Jatkuva lento kohteesta Licenciado Miguel de la Madridin lentoasema (CLQ)

Non-stop-lentoja 2 kohteeseen 2 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Licenciado Miguel de la Madridin lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
MEX Mexico City

1-2 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
TIJ Tijuana

1-2 lentoja päivässä

2h 59m Näytä hinta

Tiedot koskien Licenciado Miguel de la Madridin lentoasema

Lentokentän nimi Licenciado Miguel de la Madridin lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi CLQ
Kaupunki Colima
Maa Mexico (MX)
Täysi sijainti Licenciado Miguel de la Madridin lentoasema
Leveysaste 25.770044
Pituusaste -100.188987
Verkkosivusto Flyto.mx
Näytä kartalla Google maps

Licenciado Miguel de la Madridin lentokentän tilat ja palvelut

Licenciado Miguel de la Madridin lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Manzanillon kansainvälinen lentoasema, sijaitsee Meksikon Coliman osavaltiossa. Se palvelee Manzanillon kaupunkia ja ympäröiviä matkailukohteita. Lentokenttä on nimetty Meksikon entisen presidentin Miguel de la Madridin mukaan, joka antoi merkittävän panoksen maan kehitykseen.

Palvelut

Lentoasema tarjoaa erilaisia palveluja, jotka takaavat mukavan ja mukavan kätevä matkakokemus matkustajille:

 • Terminaalirakennus: Moderni terminaalirakennus tarjoaa tilavan ja viihtyisän ympäristön matkustajille. Se on varustettu mukavuuksilla, kuten wc-tiloilla, istuinalueilla ja infopisteillä matkustajien auttamiseksi.
 • Pysäköinti: Matkustajille ja vierailijoille, jotka haluavat pysäköidä oman autonsa, on käytettävissä oma pysäköintialue. ajoneuvoja. Pysäköintimahdollisuus tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintimahdollisuuksia.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Terminaalissa on useita vähittäiskauppoja, tax-free-myymälöitä ja ruokapaikkoja. Matkustajat voivat ostaa matkamuistoja, muotia ja paikallisia tuotteita tai nauttia erilaisista ruoka- ja juomavaihtoehdoista.
 • Pankkiautomaatti ja valuutanvaihto: Licenciado Miguel de la Madridin lentokentällä on pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut. Näiden toimintojen ansiosta matkustajat voivat käyttää paikallista valuuttaa tai nostaa käteistä kätevästi.
 • Wi-Fi: Matkustajat voivat pitää yhteyttä ystäviin, perheeseen tai työskennellä, koska lentoasema tarjoaa ilmaisia Wi-Fi koko terminaalirakennuksessa. Tämän palvelun avulla matkustajat voivat selata Internetiä tai tarkistaa sähköposteja mobiililaitteillaan.
 • Information Desk: Lentoasemalla on tietopiste, jossa koulutettu henkilökunta on käytettävissä auttamaan matkustajia kaikissa kysymyksissä. tai huolenaiheita. He voivat tarjota tietoa lentoaikatauluista, palveluista ja paikallisista nähtävyyksistä.

Palvelut

Licenciado Miguel de la Madridin lentoasema tarjoaa erilaisia palveluita matkakokemuksen parantamiseksi:

 • Maaliikenne: Matkustajilla on useita vaihtoehtoja maakuljetukseen, mukaan lukien taksit, autonvuokrauspalvelut ja bussit. Nämä palvelut tarjoavat kätevän matkustamisen lentokentälle ja sieltä eri kohteisiin.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentokentällä on matkatavaroiden noutoalueita, joilta matkustajat voivat noutaa matkatavaransa saapumisen jälkeen. Lisäksi saatavilla on matkatavaravaunuja, jotka helpottavat kuljettamista.
 • Erityistapu: Lentokenttä on sitoutunut palvelemaan vammaisia tai erityistarpeita omaavia matkustajia. Pyörätuolipalvelut, esteettömät wc-tilat ja omistautunut henkilökunta ovat käytettävissä auttamaan koko matkan ajan.
 • Löydetyt ja kadonneet: Licenciado Miguel de la Madridin lentoasemalta löytyy kadonneita tavaroita. kadonnut ja löydetty osasto. Matkustajat voivat ilmoittaa kadonneista tavaroista ja tiedustella niitä nimetyllä tiskillä.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääkintäpalvelut ja koulutettu henkilökunta, joka on valmiustilassa hoitamaan mahdollisia lääketieteellisiä hätätilanteita. Ensiapupalvelut ja lääkintäapu ovat helposti saatavilla apua tarvitseville matkustajille.

Licenciado Miguel de la Madridin lentoasema asettaa matkustajien mukavuuden etusijalle tarjoamalla laajan valikoiman tiloja ja palveluita. Nykyaikaisen infrastruktuurinsa, ystävällisen henkilökunnan ja laatuun sitoutuneen lentoaseman tavoitteena on tarjota saumaton matkakokemus kaikille matkustajille.


Licenciado Miguel de la Madridin lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Licenciado Miguel de la Madridin lentoasema?

Ilmailualalla Licenciado Miguel de la Madridin lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, CLQ, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Licenciado Miguel de la Madridin lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Licenciado Miguel de la Madridin lentoasema ja Tijuana International Airport (TIJ) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 59m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Licenciado Miguel de la Madridin lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Licenciado Miguel de la Madridin lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista Aeromar, Volari tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Colima kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Licenciado Miguel de la Madridin lentoasema (CLQ) on matkustajien suosiossa kaupungista Colima sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Colima sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella