Edulliset lennot kohteesta L'Espérancen lentokenttä (SFG)

Suoria lentoja kohteeseen 2 tarjoaa 3 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana L'Espérancen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
PTP Pointe-à-Pitre

5-8 lentoja päivässä

0h 50m Näytä hinta
SBH Gustavia

2 lentoja päivässä

0h 45m Näytä hinta

Tiedot koskien L'Espérancen lentokenttä

Lentokentän nimi L'Espérancen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi SFG
Kaupunki St. Martin
Maa Guadeloupe (GP)
Täysi sijainti L'Espérancen lentokenttä
Leveysaste 18.100031
Pituusaste -63.047505
Verkkosivusto Saintmartin-airport.com
Näytä kartalla Google maps

L'Espérancen lentokentän tilat ja palvelut

L'Espérancen kauniissa kaupungissa sijaitseva L'Espérancen lentoasema tarjoaa valikoiman huippuluokan tiloja ja palveluita saumattoman ja nautinnollisen matkakokemuksen varmistamiseksi. kaikille matkustajille. Huippuluokan infrastruktuurista kattaviin mukavuuksiin lentoasema asettaa vierailijoidensa mukavuuden ja tyytyväisyyden etusijalle.

Upeat tilat

  • Moderni terminaali: Lentokentällä on moderni ja tilava terminaalirakennus, joka on varustettu uusimmalla tekniikalla ja mukavuuksilla. Terminaali tarjoaa matkustajille mukavan ja kätevän tilan rentoutua tai asioida lentoaan odottaessaan.
  • Duty-Free Shopping: L'Espérance Airport tarjoaa poikkeuksellisen verovapaan ostokokemuksen, jossa on erilaisia huippuluokan merkkejä ja tuotteita. Matkustajat voivat nauttia selaamisesta laajan valikoiman tuotteita, kuten kosmetiikkaa, elektroniikkaa, muotia ja paikallisia matkamuistoja.
  • Ravintolat ja kahvilat: Nälkäiset matkailijat voivat nauttia lentokentän monipuolisista ruokailumahdollisuuksista. Lentokentän ravintolat ja kahvilat täyttävät kaikki maku- ja ruokavaliotarpeet paikallisista ruoista kansainvälisiin makuihin.
  • Aulatilat: L'Espérance Airport tarjoaa ensiluokkaisia lounge-tiloja sekä liikematkustajille että ensiluokkaisille matkustajille. yksityinen tila rentoutumiseen tai työhön perehtymiseen ennen lähtöä.
  • Wi-Fi ja latausasemat: L'Espérancen lentokentällä on helppoa pysyä yhteydessä, sillä ilmainen Wi-Fi on käytettävissä koko terminaalissa. Lisäksi latausasemat sijaitsevat kätevästi, joten matkustajat voivat käynnistää laitteitaan ennen matkaa.

Erinomainen palvelu

  • Matkalaukkujen käsittely: Lentoasemalla on suuri merkitys. tehokkaasta matkatavaroiden käsittelystä. Koulutetut henkilökunnan jäsenet ovat aina valmiita auttamaan matkustajia matkatavaroiden kanssa ja tarjoavat vaivattoman kokemuksen.
  • Information Desk: L'Espérance Airport tarjoaa tietopisteen, joka toimii keskitettynä yhteyspisteenä tiedusteluihin, opastusta ja yleistä apua. Ystävällinen ja kielitaitoinen henkilökunta on käytettävissä auttamaan matkustajia kaikissa heillä olevissa kysymyksissä.
  • Lasten leikkialue: Matkustatko lasten kanssa? L'Espérancen lentokentällä on oma lasten leikkialue, joka pitää pienet viihdytettyinä ja kiireisinä, mikä tekee matkasta perheille nautinnollisempaa.
  • Lääketieteelliset tilat: Lentoasema asettaa etusijalle matkustajiensa terveyden ja hyvinvoinnin. Lääketieteelliset tilat, mukaan lukien ensiapuasemat ja hoitohuoneet, sijaitsevat kätevästi terminaalissa.
  • Kuljetuspalvelut: L'Espérance Airport tarjoaa erilaisia kuljetusvaihtoehtoja matkustajien yhdistämiseksi kätevästi heidän lopulliseen määränpäähänsä. Taksit, autonvuokrauspalvelut ja julkinen liikenne ovat helposti saatavilla aivan terminaalin ulkopuolella.

L'Espérancen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu L'Espérancen lentokenttä?

Ilmailualalla L'Espérancen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, SFG, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä L'Espérancen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen L'Espérancen lentokenttä ja Pointe-à-Pitre International Airport (PTP) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 50m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat L'Espérancen lentokenttä?

Yhteensä 3 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita L'Espérancen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Air Caraibes, Air Antilles, Saint Barth Commute

St. Martin kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä L'Espérancen lentokenttä (SFG) on matkustajien suosiossa kaupungista St. Martin sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee St. Martinin läheisyydessä?

St. Martin läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella