Suora lento kohteesta Los Colonizadoresin lentokenttä (RVE)

Non-stop-lentoja 2 kohteeseen 2 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Los Colonizadoresin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
BGA Lebrija
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

2 lentoja päivässä

0h 44m Näytä hinta
BOG Bogota
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 22m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Los Colonizadoresin lentokenttä

Lentokentän nimi Los Colonizadoresin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi RVE
Kaupunki Saravena
Maa Colombia (CO)
Täysi sijainti Los Colonizadoresin lentokenttä
Leveysaste 6.953632
Pituusaste -71.857531
Näytä kartalla Google maps

Los Colonizadoresin lentoaseman tilat ja palvelut

Los Colonizadoresin lentoasema on huippuluokan laitos, joka pyrkii tarjoamaan matkustajilleen saumattoman matkakokemuksen. Tarjolla on valikoima mukavuuksia ja palveluita, joten lentoasema varmistaa, että matkustajat viihtyvät ja heidän tarpeisiinsa vastataan lentokentällä viettämisen aikana.

Palvelut

 • Modernit terminaalit: Los Colonizadoresin lentokentällä on modernit ja hyvin varustetut terminaalit, jotka palvelevat suuren matkustajamäärän tarpeita. Terminaalit ovat tilavia, ja tehokkaat lähtöselvitys- ja matkatavaroiden käsittelyjärjestelmät varmistavat sujuvan ja kätevän matkan matkustajille.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on useita vähittäismyyntipisteitä, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita ja tuotemerkit. Lisäksi matkustajat voivat nauttia erilaisista kulinaarisista herkuista lentokentän monipuolisissa ruokailumahdollisuuksissa, joissa on tarjolla sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.
 • Aulatilat: Los Colonizadoresin lentoasema tarjoaa eksklusiivisia oleskelutiloja korkealuokkaisille matkustajille ja tiettyjen lentoyhtiöiden jäsenille. tai kanta-asiakasohjelmia. Nämä lounget tarjoavat hiljaisen ja mukavan ilmapiirin, jossa matkustajat voivat rentoutua, nauttia ilmaisista virvokkeista, käyttää Wi-Fi-yhteyttä ja hoitaa asioita rauhallisessa ympäristössä.
 • Vessot ja suihkut: Puhtaat ja hyvin hoidetut wc-tilat sijaitsevat kaikkialla lentokentällä matkustajien mukavuuden vuoksi. Matkustajille, jotka saattavat tarvita virkistäytymistä, on saatavilla myös suihkutilat, jotka takaavat mukavan ja virkistävän kokemuksen.
 • Lastenhoitopalvelut: Los Colonizadoresin lentoasema ymmärtää matkustavien perheiden tarpeet ja tarjoaa erityisiä lastenhoitopalveluita. Nämä alueet on varustettu mukavuuksilla pienten lasten viihdettä ja hoitoa varten, mikä tarjoaa vanhemmille stressittömän kokemuksen.
 • Vammaiset: Lentokenttä on sitoutunut tarjoamaan esteettömyyden vammaisille matkustajille. Tilat, kuten rampit, hissit, esteettömät wc-tilat ja nimetyt pysäköintialueet, varmistavat mukavan ja kätevän matkan kaikille matkustajille.

Palvelut

 • Tavaratavarapalvelut: sisään matkatavaroiden kadonessa tai vaurioituessa on käytettävissä erillinen matkatavarapalvelutiski, joka auttaa matkustajia tiedusteluissa, reklamaatioissa ja jäljityksessä.
 • Tiedotiskit: Infopisteiden koulutettu henkilökunta auttaa matkustajia ja vastaa lentoja koskeviin kyselyihin, tilat, kuljetusvaihtoehdot ja muuta yleistä tietoa.
 • Wi-Fi ja latausasemat: Los Colonizadoresin lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n kaikissa terminaaleissa, jotta matkustajat voivat pysyä yhteydessä. Lisäksi lukuisat latausasemat on sijoitettu strategisesti, mikä varmistaa, että matkustajat voivat ladata elektroniikkalaitteitaan kätevästi.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääketieteelliset tilat ja ensiapupiste, joka palvelee mahdollisia lääketieteellisiä hätätilanteita. matkustajan lentokentällä vietetty aika.
 • Kuljetus: Lentoasema tarjoaa matkustajille erilaisia kuljetusvaihtoehtoja määränpäähänsä saavuttamiseksi, mukaan lukien autonvuokrauspalvelut, joukkoliikenne ja taksiasemat.
 • Valuutanvaihto ja Pankkiasiat: Matkustajat voivat kätevästi vaihtaa valuuttaa tai käyttää pankkipalveluja lentoasemalla, mikä varmistaa sujuvan rahansiirron matkan aikana.

Los Colonizadoresin lentoasema on sitoutunut tarjoamaan matkustajilleen maailmanluokan kokemuksen.. Huippuluokan mukavuuksillaan ja kätevillä palveluillaan lentoasema pyrkii luomaan matkustusympäristön, joka ei ole vain tehokas, vaan myös miellyttävä kaikille matkustajille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Los Colonizadoresin lentokenttä?

Koodi RVE on myönnetty Los Colonizadoresin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Los Colonizadoresin lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Los Colonizadoresin lentokenttä ja El Dorado International Airport (BOG) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 23m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Los Colonizadoresin lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Los Colonizadoresin lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista SATENA, EasyFl tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Saravena?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Saravena, suosivat usein Los Colonizadoresin lentokenttä (RVE)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Saravena sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella