaisuuden.
 • Wi-Fi-yhteys: Memorial Field Airport tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden. Fi-yhteys koko terminaalirakennuksessa. Voit pitää yhteyttä perheeseen, seurata työasioita tai yksinkertaisesti selata Internetiä odottaessasi lentoasi.

Memorial Field Airport Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Memorial Field Airport?

Koodi HOT on myönnetty Memorial Field Airport kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Memorial Field Airport lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Dallas-Fort Worth International Airport (DFW), ja sen arvioitu kesto on 1h 45m lennettäessä koneella Cessna (Light aircraft-single turboprop engine).

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Memorial Field Airport?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Memorial Field Airport-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Southern Airways Expres

Kuumia lähteitä kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Memorial Field Airport (HOT) on matkustajien suosiossa kaupungista Kuumia lähteitä sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Kuumia lähteitäin läheisyydessä?

Kuumia lähteitä läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella