Edulliset lennot kohteesta Licenciado Adolfo López Mateosin kansainvälinen lentoasema (TLC)

Matkusta 7 paikkoihin 2 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Licenciado Adolfo López Mateosin kansainvälinen lentoasema

Tiedot koskien Licenciado Adolfo López Mateosin kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi Licenciado Adolfo López Mateosin kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi TLC
Kaupunki Toluca
Maa Mexico (MX)
Täysi sijainti Licenciado Adolfo López Mateosin kansainvälinen lentoasema
Leveysaste 19.338948
Pituusaste -99.569836
Verkkosivusto Vuelatoluca.com
Näytä kartalla Google maps

Licenciado Adolfo López Mateosin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Licenciado Adolfo Lopez Mateosin kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Tolucan kansainvälinen lentokenttä, sijaitsee Tolucassa, Meksikossa. Se toimii vaihtoehtoisena lentoasemana Mexico Citylle ja tarjoaa käteviä vaihtoehtoja matkailijoille. Lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan kokemuksen matkustajilleen.

Palvelut:

 • Terminaalit: Lentokenttä koostuu yhdestä terminaalirakennuksesta, joka hoitaa molemmat kotimaan ja kansainväliset lennot. Terminaali on hyvin hoidettu, puhdas ja varustettu moderneilla mukavuuksilla.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat nauttia lentoasemalla erilaisista ruokailumahdollisuuksista. Nopeista välipaloista täysikokoisiin aterioihin on runsaasti valinnanvaraa eri makujen ja mieltymysten mukaan.
 • Ostosostokset: Terminaali tarjoaa verovapaita ostoksia kansainvälisille matkailijoille, joista he voivat ostaa erilaisia tuotteita, kuten hajuvesiä, kosmetiikkaa, alkoholia ja matkamuistoja. Siellä on myös myymälöitä, joissa myydään kirjoja, elektroniikkaa ja paikallisia tuotteita.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentoasema tarjoaa pankkipalveluita, kuten pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita, mikä helpottaa paikallisen valuutan käyttöä tai taloushallinnon hallintaa. tarpeet.
 • Autonvuokrauspalvelut: Useilla autovuokraamoilla on lentoasemalla tiskiä, joiden avulla matkustajat voivat kätevästi vuokrata ajoneuvon jatkomatkaansa varten. Tämä on erityisen hyödyllistä matkailijoille, jotka haluavat tutustua ympäröiviin alueisiin omatoimisesti.
 • Pysäköinti: Licenciado Adolfo Lopez Mateosin kansainvälinen lentoasema tarjoaa turvalliset pysäköintitilat sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun. Parkkipaikat ovat hyvin valvottuja ja niihin pääsee helposti terminaalirakennuksesta.

Palvelut:

 • Wi-Fi: Lentokenttä tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa, jolloin matkustajat voivat pysyä yhteydessä läheisiinsä tai työskennellä lentoasemalla ollessaan.
 • Aulatilat: Matkustajille, jotka haluavat rentoutua tai työskennellä mukavassa ja yksityisessä ympäristössä, on tarjolla eksklusiivisia oleskelutiloja.. Näissä lounge-tiloissa on mukavuuksia, kuten mukavia istuimia, virvokkeita ja latauspisteitä.
 • Tavaratavarapalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavaroiden käsittelypalveluita varmistaakseen matkustajien sujuvan kuljetuksen. Matkustajat voivat myös löytää matkatavaroiden käärimispalveluita turvallisuuden lisäämiseksi.
 • Lääkintäpalvelut: Lääkärin hätätilanteissa lentokentällä on lääkintäpalvelut, joissa on ammattitaitoinen henkilökunta valmiina auttamaan matkustajia. Siellä on myös apteekki, josta saa välttämättömät lääkinnälliset tarvikkeet.
 • Erityisapu: Lentoasema tarjoaa erityisapupalveluita liikuntarajoitteisille tai muulla tavoin vammaisille matkustajille. Koulutetut henkilökunnan jäsenet ovat käytettävissä auttamaan heitä koko matkan ajan.
 • Kuljetus: Lentokentän ulkopuolella on useita kuljetusvaihtoehtoja, kuten taksit, bussit ja yksityiset bussit, jotka tarjoavat kätevän pääsyn läheisiin kohteisiin.

Kaiken kaikkiaan Licenciado Adolfo López Mateosin kansainvälinen lentoasema tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita nykyaikaisten matkailijoiden tarpeisiin. Kätevän sijaintinsa ja hyvin hoidetun infrastruktuurinsa ansiosta se tarjoaa mukavan ja tehokkaan matkakokemuksen sekä kotimaisille että kansainvälisille matkustajille.


Licenciado Adolfo López Mateosin kansainvälinen lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Licenciado Adolfo López Mateosin kansainvälinen lentoasema?

Koodi TLC on myönnetty Licenciado Adolfo López Mateosin kansainvälinen lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Licenciado Adolfo López Mateosin kansainvälinen lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Licenciado Adolfo López Mateosin kansainvälinen lentoasema ja Tijuana International Airport (TIJ) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 32m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Licenciado Adolfo López Mateosin kansainvälinen lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Licenciado Adolfo López Mateosin kansainvälinen lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista VivaAerobus, Volari tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Toluca?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Toluca, suosivat usein Licenciado Adolfo López Mateosin kansainvälinen lentoasema (TLC)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Tolucain läheisyydessä?

Toluca läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella