Lennot lähtevät kohteesta Marechal Rondonin kansainvälinen lentokenttä (CGB)

Matkusta 15 paikkoihin 3 avulla

Tiedot koskien Marechal Rondonin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Marechal Rondonin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi CGB
Kaupunki Cuiabá
Maa Brazil (BR)
Täysi sijainti Marechal Rondonin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste -15.653079
Pituusaste -56.117269
Näytä kartalla Google maps

Marechal Rondonin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Várzea Grandessa Brasiliassa sijaitseva Marechal Rondonin kansainvälinen lentoasema on keskeinen liikenteen solmukohta, joka palvelee Cuiabán aluetta ja sitä ympäröiviä alueita. Nykyaikaisilla mukavuuksillaan ja huippuluokan palveluilla lentoasema takaa miellyttävän ja tehokkaan kokemuksen niin kotimaiselle kuin kansainväliselle matkailijalle. Katsotaanpa tarkemmin lentokentän tiloja ja palveluita:

Terminaalirakennus

 • Lentokentällä on tilava ja hyvin suunniteltu terminaalirakennus, joka tarjoaa mukavan ja kätevän ympäristön matkustajille.
 • Käytettävissä on useita lähtöselvityspisteitä ja turvatarkastuspisteitä, jotka varmistavat nopean ja vaivattoman prosessin matkustajille.
 • Rujat istuinalueet ovat hajallaan kaikkialla rakennuksessa, joten matkustajat voivat rentoutua ja odottaa mukavasti lentojaan.
 • Ilmainen Wi-Fi-yhteys on saatavilla koko terminaalissa, mikä mahdollistaa matkustajien yhteydenpidon ja tuottavuuden lentoaseman aikana.

Vähittäiskauppa ja ruokailu

 • Lentokentällä on laaja valikoima vähittäiskauppoja, jotka tarjoavat matkustajille vaihtoehtoja verovapaille ostoksille, matkamuistoostoksille ja paljon muuta.
 • Useita ruokailumahdollisuuksia. laitokset, mukaan lukien kahvilat ja ravintolat, tarjoavat herkullisia aterioita, välipaloja ja juomia matkustajien kulinaaristen toiveiden täyttämiseksi.

Lentoyhtiöiden oleskelutilat

 • Niille, jotka etsivät eksklusiivinen ja rauhallinen kokemus, lentoasema tarjoaa lentoyhtiöiden lounge-tiloja, jotka tarjoavat erilaisia mukavuuksia, kuten mukavat istuimet, virvokkeita ja bisnespalvelut.
 • Premium-matkustajat, kanta-asiakkaat tai kaikki lisämukavuutta etsivät pääsevät näihin loungeihin joko jäsenohjelmista tai ostamalla päivälippu palveluista.
 • Oma henkilökunnan jäsenet ovat valmiina auttamaan matkustajia kaikissa tiedusteluissa tai avun antamisessa koko heidän matkansa ajan lentoasemalla.
 • Lisäksi lentoasema tarjoaa erilaisia esteettömiä palveluja. mukaan lukien rampit, hissit ja erikoisvarustetut wc-tilat.

Pysäköinti

 • Marechal Rondonin kansainvälisellä lentokentällä on tilava pysäköintialue, jonka avulla matkustajat voivat pysäköidä ajoneuvonsa turvallisesti kun he matkustavat.
 • Pysäköintialue sijaitsee kätevästi lähellä terminaalirakennusta, mikä mahdollistaa helpon pääsyn lentokentälle ja sieltä pois.

Hyvin suunniteltujen tilojen ja asiakkaiden ansiosta Marechal Rondonin kansainvälinen lentoasema takaa miellyttävän ja tehokkaan kokemuksen kaikille läpi kulkeville matkailijoille. Olipa kyseessä sitten ateria, matkamuistoostokset tai erityisavun saaminen, lentoasema vastaa matkustajiensa monipuolisiin tarpeisiin.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Marechal Rondonin kansainvälinen lentokenttä?

Koodi CGB on myönnetty Marechal Rondonin kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Marechal Rondonin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Augusto Severo International Airport (NAT), ja sen arvioitu kesto on 3h 40m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Marechal Rondonin kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Marechal Rondonin kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Azul, LATAM Airlines, Go

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Cuiabá?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Cuiabá, suosivat usein Marechal Rondonin kansainvälinen lentokenttä (CGB)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Cuiabá sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella