Jatkuva lento kohteesta Marine Corps Air Station Cherry Point (NKT)

Non-stop-lentoja 3 kohteeseen 1 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Marine Corps Air Station Cherry Point

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
IST Arnavutköy

1-2 lentoja päivässä

2h 15m Näytä hinta
ESB Ankara

1 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
SAW Istanbul
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

lentoja päivässä

2h 5m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Marine Corps Air Station Cherry Point

Lentokentän nimi Marine Corps Air Station Cherry Point
Lentokentän (IATA) koodi NKT
Kaupunki Havelock
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Marine Corps Air Station Cherry Point
Leveysaste 34.902419
Pituusaste -76.896431
Näytä kartalla Google maps

Marine Corps Air Station Cherry Pointin tilat ja palvelut

Marine Corps Air Station Cherry Point, joka sijaitsee Havelockissa Pohjois-Carolinassa, on olennainen osa Yhdysvaltain merijalkaväen ilmailulaitoksia. Noin 13 000 hehtaarin alueella Cherry Pointissa sijaitsee 2nd Marine Aircraft Wing, joka tukee eri yksiköitä ja tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita sekä sotilashenkilöstölle että siviileille.

Tilastot

Cherry Pointissa on huippuluokan tilat, jotka on suunniteltu tukemaan siellä työskentelevien koulutusta, toimintaa ja hyvinvointia:

  • Hangaarit ja huoltotilat: Lentoasemalla on useita halleja ja huoltotiloja, jotka palvelevat erilaisia lentokoneita. Nämä tilat varmistavat, että ilma-aluksia huolletaan, korjataan ja ne ovat asianmukaisesti käyttövalmiita.
  • Kiitotiet: Lentoasemalla on kaksi aktiivista kiitotietä, jotka mahdollistavat molempien kiinteiden lentojen turvallisen nousun ja laskeutumisen. -siipiset lentokoneet ja helikopterit.
  • Koulutustilat: Cherry Point tarjoaa erilaisia koulutustiloja, kuten simulaattoreita, luokkahuoneita ja erikoisalueita taisteluharjoitteluun. Näiden tilojen avulla merijalkaväen sotilaat voivat hioa taitojaan ja valmistautua tosielämän tehtäviin.
  • Asuminen: Lentoasema tarjoaa tukikohdan asuntoja sotilashenkilöstölle ja heidän perheilleen. Nämä hyvin hoidetut asuinalueet tarjoavat palveluita, kuten puistoja, kouluja ja yhteisökeskuksia.
  • Lääkintäpalvelut: Cherry Pointissa on moderni sairaanhoitolaitos, joka tarjoaa kattavat terveydenhuoltopalvelut sotilashenkilöstölle ja heidän huollettavanaan. Lääkintähenkilöstöllä on valmiudet hoitaa kaikki terveydenhuollon tarpeet ja hätätilanteet.

Palvelut

Cherry Point tarjoaa useita olennaisia palveluita, jotka tukevat heidän elämänlaatuaan ja hyvinvointiaan paikalla:

  • Komissio ja vaihto: Lentoasemalla on komissaari ja pörssi, josta sotilashenkilöstö voi ostaa elintarvikkeita, taloustavaroita, vaatteita ja muita välttämättömiä tarvikkeita alennettuun hintaan.
  • Vapaa-ajan tilat: Cherry Pointissa on erilaisia virkistysmahdollisuuksia, kuten kuntokeskuksia, urheilukenttiä, uima-altaita ja golfkenttiä. Nämä palvelut edistävät fyysistä kuntoa ja tarjoavat mahdollisuuksia vapaa-ajan harrastuksiin.
  • Perheen tukipalvelut: Lentoasema tarjoaa erilaisia ohjelmia ja tukipalveluita sotilasperheille. Näihin palveluihin kuuluvat lasten kehittämiskeskukset, nuoriso-ohjelmat, neuvontapalvelut ja muuttoavustus.
  • Koulutus ja urakehitys: Cherry Point tarjoaa koulutusresursseja, kuten peruskouluja ja kirjastoja., ja täydennyskoulutusohjelmia. Se tarjoaa myös uran tukipalveluita ja työpajoja, jotka auttavat merijalkaväkeä saavuttamaan henkilökohtaista ja ammatillista kasvua.
  • Kappalainen palvelut: Lentoasemalla on pappeja, jotka tarjoavat henkistä ohjausta, neuvontaa ja uskonnollisia palveluita sotilasyhteisön jäseniä heidän uskostaan riippumatta.

Marine Corps Air Station Cherry Point on sitoutunut tukemaan merijalkaväen, heidän perheidensä ja siviilityöntekijöiden valmiutta, hyvinvointia ja tyytyväisyyttä. Poikkeuksellisten tilojensa ja palveluidensa ansiosta Cherry Point on edelleen tärkeä voimavara merijalkaväelle ja tukipilari niille, jotka kutsuvat sitä kodiksi.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Marine Corps Air Station Cherry Point?

Ilmailualalla Marine Corps Air Station Cherry Point tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, NKT, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Marine Corps Air Station Cherry Point?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Marine Corps Air Station Cherry Point ja Istanbul Airport (IST) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 10m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Marine Corps Air Station Cherry Point?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Marine Corps Air Station Cherry Point-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Turkish Airline

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Havelock?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Havelock, suosivat usein Marine Corps Air Station Cherry Point (NKT)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Havelock sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella