Lentoerikoistarjoukset kohteesta LaGuardian lentokenttä (LGA)

Matkusta 84 paikkoihin 9 avulla

Tiedot koskien LaGuardian lentokenttä

Lentokentän nimi LaGuardian lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi LGA
Kaupunki New York City
Maa United-States (US)
Täysi sijainti LaGuardian lentokenttä
Leveysaste 40.776927
Pituusaste -73.873966
Verkkosivusto Panynj.gov
Näytä kartalla Google maps
LaGuardian lentokenttä
LaGuardian lentokenttä
LaGuardian lentokenttä
LaGuardian lentokenttä
LaGuardian lentokenttä
LaGuardian lentokenttä

LaGuardian lentokenttä

LaGuardian lentoaseman tilat ja palvelut

Queensissa New Yorkin osavaltiossa sijaitseva LaGuardian lentoasema on yksi Yhdysvaltojen vilkkaimmista lentokentistä. Kätevän sijaintinsa ja lukuisten mukavuuksiensa ansiosta se tarjoaa miellyttävän kokemuksen matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalit: LaGuardian lentokentällä on neljä matkustajaterminaalia, joista käytetään nimitystä A, B, C ja D. Jokainen terminaali tarjoaa valikoiman palveluita ja mukavuuksia, kuten ravintoloita, kauppoja ja oleskelutiloja, joista matkustajat voivat nauttia.
 • Ravintolat ja kaupat: Lentokentällä on laaja valikoima ruokailuvaihtoehtoja, mukaan lukien pikaruokailumahdollisuudet. ruokaketjut, kahvilat ja ravintolat. On myös lukuisia kauppoja, jotka tarjoavat kaikkea vaatteista ja asusteita verovapaisiin tuotteisiin, jolloin matkustajat voivat nauttia vähittäiskaupan terapiasta.
 • Aulatilat: Niille, jotka etsivät mukavampaa ja eksklusiivisempaa kokemusta, LaGuardian lentoasema tarjoaa useita oleskelutilat. Nämä lounget tarjoavat hiljaisen ja rentouttavan ympäristön kaukana terminaalien hälinästä ja tarjoavat mukavuuksia, kuten ilmaista ruokaa ja juomia, Wi-Fi-yhteyden ja mukavat istuimet.
 • Esteettömyys: LaGuardian lentoasema pyrkii majoittamaan kaikki matkustajat, mukaan lukien vammaiset. Lentokentällä on esteetön pysäköinti, wc-tilat ja kuljetusmahdollisuudet. Lisäksi liikuntarajoitteisille henkilöille on varattu alueita, joissa he voivat saada apua.
 • Wi-Fi ja latausasemat: On tärkeää pysyä yhteydessä matkan aikana, ja LaGuardian lentoasema ymmärtää sen. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n kaikissa terminaaleissa, jolloin matkustajat voivat pysyä yhteydessä läheisiinsä tai seurata työtä. Lentokentällä on myös lukuisia latausasemia, joiden avulla laitteet pysyvät päällä.
 • Pysäköinti: LaGuardian lentoasema tarjoaa matkailijoille erilaisia pysäköintivaihtoehtoja, mukaan lukien pitkäaikaiset ja lyhytaikaiset pysäköintialueet. On myös matkapuhelimien odotuspaikkoja, joilta henkilöt voivat odottaa matkustajien noutoa ilman, että heidän tarvitsee maksaa pysäköintistä.

Palvelut

 • Matkalaukkupalvelut: LaGuardian lentoasema tarjoaa matkatavarapalvelut saumattoman matkakokemuksen varmistamiseksi. Näihin palveluihin kuuluvat matkatavarasäilytys, matkatavaroiden kääriminen ja matkatavarakärryt helpottamaan kuljetusta.
 • Kuljetus: Lentokentälle ja sieltä pois pääseminen on helppoa eri kuljetusvaihtoehdoilla. Matkustajat voivat valita vuokra-auton, taksin, yhteisajelun tai julkisen liikenteen. Saatavilla on myös käteviä kuljetuspalveluita läheisiin hotelleihin.
 • Kadonnut ja löydetty: Jos esine katoaa tai se katoaa lentokentällä, LaGuardian lentokentällä on löydetty-osasto, joka auttaa jäljittämään ja löytämään noutaa kadonneet tavarat.
 • Lääketieteellinen apu: Lentokentällä on lääketieteelliset tilat ja henkilökunta, joka tarjoaa apua hätätilanteissa tai pienissä lääketieteellisissä ongelmissa.
 • Lemmikkieläinten avustusalueet: LaGuardian lentoasema ymmärtää tarpeet lemmikkien kanssa matkustavista matkustajista. Lentokentällä on lemmikkieläinten avustusalueita, joissa lemmikit voivat venytellä jalkojaan ja huolehtia tarpeistaan ennen lentoa tai sen jälkeen.
 • Lasten leikkialueet: Lasten kanssa matkustaminen voi olla haastavaa, mutta LaGuardian lentoasema helpottaa sitä omistetut leikkipaikat, joissa lapset voivat polttaa energiaa ennen lentoa.

LaGuardian lentoasema varmistaa, että matkustajilla on miellyttävä ja mukava kokemus. Nykyaikaiset tilat, laaja valikoima mukavuuksia ja poikkeukselliset palvelut tekevät lentoasemasta edelleen matkustajien ykkösvalinta.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu LaGuardian lentokenttä?

Ilmailualalla LaGuardian lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, LGA, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

LaGuardian lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Montrose Regional Airport (MTJ), ja sen arvioitu kesto on 5h 27m lennettäessä koneella Boeing 737MAX 8 Passenger.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat LaGuardian lentokenttä?

Yhteensä 9 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita LaGuardian lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Delta Air Lines, American Airlines, JetBlue Airways, Southwest Airlines, United Airline

New York City kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema (JFK) on matkustajien suosiossa kaupungista New York City sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä New York City sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella