Lennot lähtevät kohteesta Lilongwen kansainvälinen lentokenttä (LLW)

Jatkuvat lennot 8 kohteeseen 3 eri lentoyhtiön kautta

Päivittäinen lähtöaikataulu Lilongwen kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
BLZ Blantyre

2 lentoja päivässä

0h 40m Näytä hinta
ADD Addis Abeba

1 lentoja päivässä

4h 0m Näytä hinta
NBO Nairobi

2 lentoja päivässä

2h 10m Näytä hinta
APL Nampula

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta
FBM Lubumbashi
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta
HRE Harare
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
LUN Lusaka
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta
MFU Mfuwe
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

per day lentoja päivässä

0h 35m Näytä hinta

Tiedot koskien Lilongwen kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Lilongwen kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi LLW
Kaupunki Lilongwe
Maa Malawi (MW)
Täysi sijainti Lilongwen kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste -13.783333
Pituusaste 33.777500
Näytä kartalla Google maps

Lilongwen kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Lilongwen kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee Malawin pääkaupungissa, on ensisijainen portti maahan saapuville ja sieltä lähteville matkustajille. Nykyaikaisella infrastruktuurillaan ja monipuolisilla palveluilla lentoasema pyrkii tarjoamaan mukavan ja mukavan kokemuksen kaikille matkustajille.

Palvelut:

Lentokentällä on erilaisia palveluita matkustajien tarpeisiin:

  • Terminaalit: Lilongwen kansainvälisellä lentokentällä on sekä kotimaan että kansainväliset terminaalit, palvelevat erityyppisiä lentoja. Jokainen terminaali on varustettu tarvittavilla mukavuuksilla sujuvan matkakokemuksen takaamiseksi.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on valikoima vähittäiskauppoja ja ruokailumahdollisuuksia matkustajille. Matkustajat voivat nauttia aterian tai selata kauppoja, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, mukaan lukien verovapaita tuotteita.
  • Aulatilat: Niille, jotka haluavat rentoutua tai työskennellä hiljaisemmassa ympäristössä, lentoasema tarjoaa oleskelutiloja, joissa on mukavat istuimet, Wi- Fi-yhteys ja muut mukavuudet. Näihin loungeihin pääsevät liike- tai ensiluokkaiset matkustajat sekä tietyt kanta-asiakkaat.
  • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentokentällä on useita pankkiautomaatteja, joiden avulla matkustajat voivat nostaa paikallista valuuttaa tai nostaa rahaa. käyttää muita pankkipalveluita. Lisäksi valuutanvaihtopalvelut ovat helposti saatavilla niille, jotka tarvitsevat ulkomaan valuuttaa.
  • Autonvuokraus: Matkailijat voivat kätevästi vuokrata auton yhdeltä lentoasemalla sijaitsevista autovuokraamoista. Tämä palvelu tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua kaupunkiin tai lähialueisiin omaan tahtiinsa.

Palvelut:

Lilongwen kansainvälinen lentoasema tarjoaa palvelujensa lisäksi myös erilaisia palveluita yleisen matkakokemuksen parantamiseksi:

  • Tiedotiskit: Henkilökuntatietopisteitä löytyy näkyvistä paikoista lentoasemalla. Matkustajat voivat kääntyä näiltä tiskiltä saadakseen apua, ohjeita tai mitä tahansa matkaansa liittyviä kysymyksiä.
  • Matkalaukkupalvelut: Lentokenttä tarjoaa matkatavarapalveluita sisäänkirjautumisen ja noudon helpottamiseksi. Matkustajat voivat hyödyntää palveluita, kuten matkatavaroiden käärimistä, vaunuja ja matkatavaroiden säilytystiloja.
  • Lääketieteelliset tilat: Lilongwen kansainvälisellä lentokentällä on lääkintäpalvelut ja ensiapupalvelut, jotka voivat hoitaa kaikki matkustajat kohtaamat vähäiset lääketieteelliset huolenaiheet matkansa aikana. matka.
  • Kuljetus: Lentokentältä on saatavilla useita kuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien taksit, autonvuokraukset ja hotellikuljetukset, joten matkustajat pääsevät määränpäähänsä helposti.
  • Wi-Fi ja Latausasemat: Ilmainen Wi-Fi on saatavilla kaikkialla lentokentällä, jotta matkustajat voivat pysyä yhteydessä. Lisäksi latausasemat sijaitsevat kätevästi tärkeillä alueilla, joissa matkustajat voivat ladata elektroniikkalaitteitaan.

Lilongwen kansainvälinen lentoasema pyrkii vastaamaan nykyaikaisten matkustajien tarpeisiin tarjoamalla laajan valikoiman tiloja ja palveluita. Sen sitoutuminen matkustajien mukavuuteen tekee siitä keskeisen keskuksen kotimaan ja kansainväliselle matkustamiselle Malawissa.


Lilongwen kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Lilongwen kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Lilongwen kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, LLW, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Lilongwen kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Addis Ababa Bole International Airport (ADD), ja sen arvioitu kesto on 4h 0m lennettäessä koneella Boeing 777-200LR.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Lilongwen kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Lilongwen kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Ethiopian Airlines, Kenya Airway

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Lilongwe?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Lilongwe, suosivat usein Lilongwen kansainvälinen lentokenttä (LLW)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Lilongwein läheisyydessä?

Lilongwe läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella