Jatkuva lento kohteesta Martha's Vineyard -lentokenttä (MVY)

Jatkuvat lennot 10 kohteeseen 5 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Martha's Vineyard -lentokenttä

Olennaiset tiedot koskien Martha's Vineyard -lentokenttä

Lentokentän nimi Martha's Vineyard -lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi MVY
Kaupunki Vineyard Haven
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Martha's Vineyard -lentokenttä
Leveysaste 41.389469
Pituusaste -70.611961
Verkkosivusto Mvyairport.com
Näytä kartalla Google maps

Martha's Vineyard -lentokentän tilat ja palvelut

Martha's Vineyard Airport, joka sijaitsee Vineyard Havenissa Massachusettsissa, on pieni alueellinen lentokenttä, joka palvelee kaunista Martha's Vineyardin saarta. Se tunnetaan tarjoavansa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille vaivattoman ja nautinnollisen matkakokemuksen. Katsotaanpa tarkemmin, mitä Martha's Vineyard Airport tarjoaa:

Palvelut

  • Terminaalirakennus: Martha's Vineyard Airportissa on moderni ja hyvin hoidettu terminaalirakennus, jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet matkustajien tarpeiden tyydyttämiseksi.
  • Tavaratavarapalvelut: Lentokentällä on matkatavaroiden noutoalue, josta matkustajat voivat noutaa matkatavaransa kätevästi saapuessaan.
  • Veettitilat: puhdas ja esteetön wc. tilat ovat käytettävissä kaikkialla terminaalirakennuksessa matkustajien mukavuuden varmistamiseksi.
  • Wi-Fi: Martha's Vineyard Airport tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä lentoaseman aikana.
  • Ruoka ja juoma: Saatavilla on useita ruoka- ja juomavaihtoehtoja, kuten kahviloita ja välipalabaareja, joissa matkustajat voivat napsauttaa naposteltavaa tai nauttia virkistävän juoman.

Palvelut.

  • Lennon tiedot: Matkustajat pääsevät helposti koko terminaalirakennuksen reaaliaikaisiin lentotietonäyttöihin, jotka tarjoavat ajantasaiset tiedot saapumisesta ja lähdöstä.
  • Maaliikenne.: Martha's Vineyard Airport tarjoaa erilaisia maakuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien taksipalvelut, vuokra-autot ja bussit, joiden avulla matkustajat pääsevät helposti aiottuun määränpäähänsä.
  • Pysäköinti: Parkkipaikka on saatavilla matkustajille, jotka haluavat ajaa autoa. lentokentälle. Se tarjoaa kätevät ja turvalliset pysäköintimahdollisuudet sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun.
  • Esteettömyys: Lentoasema on sitoutunut varmistamaan saavutettavuuden kaikille matkustajille. Se tarjoaa tiloja ja palveluita vammaisille tai erityistarpeita omaaville henkilöille, mukaan lukien esteettömät wc-tilat ja nimetyt pysäköintipaikat.
  • Kadonneet ja löydetyt: Jos matkustajat hukkaavat tavaransa matkansa aikana, Martha's Vineyard -lentokentällä on oma kadonnut ja Löytyi toimisto, joka auttaa kadonneiden tavaroiden paikallistamisessa ja palauttamisessa.

Kaiken kaikkiaan Martha's Vineyard -lentokenttä tarjoaa matkustajille miellyttävän matkakokemuksen. Sen modernit tilat, palveluvalikoima ja sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen tekevät siitä erinomaisen portin Martha's Vineyardille. Olitpa saapumassa tai lähdössä, lentokentän palvelut ja omistautunut henkilökunta takaavat sujuvan ja nautinnollisen matkan.


Martha's Vineyard -lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Martha's Vineyard -lentokenttä?

Koodi MVY on myönnetty Martha's Vineyard -lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Martha's Vineyard -lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Martha's Vineyard -lentokenttä ja O'Hare International Airport (ORD) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 59m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Martha's Vineyard -lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Martha's Vineyard -lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 5 eri lentoyhtiötä, joista Cape Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Vineyard Haven kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Martha's Vineyard -lentokenttä (MVY) on matkustajien suosiossa kaupungista Vineyard Haven sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Vineyard Havenin läheisyydessä?

Vineyard Haven läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella