Lentoerikoistarjoukset kohteesta Lianyungang Baitabun lentoasema (LYG)

Suoria lentoja kohteeseen 29 tarjoaa 16 lentoyhtiötä.

Olennaiset tiedot koskien Lianyungang Baitabun lentoasema

Lentokentän nimi Lianyungang Baitabun lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi LYG
Kaupunki Lianyungang
Maa China (CN)
Täysi sijainti Lianyungang Baitabun lentoasema
Leveysaste 34.564965
Pituusaste 118.881707
Verkkosivusto Lygairport.com
Näytä kartalla Google maps

Lianyungang Baitabun lentoaseman tilat ja palvelut

Esittely

Lianyungang Baitabun lentoasema on kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee Lianyungangissa Jiangsun maakunnassa Kiinassa. Se toimii tärkeänä solmukohtana sekä kotimaisille että kansainvälisille lennoille ja tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat matkustajille mukavan ja mukavan matkakokemuksen.

Palvelut

 • Terminaali: Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, jossa on huippuluokan tilat. Siinä on lähtöselvityspisteitä, turvatarkastuspisteitä, matkatavaroiden vastaanottoalueita ja erilaisia mukavuuksia, kuten kauppoja, ravintoloita ja oleskelutiloja.
 • Kiitotiet: Lianyungang Baitabun lentokentällä on kaksi kiitotietä, jotka mahdollistavat tehokkaan nousun ja laskeutumisen toiminnot. Kiitotiet ovat hyvin hoidettuja ja suunniteltu sopimaan sekä pienille että suurille lentokoneille.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin. Matkustajat voivat pysäköidä ajoneuvonsa kätevästi merkityille pysäköintialueille terminaalirakennuksen lähellä.
 • Kuljetus: Lentokentälle ja lentokentälle on tarjolla erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien taksit, bussit ja autonvuokraukset. Nämä vaihtoehdot varmistavat helpon pääsyn lentokentälle ja antavat matkustajille mahdollisuuden saavuttaa määränpäänsä mukavasti.
 • Wi-Fi ja latausasemat: Lianyungang Baitabun lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä matkansa aikana. matka. Saatavilla on myös latausasemia, joilla varmistetaan, että elektroniset laitteet pysyvät aina päällä.

Palvelut

 • Sisäänkirjautuminen: Matkustajat voivat tehdä lähtöselvityksen joko verkossa tai terminaalissa olevat laskurit. Käytettävissä on myös itsepalvelukioskeja.
 • Matkalaukkujen käsittely: Lentokentällä on tehokkaat matkatavaroiden käsittelyjärjestelmät, jotka varmistavat matkatavaroiden turvallisen ja oikea-aikaisen toimituksen asianmukaisiin kohteisiin.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lianyungang Baitabun lentokentällä on valikoima vähittäismyyntipisteitä, jotka tarjoavat verovapaita ostoksia, paikallisia tuotteita ja kansainvälisiä brändejä. Useat ravintolat ja kahvilat palvelevat erilaisia kulinaarisia mieltymyksiä ja tarjoavat monipuolisen ruokailukokemuksen.
 • Aulatilat: VIP-lounget ovat käytettävissä matkustajille, jotka haluavat yksityisyyttä ja eksklusiivisuutta. Näissä loungeissa on mukavat istuimet, virvokkeita ja yrityspalveluita.
 • Erityistapu: Lentokenttä tarjoaa erityisapua vammaisille tai liikuntarajoitteisille matkustajille. Koulutetut henkilökunnan jäsenet ovat käytettävissä tukemaan ja helpottamaan sujuvaa matkakokemusta.
 • Kokoushuoneet: Liikematkustajille Lianyungang Baitabu Airport tarjoaa hyvin varustetut kokoustilat, jotka voidaan varata etukäteen. Nämä tilat ovat välttämättömiä konferensseissa, esityksissä tai neuvotteluissa.

Lianyungang Baitabun lentoasema asettaa matkustajien tyytyväisyyden etusijalle ja varmistaa miellyttävän matkan tarjoamalla huippuluokan tilat ja palvelut. Lentokenttä vastaa matkustajiensa erilaisiin tarpeisiin modernista terminaalirakennuksestaan monipuolisiin myynti- ja ruokailuvaihtoehtoihin. Matkustitpa sitten liike- tai lomamatkalla, Lianyungang Baitabun lentoasema pyrkii tarjoamaan saumattoman ja nautinnollisen matkakokemuksen kaikille.


Lianyungang Baitabun lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Lianyungang Baitabun lentoasema?

Ilmailualalla Lianyungang Baitabun lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, LYG, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Lianyungang Baitabun lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Lianyungang Baitabun lentoasema ja Kunming Changshui International Airport (KMG) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 3h 30m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Lianyungang Baitabun lentoasema?

Yhteensä 16 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Lianyungang Baitabun lentoasema-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Tianjin Airlines, Xiamen Airlines, China Southern Airlines, China United Airlines, 9 Air C

Lianyungang kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Lianyungang Baitabun lentoasema (LYG) on matkustajien suosiossa kaupungista Lianyungang sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Lianyungang sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella