Edulliset lennot kohteesta Lontoon Stanstedin lentoasema (STN)

Matkusta 191 paikkoihin 17 avulla

Tiedot koskien Lontoon Stanstedin lentoasema

Lentokentän nimi Lontoon Stanstedin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi STN
Kaupunki Essex
Maa United-Kingdom (GB)
Täysi sijainti Lontoon Stanstedin lentoasema
Leveysaste 51.886018
Pituusaste 0.238866
Verkkosivusto Stanstedairport.com
Näytä kartalla Google maps
Lontoon Stanstedin lentoasema
Lontoon Stanstedin lentoasema
Lontoon Stanstedin lentoasema
Lontoon Stanstedin lentoasema
Lontoon Stanstedin lentoasema
Lontoon Stanstedin lentoasema

Lontoon Stanstedin lentoasema

Lontoo Stanstedin lentokentän tilat ja palvelut

Essexissä sijaitseva Lontoon Stanstedin lentoasema on yksi suurimmista lentokentistä, jotka palvelevat vilkasta Lontoon kaupunkia. Nykyaikaisilla mukavuuksillaan ja monipuolisilla palveluilla lentoasema pyrkii tarjoamaan matkustajilleen saumattoman matkakokemuksen. Tässä on joitain Lontoon Stanstedin lentokentän tärkeimmistä tiloista ja palveluista:

Terminaalitilat

 • Useita lähtöselvityspisteitä: Lentokenttä tarjoaa suuren määrän lähtöselvitystä pöydät suurien matkustajamäärien mahduttamiseksi tehokkaasti.
 • Duty-Free Shopping: Matkustajat voivat nauttia vähittäiskaupan terapiasta lentoaseman verovapaissa liikkeissä, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten kosmetiikkaa, elektroniikkaa ja muotia.
 • Ravintolat ja kahvilat: Saatavilla on useita ruokailuvaihtoehtoja eri makujen ja mieltymysten tyydyttämiseksi noutopisteistä täyden palvelun ravintoloihin.
 • Aulatilat: niille, jotka etsivät Ylellisempi kokemus Lontoon Stanstedin lentokentällä on useita oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua, nauttia ilmaisista ruoista ja juomista sekä käyttää Wi-Fi-yhteyttä.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentokentältä pääsee kätevästi pankkiautomaateihin ja valuutanvaihtoon. palvelut matkustajille, jotka tarvitsevat paikallista valuuttaa.

Kuljetuspalvelut

 • Rautatieasema: Lontoon Stanstedilla on oma rautatieasema, josta pääsee suoraan eri paikkoihin kaupunki, mukaan lukien London Liverpool Street.
 • Bussi- ja linja-autopalvelut: Saatavilla on useita linja-autopalveluita, jotka tarjoavat kuljetuksen alueen eri kaupunkeihin ja kaupunkeihin.
 • Taksi- ja autonvuokraus: Matkustajat voivat kätevästi järjestää taksit tai vuokrata auton haluttuun määränpäähänsä.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on sekä lyhyt- että pitkäaikaispysäköintivaihtoehtoja, joten matkustajat voivat jättää ajoneuvonsa matkan ajaksi. heidän matkansa.

Erityisapupalvelut

 • Esteettömyys: Lentoasema on sitoutunut tarjoamaan esteettömyyttä liikuntarajoitteisille matkustajille, mukaan lukien esteettömät wc-tilat ja nimetyt pysäköintipaikat.
 • Erityisapua: Erityisapua tarvitsevat matkustajat voivat pyytää pyörätuolia, apua lennolle pääsyssä ja muuta tarpeellista tukea lentoaseman omistetun tiimin kautta.
 • Lasten palvelut: Lentokentällä on perheystävällinen mukavuudet, kuten lastenhoitotilat, leikkialueet ja perheille tarkoitetut turvakaistat.

Turvallisuus ja maahanmuutto

 • Turvatarkastus: Lontoon Stanstedin lentoasema varmistaa kaikki matkustajat tiukkojen turvatarkastusprosessien läpi.
 • Maahanmuuton tarkastuspisteet: Kansainvälisistä kohteista saapuvat matkustajat käyvät läpi tarvittavat passitarkastukset ja maahanmuuttomenettelyt.
 • Tulli: Lentoasema helpottaa tullitarkastuksia ja -menettelyjä asiaankuuluvat määräykset.

Lontoon Stanstedin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Lontoon Stanstedin lentoasema?

Ilmailualalla Lontoon Stanstedin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, STN, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Lontoon Stanstedin lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Dubai International Airport (DXB), ja sen arvioitu kesto on 6h 55m lennettäessä koneella Boeing 777-300ER.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Lontoon Stanstedin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Lontoon Stanstedin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 17 eri lentoyhtiötä, joista Ryanair, Jet2, Region-Avia, easyJet, Pegasu tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Essex kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Lontoon Heathrow'n lentoasema (LHR) on matkustajien suosiossa kaupungista Essex sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Essex sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella