Suora lento kohteesta Longyan Guanzhishanin lentoasema (LCX)

Non-stop-lentoja 6 kohteeseen 4 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Longyan Guanzhishanin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
PKX Pekingin Daxing

1 lentoja päivässä

2h 35m Näytä hinta
CAN Guangzhou

1 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta
CSX Changsha

1 lentoja päivässä

1h 55m Näytä hinta
KMG Kunming

1 lentoja päivässä

2h 45m Näytä hinta
NKG Nanjing

1 lentoja päivässä

1h 40m Näytä hinta
PVG Shanghai

1 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Longyan Guanzhishanin lentoasema

Lentokentän nimi Longyan Guanzhishanin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi LCX
Kaupunki Longyan
Maa China (CN)
Täysi sijainti Longyan Guanzhishanin lentoasema
Leveysaste 25.675556
Pituusaste 116.745560
Näytä kartalla Google maps

Longyan Guanzhishanin lentoaseman tilat ja palvelut

Longyan Guanzhishanin lentoasema, joka sijaitsee Longyanin kaupungissa Fujianin maakunnassa Kiinassa, on moderni ja hyvin varustettu lentokenttä, joka tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita miellyttävä ja tehokas matkakokemus matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava ja nykyaikainen terminaalirakennus, jossa on runsaasti istumapaikkoja, odotustiloja ja tiloja sekä kotimaisille että kansainvälisille matkustajille.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Matkustajat voivat tehdä lähtöselvityksen lennoillaan kätevästi hyvin järjestetyissä tiskeissä, mikä varmistaa sujuvan prosessin.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on erilaisia vähittäismyyntiliikkeitä. - ilmaisia kauppoja ja ruokailumahdollisuuksia matkustajien tarpeisiin. Täältä löydät valikoiman paikallisia erikoisuuksia, matkamuistoja ja kansainvälisiä brändejä.
 • Aulatilat: Business-luokan matkustajille, kanta-asiakasohjelmien jäsenille tai korkeatasoisemman elämyksen etsiville lentoasema tarjoaa mukavan ja hyvin nimetyt oleskelutilat rentoutumiseen tai työskentelyyn rauhallisessa ja rauhallisessa ympäristössä.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut sijaitsevat kätevästi terminaalirakennuksessa, joten matkustajat voivat helposti käyttää käteistä tai vaihtaa valuuttaa tarpeen mukaan.
 • Autonvuokraus: Matkailijat, jotka haluavat tutustua kaupunkiin tai sen ympäristöön, voivat vuokrata auton joltain hyvämaineisista lentoasemalla toimivista autovuokraamoista. Tämä tarjoaa heille joustavuutta ja vapautta oleskelunsa aikana.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on oma pysäköintialue, jossa on runsaasti tilaa yksityisajoneuvoille, mikä varmistaa lentokentälle ajavien henkilöiden mukavuuden.

Palvelut

 • Informaatiopiste: Saapumisalueella on neuvontapiste, jossa on asiantuntevaa henkilökuntaa, joka on valmis auttamaan matkustajia kaikissa heillä olevissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.
 • Löydetyt ja kadonneet: kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden sattuessa matkustajien käytettävissä on löydetty-osasto, joka auttaa löytämään omaisuutensa.
 • Lääkintäpalvelut: Lentoasema tarjoaa lääkintäpalveluja, jos matkustaja tarvitsee apua. tai ensiapua heidän ollessaan lentokentällä.
 • Erityistapu: Longyan Guanzhishanin lentoasema tarjoaa tukea ja palveluita liikuntarajoitteisille tai muille erityistarpeisille matkustajille, mikä takaa mukavan ja helposti saavutettavissa olevan kokemuksen kaikille.
 • Wi-Fi: Ilmainen WiFi on käytettävissä koko terminaalirakennuksessa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä.
 • Lasten leikkialue: Pienten viihdettä varten lentoasemalla on oma lastenleikki. alueella on leluja, pelejä ja muita aktiviteetteja.

Longyan Guanzhishanin lentoasema on hyvin varustettu nykyaikaisilla mukavuuksilla ja tarjoaa erilaisia palveluita, jotka takaavat sujuvan ja nautinnollisen matkakokemuksen kaikille matkustajille. Olipa kyse ostoksista, ruokailusta tai tärkeistä palveluista, matkustajat löytävät kaiken tarvitsemansa lentokentän terminaalista.


Longyan Guanzhishanin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Longyan Guanzhishanin lentoasema?

Ilmailualalla Longyan Guanzhishanin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, LCX, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Longyan Guanzhishanin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Longyan Guanzhishanin lentoasema ja Kunming Changshui International Airport (KMG) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 45m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Longyan Guanzhishanin lentoasema?

Yhteensä 4 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Longyan Guanzhishanin lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Sichuan Airlines, China United Airlines, China Southern Airlines, Juneyao Airline

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Longyan?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Longyan, suosivat usein Longyan Guanzhishanin lentoasema (LCX)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Longyan sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella