Edulliset lennot kohteesta Lappeenrannan lentoasema (LPP)

Non-stop-lentoja 1 kohteeseen 1 eri lentoyhtiöllä

Päivittäinen lähtöaikataulu Lappeenrannan lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
BGY Bergamo

1 lentoja päivässä

3h 15m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Lappeenrannan lentoasema

Lentokentän nimi Lappeenrannan lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi LPP
Kaupunki Lappeenranta
Maa Finland (FI)
Täysi sijainti Lappeenrannan lentoasema
Leveysaste 61.044088
Pituusaste 28.156438
Verkkosivusto Lppairport.fi
Näytä kartalla Google maps

Lappeenrannan lentoaseman tilat ja palvelut

Esittely

Lappeenrannan lentoasema, joka sijaitsee Lappeenrannassa, tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita matkustajien majoittamiseen ja mukavuuteen. Olitpa saapuessasi tai lähdössä, lentoasema takaa miellyttävän kokemuksen nykyaikaisilla mukavuuksillaan ja tehokkailla palveluillaan.

Palvelut

 • Tilaavat ja mukavat odotustilat:
 • Lentokentällä on runsaasti istumatiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua ja odottaa lentoaan. Nämä odotustilat on varustettu mukavilla istuimilla ja latauspisteillä elektronisille laitteille.

 • Ravintolat ja kahvilat:
 • Lentokentällä on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erilaisia ruokia ja juomavaihtoehdot. Matkustajat voivat nauttia herkullisia aterioita tai napata nopean välipalan ennen matkaa.

 • Duty-free-ostos:
 • Lappeenrannan lentoasemalla on tax-free-myymälöitä, joiden avulla matkustajat voivat tutustua ja ostaa valikoimaa tuotteita verovapaalla hinnalla. Matkamuistoista hajuvesiin löytyy jokaiselle jotakin.

 • Autonvuokrauspalvelut:
 • Matkailijoille, jotka tarvitsevat kuljetuksen saapuessaan, lentoasema tarjoaa autonvuokrauspalvelut. Matkustajat voivat helposti vuokrata auton hyvämaineisilta lentoaseman tiloissa sijaitsevilta yrityksiltä.

 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto:
 • Pankkiautomaatit ovat käytettävissä kaikkialla lentoasemalla, mikä varmistaa, että matkustajat saavat käteistä. Lisäksi lentoasema tarjoaa valuutanvaihtopalveluita, joiden avulla matkustajat voivat vaihtaa valuutan kätevästi.

 • Ilmainen Wi-Fi:
 • Lappeenrannan lentoasema tarjoaa ilmaisen langattoman internetyhteyden nykyaikaisten matkailijoiden tarpeisiin. -Fi koko tiloissa. Matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä odottaessaan lentoaan.

Palvelut

 • Tavaratavarapalvelut:
 • Lentoasema tarjoaa matkatavaroita palveluita varmistaakseen matkustajille vaivattoman kokemuksen. Henkilökunta on valmis auttamaan kaikissa matkatavaroihin liittyvissä kysymyksissä matkatavarasäilytyksestä aina löydettyihin palveluihin.

 • Erityisapu:
 • Lappeenrannan lentoasema on sitoutunut tarjoamaan mukavan kokemuksen kaikki matkustajat. Lentokenttä tarjoaa erityisapua liikuntarajoitteisille tai vammaisille henkilöille.

 • Pysäköintimahdollisuudet:
 • Autolla matkustaville lentoasema tarjoaa kätevät pysäköintitilat. Saatavilla on sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia pysäköintivaihtoehtoja, mikä takaa helpon pääsyn terminaaliin.

 • Lennon tiedot:
 • Matkustajat voivat helposti saada ajantasaiset lentotiedot näyttöjen kautta sijaitsee koko lentokentän alueella. Tämä varmistaa, että matkustajat ovat tietoisia lentoaikataulujensa muutoksista.

 • Kuljetusvaihtoehdot:
 • Kuljetuksen helpottamiseksi lentokentälle ja takaisin lentokentälle on tarjolla useita vaihtoehtoja, kuten taksit ja bussit. ja yksityiset siirrot. Matkustajat voivat valita sopivimman kulkuvälineen tarpeidensa ja mieltymystensä perusteella.


Lappeenrannan lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Lappeenrannan lentoasema?

Ilmailualalla Lappeenrannan lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, LPP, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Lappeenrannan lentoasema?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Lappeenrannan lentoasema ja välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen .

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Lappeenrannan lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Lappeenrannan lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Ryanai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Lappeenranta?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Lappeenranta, suosivat usein Lappeenrannan lentoasema (LPP)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Lappeenrantain läheisyydessä?

Lappeenranta läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella