Suora lento kohteesta Meadows Fieldin lentokenttä (BFL)

Suoria lentoja kohteeseen 4 tarjoaa 2 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Meadows Fieldin lentokenttä

Olennaiset tiedot koskien Meadows Fieldin lentokenttä

Lentokentän nimi Meadows Fieldin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi BFL
Kaupunki Bakersfield
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Meadows Fieldin lentokenttä
Leveysaste 35.432912
Pituusaste -119.056618
Verkkosivusto Meadowsfield.com
Näytä kartalla Google maps

Meadows Fieldin lentokentän tilat ja palvelut

Meadows Field Airport on tärkeä liikenteen solmukohta Bakersfieldissä, Kaliforniassa. Laaja valikoima tiloja ja palveluita takaa saumattoman kokemuksen matkustajille.

Terminaalipalvelut

 • Sisäänkirjautumistiskit: Käytettävissä on useita lähtöselvitystiskiä helpottaa matkustajien sujuvaa lähtöselvitysprosessia.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentoasema tarjoaa tehokkaita matkatavaroiden käsittelypalveluita matkatavaroiden turvallisen ja oikea-aikaisen toimituksen varmistamiseksi.
 • Turvallisuus: Tila-of- Huippuluokan turvajärjestelmät ja henkilökunta varmistavat kaikkien matkustajien turvallisuuden ja hyvinvoinnin.
 • Ravintolat ja kahvilat: Saatavilla on erilaisia ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat erilaisia ruokia eri makuihin ja makuun. mieltymykset.
 • Ostokset: Matkustajat voivat nauttia erilaisista ostosmahdollisuuksista, kuten tax-free-myymälöistä, kirjakaupoista ja matkamuistomyymälöistä.
 • Aulatilat: Lentoasema tarjoaa laadukkaita oleskelutiloja kelvollisille matkustajille, tarjoavat mukavan ja rentouttavan ilmapiirin lentoja odottaessaan.

Kuljetuspalvelut

 • Autonvuokraus: Useat suuret autovuokraamot liikennöivät Meadows Field -lentokentältä ja tarjoavat käteviä kuljetusvaihtoehtoja matkustajille.
 • Taksit ja kyytit: Matkustajat voivat helposti järjestää taksi- tai kyytipalveluita lentokentälle ja takaisin.
 • Julkinen liikenne: Lentokentältä on hyvät yhteydet paikallinen joukkoliikennejärjestelmä, jonka avulla matkustajat pääsevät kätevästi määränpäähänsä.

Pysäköintipalvelut

 • Pitkäaikainen pysäköinti: Meadows Field Airport tarjoaa runsaasti pitkäaikaista pysäköintitilaa matkustajille, jotka jättävät ajoneuvonsa lentokentälle.
 • Lyhytaikainen pysäköinti: Niille, jotka tarvitsevat pysäköinnin lyhyemmäksi ajaksi, on lyhytaikainen pysäköintimahdollisuus terminaalin välittömässä läheisyydessä.
 • Pysäköinti liikuntaesteisille: Vammaisille matkustajille on varattu pysäköintipaikkoja, mikä varmistaa saavutettavuuden ja mukavuuden.

Lisäpalvelut

 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla koko lentoasemalla, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä matkansa aikana.
 • Tiedotiskit: Henkilökunnan neuvontapisteet sijaitsevat kätevästi koko terminaalissa auttamaan matkustajia kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit ovat käytettävissä käteisen käteisen nostoon, ja valuutanvaihtopalveluita tarjotaan kansainvälisille matkailijoille.
 • Lääkintäpalvelut: Lääketieteellisten hätätilanteiden varalta lentoasemalla on lääkintäpalvelut ja koulutettu henkilökunta antaa välitöntä apua.
 • Matkalaukkukärryt: Matkustajille on tarjolla matkatavarakärryjä, jotka voivat kuljettaa matkatavaransa helposti lentokentällä.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Meadows Fieldin lentokenttä?

Koodi BFL on myönnetty Meadows Fieldin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Meadows Fieldin lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Meadows Fieldin lentokenttä ja Dallas-Fort Worth International Airport (DFW) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 8m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Meadows Fieldin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Meadows Fieldin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista American Airlines, United Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Bakersfield kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Meadows Fieldin lentokenttä (BFL) on matkustajien suosiossa kaupungista Bakersfield sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Bakersfield sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella