Edulliset lennot kohteesta Luulajan lentoasema (LLA)

Jatkuvat lennot 6 kohteeseen 6 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Luulajan lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
ARN Tukholma

4-13 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta
PJA Pajala

2 lentoja päivässä

0h 35m Näytä hinta
GOT Göteborg

1 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta
DUS Düsseldorf
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 55m Näytä hinta
LHR Lontoo
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 30m Näytä hinta
ORY Pariisi
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 25m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Luulajan lentoasema

Lentokentän nimi Luulajan lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi LLA
Kaupunki Luulaja
Maa Sweden (SE)
Täysi sijainti Luulajan lentoasema
Leveysaste 65.542549
Pituusaste 22.121856
Verkkosivusto Swedavia.se
Näytä kartalla Google maps
Luulajan lentoasema
Luulajan lentoasema
Luulajan lentoasema
Luulajan lentoasema
Luulajan lentoasema
Luulajan lentoasema

Luulajan lentoaseman tilat ja palvelut

Pohjois-Ruotsin sydämessä sijaitseva Luulajan lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille mukavan ja mukavan matkakokemuksen. Lentokenttä pyrkii vastaamaan jokaisen matkustajan tarpeisiin moderneista mukavuuksista käteviin kuljetusvaihtoehtoihin.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Luulajan lentokentällä on tilava ja moderni terminaalirakennus kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla. Hyvin suunniteltu asettelu varmistaa sujuvan navigoinnin matkustajille.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Lentokentällä on useita lähtöselvitystiskiä, joissa matkustajat voivat helposti suorittaa lähtöselvityksen omille lennoilleen. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta on käytettävissä auttamaan kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat valita useista ruokailumahdollisuuksista Luulajan lentokentällä. Lentokentällä on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokia ja virvokkeita, mikä varmistaa, että matkustajat löytävät jotain heidän makuhermoilleen sopivaa.
 • Duty-Free Shopping: Matkustajat voivat nauttia vähittäiskaupan terapiasta lentokentän ravintolassa. verovapaita kauppoja. Kosmetiikasta ja tuoksuista elektroniikkaan ja matkamuistoon on saatavilla laaja valikoima tuotteita verovapailla hinnoilla.
 • Business Lounge: Luulajan lentoasema tarjoaa asiakkailleen omistetun bisnesloungen matkustajille, jotka tarvitsevat hiljaisen ja mukavan ympäristön. työskentelemään tai rentoutumaan ennen lentoaan. Lounge on varustettu Wi-Fi-yhteydellä, latauspisteillä ja virvokkeita.
 • Autonvuokrauspalvelut: Alueeseen tutustumista etsiville autonvuokrauspalvelut sijaitsevat kätevästi terminaalirakennuksessa. Matkustajat voivat helposti varata ajoneuvon ja lähteä tielle saapuessaan.

Palvelut

 • Wi-Fi: Luulajan lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalirakennuksessa, jonka avulla matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja työskennellä lentokentällä ollessaan.
 • Lasten leikkialue: Lasten kanssa matkustavat perheet arvostavat lentoasemalle nimettyä leikkialuetta. Se on varustettu leluilla ja peleillä, ja se tarjoaa turvallisen ja viihdyttävän tilan pienimmille.
 • Erityistapu: Lentokentällä on enemmän tilaa matkustajille, joilla on erityistarpeita tai liikuntarajoitteisia. Koulutettu henkilökunta on käytettävissä auttamaan ja varmistamaan saumattoman matkan.
 • Löydetyt ja kadonneet: Jos tavaroita on kadonnut, lentoasemalla on oma löytö- ja löytöpalvelu. Matkustajat voivat ilmoittaa ja noutaa kadonneita tavaroita lentoaseman tehokkaan järjestelmän kautta.
 • Lemmikkiystävälliset tilat: Luulajan lentoasema ymmärtää lemmikkien kanssa matkustamisen tärkeyden. Lentokentällä on lemmikkiystävällisiä tiloja ja mukavuuksia, mukaan lukien nimetyt lemmikkieläinten avustusalueet ja lemmikkiystävälliset odotusalueet.
 • Pankkiautomaatti ja valuutanvaihto: Matkustajien avuksi lentoasemalla on pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita., mikä helpottaa paikallisen valuutan hankkimista ja rahoitustapahtumien käsittelyä.

Oletpa liikematkustaja, lomalla oleva perhe tai seikkailun ystävä, Luulajan lentoasema varmistaa miellyttävän alun tai lopun matkallesi. Lentokenttä pyrkii tarjoamaan mukavan ja tehokkaan matkustuskokemuksen kaikille matkustajilleen monipuolisilla mukavuuksillaan ja palveluillaan.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Luulajan lentoasema?

Ilmailualalla Luulajan lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, LLA, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Luulajan lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen London Heathrow Airport (LHR), ja sen arvioitu kesto on 3h 30m lennettäessä koneella A320neo.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Luulajan lentoasema?

Yhteensä 6 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Luulajan lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: SAS, Norwegian Air Intl, FlexFlight, Ryanair, Transavia Franc

Luulaja kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Luulajan lentoasema (LLA) on matkustajien suosiossa kaupungista Luulaja sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Luulaja sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella