Edulliset lennot kohteesta Lissabonin Portelan lentoasema (LIS)

Matkusta 134 paikkoihin 52 avulla

Olennaiset tiedot koskien Lissabonin Portelan lentoasema

Lentokentän nimi Lissabonin Portelan lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi LIS
Kaupunki Lissabon
Maa Portugal (PT)
Täysi sijainti Lissabonin Portelan lentoasema
Leveysaste 38.775594
Pituusaste -9.135367
Verkkosivusto Ana.pt
Näytä kartalla Google maps
Lissabonin Portelan lentoasema
Lissabonin Portelan lentoasema
Lissabonin Portelan lentoasema
Lissabonin Portelan lentoasema
Lissabonin Portelan lentoasema
Lissabonin Portelan lentoasema

Lissabonin Portelan lentoasema

Lissabonin Portelan lentoaseman tilat ja palvelut

Lissabonin Portelan lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Lissabonin lentoasema, on Portugalin suurin ja vilkkain lentokenttä. Se toimii pääasiallisena kansainvälisenä porttina maahan ja toivottaa tervetulleeksi miljoonia matkustajia vuosittain. Tämä moderni lentokenttä tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän kokemuksen matkustajille.

Terminaalit

Lissabonin Portelan lentoasema koostuu kahdesta terminaalista: terminaalista 1 ja terminaalista 2. Terminaali 1 hoitaa suurimman osan kansainvälisistä lennoista ja on useiden lentoyhtiöiden keskus. Se tarjoaa valikoiman mukavuuksia, kuten verovapaita kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja autonvuokrauspalveluita. Terminaalia 2 käyttävät pääasiassa halpalentoyhtiöt, ja se tarjoaa yksinkertaisen mutta tehokkaan matkakokemuksen.

Ravintolat ja kaupat

Matkailijat voivat nauttia erilaisista ruokailumahdollisuuksista Lissabonin Portelan lentokentällä. Lentokentällä on ravintoloita ja kahviloita jokaiseen makuun nopeasta välipalasta fine diningiin. Halusitpa sitten perinteistä portugalilaista ruokaa tai kansainvälisiä makuja, tarjolla on paljon vaihtoehtoja. Ruokailumahdollisuuksien lisäksi lentokentällä on joukko vähittäiskauppoja, joista voit ostaa vaatteita, elektroniikkaa, matkamuistoja ja paljon muuta.

Loungeet

Lissabonin Portelan lentoasema tarjoaa pääsyn lentoyhtiölle lounget kelpoisille matkustajille. Nämä lounge-tilat tarjoavat rauhallisen ja mukavan ympäristön, jossa matkustajat voivat rentoutua tai tehdä töitä. Mukavat istuimet, ilmaisia virvokkeita ja Wi-Fi-yhteys tarjoavat lounge-tilat täydellisesti niille, jotka haluavat rentoutua ennen lentoa.

Wi-Fi ja latausasemat

Lentokentällä on ilmaisia Wi-Fi-yhteys sen terminaaleissa, jolloin matkustajat voivat pysyä yhteydessä Lissabonin Portelan lentokentällä vietetyn ajan. Lisäksi saatavilla on lukuisia latausasemia, jotka varmistavat, että matkustajat voivat pitää elektroniset laitteet päällä ja käyttövalmiina.

Autonvuokrauspalvelut

Niille, jotka haluavat tutustua Portugaliin omatoimisesti vauhtia, Lissabonin Portela Airport tarjoaa erilaisia autonvuokrauspalveluita. Useilla kansainvälisillä ja paikallisilla autovuokraamoilla on tiskit terminaalien tuloalueella, joten matkustajien on helppo vuokrata ajoneuvo ja lähteä matkalle.

Esteettömyys ja erityisapu

Lissabonin Portela Airport on sitoutunut tarjoamaan tasavertaisen pääsyn ja avun kaikille matkustajille heidän kyvyistään riippumatta. Lentoasema tarjoaa erilaisia palveluita liikuntarajoitteisille tai erityistarpeita tarvitseville matkustajille, mukaan lukien nimetyt pysäköintipaikat, esteettömiä wc:itä ja erityistä apua koko matkan ajan.

Kuljetus

Lentoasema on hyvässä kunnossa. - Yhdistetty keskustaan ja muihin kohteisiin eri kulkuvälineillä. Matkustajat voivat valita taksin, linja-auton, metron tai jopa vuokrata yksityisen kuljetuksen päästäkseen haluamaansa paikkaan. Lentokenttä sijaitsee noin 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, joten se on matkustajien helposti saavutettavissa.

Lissabonin Portelan lentoasema tarjoaa lukuisia tiloja ja palveluita, jotka on suunniteltu parantamaan yleistä matkakokemusta. Matkustajat voivat nauttia saumattomasta matkasta tämän vilkkaan kansainvälisen lentokentän halki lukuisista ruokailu- ja ostosmahdollisuuksista käteviin liikenneyhteyksiin.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Lissabonin Portelan lentoasema?

Ilmailualalla Lissabonin Portelan lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, LIS, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Lissabonin Portelan lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Hangzhou Xiaoshan International Airport (HGH), ja sen arvioitu kesto on 13h 20m lennettäessä koneella Airbus A330-200.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Lissabonin Portelan lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Lissabonin Portelan lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 52 eri lentoyhtiötä, joista TAP Portugal, Ryanair, easyJet, Vueling, Azores Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Lissabon kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Lissabonin Portelan lentoasema (LIS) on matkustajien suosiossa kaupungista Lissabon sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Lissabonin läheisyydessä?

Lissabon läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella