Edulliset lennot kohteesta Lubbock Preston Smithin kansainvälinen lentoasema (LBB)

Non-stop-lentoja 8 kohteeseen 3 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Lubbock Preston Smithin kansainvälinen lentoasema

Olennaiset tiedot koskien Lubbock Preston Smithin kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi Lubbock Preston Smithin kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi LBB
Kaupunki Lubbock
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Lubbock Preston Smithin kansainvälinen lentoasema
Leveysaste 33.656270
Pituusaste -101.820975
Verkkosivusto Mylubbock.us
Näytä kartalla Google maps

Lubbock Preston Smithin kansainvälinen lentoasema

Lubbock Preston Smithin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Palvelut

 • Lubbock Preston Smithin kansainvälinen lentokenttä (LPSIA) on moderni lentokenttä, joka sijaitsee Lubbockissa Teksasissa. Se toimii Luoteis-Texasin alueen ensisijaisena lentoasemana.
 • LPSIA:lla on yksi terminaalirakennus, jossa on kaikki tarvittavat tilat mukavan ja kätevän matkakokemuksen varmistamiseksi matkustajille.
 • Terminaalin sisällä on erilaisia mukavuuksia, kuten ravintoloita, kahviloita ja välipalabaareja, jotka tarjoavat laajan valikoiman ruokailuvaihtoehtoja eri makuun ja mieltymyksiin.
 • Lentokentällä on myös useita vähittäiskauppoja, joissa voit voi ostaa matkamuistoja, kirjoja, lehtiä ja muita esineitä, jotka tekevät matkastasi nautinnollisempaa.
 • Pienten lasten kanssa matkustaville LPSIA tarjoaa perheystävällisiä palveluita, kuten vauvanvaihtopisteitä ja lapsiystävällisiä leikkipaikkoja.
 • Vammaiset matkustajat voivat hyötyä lentoaseman esteettömyysominaisuuksista, joita ovat esteettömät wc-tilat, rampit, hissit ja merkityt pysäköintialueet. Pyörätuolit ovat myös saatavilla pyynnöstä.

Palvelut

 • LPSIA:ssa on saatavilla matkatavara-apua, joka varmistaa matkatavaroiden turvallisen käsittelyn lähtöselvityksestä noutoon. ylös.
 • Matkustajat voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä koko terminaalirakennuksessa, joten voit pysyä yhteydessä tai seurata töitä lentoa odotellessa.
 • Tietotiskit sijaitsevat kätevästi kaikkialla lentokentälle tarjoten avuliasta henkilökuntaa, joka on valmis auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi tai huolenaiheissasi.
 • LPSIA:lla on oma pysäköintialue, jossa on runsaasti tilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiselle pysäköintille. Pysäköintialue on turvallinen ja hyvin hoidettu, mikä tarjoaa matkailijoille mielenrauhaa.
 • Kuljetusvaihtoehtoja lentokentälle ja takaisin ovat vuokra-autot, taksit, kyytit ja hotellikuljetukset. Voit valita tarpeidesi ja mieltymystesi perusteella sopivimman kulkuvälineen.
 • Lentokentällä on myös yritysmatkustajille tarkoitettuja kokoustiloja ja bisnesloungeja, jotka on varustettu kokoustiloilla ja tärkeillä mukavuuksilla työhön liittyvien tarpeiden täyttämiseksi.
 • Lentoutumista kaipaaville LPSIA tarjoaa mukavat istuimet oleskelutiloissa, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoa tai sen jälkeen.
 • Matkustajat voivat kätevästi hoitaa pankkiasiansa, koska lentoasemalla on pankkiautomaatteja ja valuuttaa. vaihtopalveluja saatavilla.

Kaiken kaikkiaan Lubbock Preston Smithin kansainvälinen lentoasema on varustettu erilaisilla mukavuuksilla ja palveluilla, jotka takaavat matkustajille miellyttävän matkakokemuksen. Ruokailumahdollisuuksista käteviin kuljetuspalveluihin lentoasema pyrkii vastaamaan kaikkien matkustajien tarpeisiin. LPSIA pyrkii tekemään matkastasi Lubbockin läpi mahdollisimman mukavan ja kätevän nykyaikaisilla mukavuuksillaan ja hyödyllisillä mukavuuksillaan.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Lubbock Preston Smithin kansainvälinen lentoasema?

Koodi LBB on myönnetty Lubbock Preston Smithin kansainvälinen lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Lubbock Preston Smithin kansainvälinen lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Lubbock Preston Smithin kansainvälinen lentoasema ja Sky Harbor International Airport (PHX) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 7m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Lubbock Preston Smithin kansainvälinen lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Lubbock Preston Smithin kansainvälinen lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 3 eri lentoyhtiötä, joista Southwest Airlines, American Airlines, United Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Lubbock?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Lubbock, suosivat usein Lubbock Preston Smithin kansainvälinen lentoasema (LBB)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Lubbock sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella