Lentoerikoistarjoukset kohteesta Mara Serenan lentoasema (MRE)

Non-stop-lentoja 2 kohteeseen 3 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Mara Serenan lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
WIL Nairobi

4 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
EBB Entebbe

1 lentoja päivässä

2h 45m Näytä hinta

Tiedot koskien Mara Serenan lentoasema

Lentokentän nimi Mara Serenan lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi MRE
Kaupunki Masai Mara
Maa Kenya (KE)
Täysi sijainti Mara Serenan lentoasema
Leveysaste -1.287041
Pituusaste 36.814504
Näytä kartalla Google maps

Mara Serenan lentokentän tilat ja palvelut

Mara Serenan lentoasema, joka sijaitsee Keniassa Maasai Maran kansallisen luonnonsuojelualueen sydämessä, tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita varmistaakseen saumattoman matkakokemuksen matkustajilleen.. Olipa se saapuva tai lähtevä, lentoasema pyrkii tarjoamaan mukavuutta ja mukavuutta kaikille matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni terminaalirakennus, jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Se tarjoaa matkustajille mukavan odotusalueen ja rauhallisen tunnelman.
 • Lähetystiskit: Matkustajat voivat tehdä lähtöselvityksen lennoillaan kätevästi terminaalirakennuksen tiskeistä. Lentokentän henkilökunta on valmiina auttamaan kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on useita myyntipisteitä ja ruokailumahdollisuuksia matkustajille. Paikallisista käsitöistä ja matkamuistoista herkullisiin ruokiin ja juomiin, löytyy jokaiseen makuun jotakin.
 • Aula-alue: Hetken rentoutumista etsiville lentoasema tarjoaa hyvin varustetun oleskelutilan. Matkustajat voivat rentoutua ennen lentoaan ja käyttää ilmaista Wi-Fi-yhteyttä ja latauspisteitä.
 • WC:t: Puhtaat ja hyvin hoidetut wc-tilat ovat käytettävissä kaikkialla lentokentällä, mikä takaa matkustajille maksimaalisen mukavuuden.
 • Matkatavarapalvelut: Lentokenttä tarjoaa tehokkaita matkatavarapalveluita, mukaan lukien matkatavaroiden nouto ja käsittely. Matkustajat voivat olla varmoja, että heidän omaisuuttaan käsitellään huolellisesti.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun. Matkustajat voivat pysäköidä ajoneuvonsa kätevästi ja olla mielenrauhassa matkoillaan.

Palvelut

 • Lennon tiedot: Matkustajat pääsevät helposti käsiksi ajantasaisiin lentoihin tiedot lentoaseman infotaulujen kautta tai pyytämällä apua ystävälliseltä henkilökunnalta.
 • Kuljetus: Lentoasema tarjoaa matkustajille kuljetusvaihtoehtoja majoitukseen tai haluttuun kohteeseen. Taksit ja yksityiset kuljetukset voidaan järjestää saavuttaessa.
 • Autonvuokraus: Matkailijat, jotka haluavat tutustua alueeseen itsenäisesti, voivat valita lentoasemalta saatavilla olevat autonvuokrauspalvelut. Tarjolla on erilaisia ajoneuvoja erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin.
 • Matka-apu: Lentokentän henkilökunta tuntee Maasai Maran kansallispuiston ja voi tarjota hyödyllistä tietoa ja apua safariretkien ja muiden aktiviteettien järjestämisessä.
 • Lääketieteellinen palvelu: Terveydenhuollon hätätilanteissa lentokentällä on lääkäriasema. Koulutetut ammattilaiset ovat käytettävissä antamaan välitöntä apua tarvittaessa.
 • Esteettömyys: Lentokenttä on suunniteltu siten, että se on kaikkien matkustajien käytettävissä. Siinä on vammaisille tarkoitettuja tiloja, mukaan lukien rampit, hissit ja määrätyt pysäköintipaikat.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos jokin esine katoaa tai katoaa matkan aikana, matkustajat voivat ilmoittaa lentoaseman kadonneiden ja löydetty-osastolle. apua heidän omaisuutensa löytämisessä ja palauttamisessa.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Mara Serenan lentoasema?

Ilmailualalla Mara Serenan lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, MRE, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Mara Serenan lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Mara Serenan lentoasema ja Entebbe International Airport (EBB) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 45m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Mara Serenan lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Mara Serenan lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista Safarilink, AirKenya Expres tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Masai Mara?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Masai Mara, suosivat usein Mara Serenan lentoasema (MRE)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Masai Marain läheisyydessä?

Masai Mara läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella