Lennot lähtevät kohteesta Liberaali Keski-Amerikan alueellinen lentokenttä (LBL)

Tutustu 2 paikkaan 1 eri kuljetusyhtiön kanssa

Päivittäinen lähtöaikataulu Liberaali Keski-Amerikan alueellinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
DEN Denver

2 lentoja päivässä

1h 17m Näytä hinta
DDC Dodge City

1 lentoja päivässä

0h 43m Näytä hinta

Tiedot koskien Liberaali Keski-Amerikan alueellinen lentokenttä

Lentokentän nimi Liberaali Keski-Amerikan alueellinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi LBL
Kaupunki Liberaali
Maa United-States (US)
Täysi sijainti Liberaali Keski-Amerikan alueellinen lentokenttä
Leveysaste 37.046465
Pituusaste -100.961493
Verkkosivusto Cityofliberal.org
Näytä kartalla Google maps

Liberal Mid-American alueellisen lentokentän tilat ja palvelut

Liberalissa Kansasin osavaltiossa sijaitseva Liberal Mid-America Regional Airport tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita alueen läpi kulkevien matkustajien tarpeisiin. Kätevän sijaintinsa ja hyvin hoidettujen tilojensa ansiosta lentoasema pyrkii tarjoamaan miellyttävän ja tehokkaan kokemuksen sekä matkustajille että lentoyhtiöille.

Lisäpalvelut:

 • Moderni terminaali: Lentokenttä on moderni ja tilava terminaalirakennus, jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet. Matkustajat voivat löytää viihtyisiä oleskelutiloja, puhtaita wc-tiloja ja latauspisteitä koko terminaalista.
 • Ilmainen Wi-Fi: Liberal Mid-America Regional Airport tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaikille matkustajille, jotta he voivat pysyä yhteydessä ja tuottelias lentoja odottaessaan.
 • Ravintolat ja kahvilat: matkustajat voivat nauttia lentokentällä erilaisista ruokailumahdollisuuksista. Olipa kyseessä nopea välipala tai rauhallinen ateria, lentokentällä on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia makuja.
 • Vähittäiskaupat: Lentokentällä on valikoima vähittäiskauppoja, joista matkustajat voivat ostaa viime hetken matkatarvikkeita, matkamuistoja ja muita esineitä.
 • Autonvuokrauspalvelut: niille, jotka haluavat tutustua alueeseen maanteitse, lentoasema tarjoaa käteviä autonvuokrauspalveluita arvostetuilta yrityksiltä. Matkustajat voivat helposti vuokrata ajoneuvon saapuessaan ja aloittaa matkansa.
 • Pysäköinti: Liberal Mid-America Regional Airport tarjoaa runsaasti pysäköintimahdollisuuksia sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen oleskeluun. Matkustajat voivat valita katetuista ja kattamattomista parkkipaikoista, mikä varmistaa ajoneuvojensa turvallisuuden heidän ollessaan poissa.
 • Kokous- ja kokoushuoneet: Lentokentällä on hyvin varustetut konferenssi- ja kokoustilat, jotka sopivat liikematkustajille, jotka tarvitsevat tilaa kokousten tai esittelyjen pitämiseen.

Palvelut:

 • Lennon tiedot: Matkustajat voivat helposti pysyä ajan tasalla lennoistaan lentokentän lentotietotaulujen kautta, jotka sijaitsevat kaikkialla terminaali. Nämä näytöt tarjoavat reaaliaikaisia päivityksiä ja porttitietoja.
 • Tavaratavarapalvelut: Liberal Mid-American alueellisella lentokentällä on tehokkaat matkatavarapalvelut, mukaan lukien matkatavaroiden noutoalueet ja matkatavarakärryt matkustajien mukavuuden vuoksi.
 • Saavutettavuus: Lentoasema on täysin esteetön vammaisille henkilöille, ja se tarjoaa ramppeja, hissejä ja esteettömiä wc-tiloja.
 • Asiakaspalvelu: Lentoasema asettaa asiakastyytyväisyyden etusijalle, ja sen omistautunut henkilökunta on käytettävissä auttamaan ja tiedusteluihin. Matkustajat voivat löytää neuvontapisteitä strategisesti sijoitetuista helpon pääsyn takaamiseksi.
 • Kadonneet ja löydetyt: Jos matkustaja hukkaa tavaran, Liberal Mid-American alueellisella lentoasemalla on kadonnut ja löydetty -palvelu, joka auttaa yhdistämään matkustajat heidän kanssaan. omaisuutensa.
 • Turvallisuus: Lentoasema suhtautuu turvatoimiin vakavasti ja on toteuttanut tarvittavat toimenpiteet varmistaakseen kaikkien matkustajien turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Turvatarkastuspisteet ja henkilökunta ovat paikalla suorittamassa perusteellisia tarkastuksia.
 • Lemmikkiystävälliset tilat: Lentokenttä ymmärtää lemmikkien merkityksen matkustajille ja tarjoaa varatut alueet karvaisten ystäviensä kanssa matkustaville matkustajille.

Kaiken kaikkiaan Liberal Mid-America Regional Airport tarjoaa valikoiman moderneja mukavuuksia ja käteviä palveluita varmistaakseen matkustajilleen sujuvan matkakokemuksen. Asiakkaiden tyytyväisyyteen ja tehokkuuteen keskittyvä lentoasema toimii edelleen porttina kauniiseen Liberalin kaupunkiin ja sitä ympäröiville alueille.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Liberaali Keski-Amerikan alueellinen lentokenttä?

Ilmailualalla Liberaali Keski-Amerikan alueellinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, LBL, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Liberaali Keski-Amerikan alueellinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Denver International Airport (DEN), ja sen arvioitu kesto on 1h 17m lennettäessä koneella Canadair (Bombardier) Regional Jet.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Liberaali Keski-Amerikan alueellinen lentokenttä?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Liberaali Keski-Amerikan alueellinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: United Airline

Liberaali kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Liberaali Keski-Amerikan alueellinen lentokenttä (LBL) on matkustajien suosiossa kaupungista Liberaali sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Liberaaliin läheisyydessä?

Liberaali läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella