Suora lento kohteesta Maputon kansainvälinen lentokenttä (MPM)

Tutustu 17 paikkaan 8 eri kuljetusyhtiön kanssa

Tiedot koskien Maputon kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Maputon kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi MPM
Kaupunki Maputo
Maa Mozambique (MZ)
Täysi sijainti Maputon kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste -25.919722
Pituusaste 32.573056
Verkkosivusto Aeroportos.co.mz
Näytä kartalla Google maps
Maputon kansainvälinen lentokenttä
Maputon kansainvälinen lentokenttä
Maputon kansainvälinen lentokenttä
Maputon kansainvälinen lentokenttä
Maputon kansainvälinen lentokenttä
Maputon kansainvälinen lentokenttä

Maputon kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Maputon kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Mavalanen kansainvälinen lentoasema, on Mosambikin suurin ja vilkkain lentokenttä. Se toimii ensisijaisena porttina pääkaupunkiin Maputoon ja hoitaa sekä kotimaan että kansainväliset lennot. Lentoasema tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita varmistaakseen matkustajille sujuvan ja mukavan matkakokemuksen.

Terminaalipalvelut

  • Lähtöselvitystiskit: Maputon lentokentällä on useita lähtöselvityspisteitä matkustajien tarpeisiin. Nämä laskurit on varustettu nykyaikaisella tekniikalla nopean ja tehokkaan sisäänkirjautumisen helpottamiseksi.
  • Matkatavaroiden käsittely: Lentokentällä on tehokkaat matkatavaroiden käsittelyjärjestelmät, jotka varmistavat matkustajien matkatavaroiden turvallisen ja oikea-aikaisen toimituksen.
  • Duty-Free Shopping: Matkustajat voivat nauttia erilaisista verovapaista liikkeistä, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten hajuvesiä, kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja paikallisia erikoisuuksia. Se on täydellinen tilaisuus poimia matkamuistoja tai hemmotella itseäsi viime hetken ostoksilla.
  • Ravintolat ja kahvilat: Maputon lentokentällä on useita ravintoloita, kahviloita ja välipalabaareja, joissa matkustajat voivat rentoutua ja napsauttaa syötävää ennen lentoaan tai sen jälkeen. Vaihtoehdot vaihtelevat pikaruoasta paikalliseen ruokaan, tarjoilut eri makuihin.
  • Valuutanvaihto- ja pankkipalvelut: Matkustajat voivat löytää valuutanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja kaikkialta lentoasemalta, mikä varmistaa helpon käteisen ja kätevien valuutanvaihtopalvelujen saatavuuden.

Lentoasemapalvelut

  • Wi-Fi: Maputon lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, jolloin matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä.
  • Terveydenhuollon tilat: Lentokentällä on lääketieteelliset tilat, jotka on varustettu pienten lääketieteellisten tilanteiden hoitamiseen ja ensiapupalveluihin.
  • VIP-lounget: Matkustajille, jotka haluavat eksklusiivisemman kokemuksen, lentoasema tarjoaa VIP-loungeja, joissa he voivat rentoutua, työskennellä tai nauttia ilmaisista virvokkeista ennen lennolle nousua.
  • Autonvuokraus: Lentokentällä on saatavilla useita autonvuokrauspalveluita, joiden avulla vierailijat voivat helposti tutustua kaupunkiin ja sen ympäristöön oman mielensä mukaan.
  • Liikenne: Maputon lentokentältä on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan ja muihin lähellä oleviin kohteisiin. Matkustajat voivat valita takseista, kuljetuspalveluista tai julkisista kulkuvälineistä päästäkseen haluamaansa määränpäähänsä.

Maputon kansainvälinen lentoasema pyrkii tarjoamaan matkustajilleen mukavan ja tehokkaan matkakokemuksen. Sen tilat ja palvelut, kuten lähtöselvitystiskit, verovapaat ostokset, ravintolat ja Wi-Fi-yhteys, varmistavat matkustajien miellyttävän oleskelun lentokentällä. Lentoaseman kätevä sijainti ja kuljetusvaihtoehdot helpottavat matkustajien navigointia lentokentälle ja sieltä pois. Matkustitpa sitten kotimaassa tai kansainvälisesti, Maputon kansainvälinen lentoasema on suunniteltu palvelemaan kaikkien matkustajien tarpeita.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Maputon kansainvälinen lentokenttä?

Koodi MPM on myönnetty Maputon kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Maputon kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Maputon kansainvälinen lentokenttä ja Lisbon Portela Airport (LIS) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 10h 50m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Maputon kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 8 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Maputon kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: LAM, Airlink (South Africa), Ethiopian Airlines, Qatar Airways, TAA

Maputo kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Maputon kansainvälinen lentokenttä (MPM) on matkustajien suosiossa kaupungista Maputo sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Maputo sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella