Suora lento kohteesta Lic. Jesús Terán Peredon kansainvälinen lentoasema (AGU)

Non-stop-lentoja 9 kohteeseen 6 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Lic. Jesús Terán Peredon kansainvälinen lentoasema

Tiedot koskien Lic. Jesús Terán Peredon kansainvälinen lentoasema

Lentokentän nimi Lic. Jesús Terán Peredon kansainvälinen lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi AGU
Kaupunki Aguascalientes
Maa Mexico (MX)
Täysi sijainti Lic. Jesús Terán Peredon kansainvälinen lentoasema
Leveysaste 21.697283
Pituusaste -102.315863
Verkkosivusto Aeropuertosgap.com.mx
Näytä kartalla Google maps

Lis. Jesús Terán Peredon kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Esittely:

Lic. Jesús Terán Peredon kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee Aguascalientesissa, Meksikossa, on moderni ja tehokas lentokenttä, joka tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita matkustajiensa matkakokemuksen parantamiseksi. Kätevän sijaintinsa ja monipuolisten mukavuuksiensa ansiosta lentoasema takaa mukavan ja vaivattoman matkan matkustajille ympäri maailmaa. Tutustutaanpa joihinkin lentokentän tärkeimpiin tiloihin ja palveluihin.

Palvelut:

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, joka on varustettu uusimmalla infrastruktuurilla, mikä varmistaa matkustajien mukavuuden ja mukavuuden.
 • Ravintolat ja kahvilat: Matkustajat voivat nauttia erilaisista ruokailumahdollisuuksista eri makujen ja mieltymysten mukaan. Lentokenttä tarjoaa kulinaarisen kokemuksen kaikille matkailijoille nopeista välipaloista kansainväliseen ruokaan.
 • Lisämyymälät: Lic. Jesús Terán Peredon kansainvälisellä lentokentällä on useita vähittäismyyntipisteitä, jotka tarjoavat erilaisia tuotteita, kuten verovapaita ostoksia, muotia, elektroniikkaa, matkamuistoja ja paljon muuta. Matkustajat voivat käydä ostoksilla ennen lentoa.
 • Aulatilat: Lentokentällä on loungeja, joissa matkustajat voivat rentoutua, työskennellä tai virkistäytyä ennen lentoa. Oleskelutiloissa on mukavat istuimet, nopea Wi-Fi, latausasemat ja bisnespalvelut, jotka parantavat yleistä matkakokemusta.
 • Lentokenttähotelli: Matkustajille, joilla on pitkiä välilaskuja tai aikaisin aamulla lennot, lentoasema tarjoaa kätevällä paikalla sijaitseva hotelli. Tämän vaihtoehdon avulla matkustajat voivat levätä ja toipua ilman, että heidän tarvitsee poistua lentoasemalta.

Palvelut:

 • Maaliikenne: Lic. Jesús Terán Peredon kansainvälinen lentoasema tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja terminaaliin ja takaisin. Näitä ovat taksit, autonvuokrauspalvelut ja sukkulat, joiden avulla matkustajat pääsevät helposti määränpäähänsä.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin. Matkustajat voivat valita katetusta tai ulkopysäköintialueesta mieltymystensä perusteella.
 • Wi-Fi: Nopea Wi-Fi on saatavilla koko lentoasemalla, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä kätevästi.
 • Matkalaukkupalvelut: Lentokenttä varmistaa matkatavaroiden tehokkaan käsittelyn palveluilla, kuten matkatavaroiden kääriminen, kadonneet ja löydetyt matkatavarat ja matkatavarakärryt.
 • Lääkintäapu: Lääketieteellisissä hätätilanteissa lentokentällä on lääkintäpalvelut ja henkilökuntaa valmiina antamaan välitöntä apua.
 • Tiedotiskit: Lentoasemalla on neuvontapisteitä kätevästi kaikkialla terminaalissa, jotta matkustajia voidaan auttaa kaikissa kysymyksissä tai matkustamiseen liittyvissä tiedoissa.

Johtopäätös:

Lic. Jesús Terán Peredon kansainvälinen lentoasema on hyvin varustettu moderneilla mukavuuksilla ja palveluilla, jotka vastaavat kaikkien matkailijoiden tarpeita. Viihtyisistä oleskelutiloista laajaan valikoimaan ruokailu- ja ostosmahdollisuuksia lentoasema takaa miellyttävän matkakokemuksen. Matkustajien mukavuuteen ja tehokkuuteen keskittyen Lic. Jesús Terán Peredon kansainvälinen lentokenttä on portti Aguascalientesiin ja Meksikoon, mikä tarjoaa saumattoman matkan sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille.


Lic. Jesús Terán Peredon kansainvälinen lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Lic. Jesús Terán Peredon kansainvälinen lentoasema?

Koodi AGU on myönnetty Lic. Jesús Terán Peredon kansainvälinen lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Lic. Jesús Terán Peredon kansainvälinen lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Lic. Jesús Terán Peredon kansainvälinen lentoasema ja Midway International Airport (MDW) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 42m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Lic. Jesús Terán Peredon kansainvälinen lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Lic. Jesús Terán Peredon kansainvälinen lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 6 eri lentoyhtiötä, joista Aeromexico, Volaris, Aeromar, American Airlines, TAR Aerolinea tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Aguascalientes kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Lic. Jesús Terán Peredon kansainvälinen lentoasema (AGU) on matkustajien suosiossa kaupungista Aguascalientes sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Aguascalientes sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella