Edulliset lennot kohteesta Lae Nadzabin lentokenttä (LAE)

Non-stop-lentoja 6 kohteeseen 2 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Lae Nadzabin lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
POM Port Moresby

8-10 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta
MAG Madang

1-3 lentoja päivässä

0h 45m Näytä hinta
HKN Hoskins

2 lentoja päivässä

1h 25m Näytä hinta
RAB Rabaul
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 50m Näytä hinta
MAS Momote
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta
PNP Girua
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Lae Nadzabin lentokenttä

Lentokentän nimi Lae Nadzabin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi LAE
Kaupunki Lae
Maa Papua-New-Guinea (PG)
Täysi sijainti Lae Nadzabin lentokenttä
Leveysaste -6.569722
Pituusaste 146.726111
Verkkosivusto Nac.com.pg
Näytä kartalla Google maps

Lae Nadzabin lentoaseman tilat ja palvelut

Papua-Uudessa-Guineassa sijaitseva Lae Nadzabin lentoasema on tärkeä liikenteen solmukohta, joka yhdistää Laen kaupungin ja sen lähialueet kotimaisiin ja kansainvälisiin kohteisiin. National Airport Corporationin operoima lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita matkustajien mukavuuden varmistamiseksi.

Terminaalitilat

Lae Nadzabin lentokentän terminaalirakennuksessa on suunniteltu modernia ja toimivuutta ajatellen. Tilavissa ja hyvin hoidetuissa odotustiloissa matkustajat voivat rentoutua tai harrastaa erilaisia aktiviteetteja ennen lentoa. Lentokenttä varmistaa saumattoman matkustuskokemuksen tarjoamalla seuraavat palvelut:

  • Duty-free-liikkeet: Matkustajat voivat tutustua useisiin verovapaisiin liikkeisiin, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten kosmetiikkaa, elektroniikkaa, ja matkamuistoja.
  • Ravintolat ja kahvilat: Saatavilla on useita ruokapaikkoja, joissa matkustajat voivat nauttia paikallisia ja kansainvälisiä ruokia, napata välipalaa tai kuumaa kahvia.
  • Pankki- ja valuutanvaihto: Pankkipalvelut ja valuutanvaihtopisteet sijaitsevat kätevästi terminaalissa matkustajien taloudellisten tarpeiden täyttämiseksi.
  • Autonvuokrauspalvelut: Matkustajat voivat helposti vuokrata ajoneuvon paikan päällä olevilta autonvuokraustoimistoilta, mikä tarjoaa joustavuutta heidän kuljetustarpeensa saapuessaan määränpäähänsä.

Lentoasemapalvelut

Lae Nadzabin lentoasema tarjoaa kattavan palveluvalikoiman varmistaakseen matkustajille vaivattoman matkakokemuksen:

  • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavarakärryjä, jotka auttavat matkustajia matkatavaroidensa kanssa. Lisäksi erityinen matkatavaroiden käsittelytiimi varmistaa matkatavaroiden tehokkaan toimituksen lentokoneesta määrättyihin keräyspisteisiin.
  • Tiedotiskit: Ystävällinen lentoasemahenkilöstö on käytettävissä koko terminaalin infopisteissä auttamaan ja vastaamaan kyselyihin liittyen. lennot, tilat ja yleiset lentokenttätiedot.
  • Lääkintäpalvelut: Lääkärin hätätilanteissa lentokentällä on lääkärikeskus, jossa koulutetut ammattilaiset tarjoavat välitöntä hoitoa ja apua.
  • Wi- Fi-yhteys: Lae Nadzabin lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaikille matkustajille, jotta he voivat pysyä yhteydessä läheisiinsä tai olla töissä.
  • Kuljetus: Terminaalin ulkopuolella on useita kuljetusvaihtoehtoja, kuten taksit ja kuljetuspalvelut helpottamaan kuljetusta lentokentälle ja takaisin.
  • Aulatilat: Niille, jotka etsivät lisämukavuutta ja yksityisyyttä, lentoasema tarjoaa eksklusiivisia oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua, nauttia virvokkeita, käyttää liiketiloja ja rentoutua ennen lentoaan.

Kaiken kaikkiaan Lae Nadzabin lentoasema pyrkii tarjoamaan huippuluokan mukavuudet ja palvelut tehdäkseen matkustamisesta miellyttävän matkustajilleen. Olipa kyse moderneista terminaalipalveluista tai kätevistä lentokenttäpalveluista, lentoasema pyrkii vastaamaan sen porttien kautta kulkevien matkustajien monipuolisiin tarpeisiin.


Lae Nadzabin lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Lae Nadzabin lentokenttä?

Koodi LAE on myönnetty Lae Nadzabin lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Lae Nadzabin lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Lae Nadzabin lentokenttä ja Rabaul Airport (RAB) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 50m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Lae Nadzabin lentokenttä?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Lae Nadzabin lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Air Niugini, PNG Ai

Lae kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Lae Nadzabin lentokenttä (LAE) on matkustajien suosiossa kaupungista Lae sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Laein läheisyydessä?

Lae läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella