Lentoerikoistarjoukset kohteesta Labuanin lentokenttä (LBU)

Matkusta 3 paikkoihin 2 avulla

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Labuanin lentokenttä

Tiedot koskien Labuanin lentokenttä

Lentokentän nimi Labuanin lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi LBU
Kaupunki Labuan
Maa Malaysia (MY)
Täysi sijainti Labuanin lentokenttä
Leveysaste 5.294438
Pituusaste 115.249250
Verkkosivusto Malaysiaairports.com.my
Näytä kartalla Google maps

Labuanin lentokentän tilat ja palvelut

Labuanin lentoasema, joka sijaitsee verovapaalla Labuanin saarella Malesiassa, on tärkeä ilmailuportti turisteille ja liikematkustajille. Lentokenttä tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita varmistaakseen matkustajille mukavan ja mukavan matkakokemuksen. Tutustutaanpa joihinkin Labuanin lentoaseman tärkeimpiin palveluihin:

Terminaalipalvelut:

 • Sisäänkirjautumistiskit: Labuanin lentoasemalla on useita lähtöselvitystiskiä helpottamaan tarkan sujuvuutta. -käsitellään matkustajille.
 • Matkalaukkujen käsittely: Matkustajat voivat nauttia tehokkaista matkatavaroiden käsittelypalveluista ja varmistaa, että heidän laukkunsa kuljetetaan turvallisesti määränpäähänsä.
 • Vähittäiskaupat ja verovapaat kaupat: Lentokenttä terminaalissa on erilaisia vähittäis- ja verovapaita liikkeitä, joissa matkustajat voivat ostaa sekä välttämättömiä tavaroita että matkamuistoja.
 • Ruoka- ja juomamyymälät: Labuanissa on useita ravintoloita, kahviloita ja välipalabaareja. Lentokenttä, joka tarjoaa laajan valikoiman kulinaarisia vaihtoehtoja erilaisiin makuihin ja mieltymyksiin.
 • Aula-alue: Matkustajat voivat rentoutua oleskelutilassa, jossa on mukavat istuimet, samalla kun he voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi:stä ja lukea. materiaaleja.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Labuanin lentokentällä on useita pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä, jotka helpottavat käteistä ja valuutanvaihtopalveluita.

Kuljetus ja pysäköinti:

 • Taksipalvelut: Matkustajat voivat käyttää taksipalveluita aivan lentokentän terminaalin ulkopuolella, mikä varmistaa kätevän kuljetuksen haluamiinsa kohteisiin.
 • Autonvuokraus: Labuanissa toimii useita hyvämaineisia autovuokraamoita. Lentokenttä, joka antaa matkustajille vapauden tutustua saareen omaan tahtiinsa.
 • Pysäköinti: Lentokenttä tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintimahdollisuuksia omilla ajoneuvoillaan matkustaville.

Erityistapu:

 • Liikuntarajoitteiset: Lentokenttä on täysin varustettu vammaisten matkustajien majoittamiseksi, ja siinä on rampit, hissit ja liikuntarajoitteisille sopivat tilat.
 • Erikoisvarusteet. Palvelutarpeet: Labuanin lentoasema tarjoaa erityisapua matkustajille, joilla on erityistarpeita, kuten ilman huoltajaa oleville alaikäisille, iäkkäille matkustajille ja henkilöille, joilla on sairaus.

Muut palvelut:

 • Kadonnut ja löydetty: Saatavilla on erillinen löytö- ja löytöpalvelu, joka auttaa matkustajia löytämään kadonneet tavaransa.
 • Tietopiste: Lentokentällä on infopiste, jossa ystävällinen henkilökunta on valmiina auttamaan ja vastaamaan. kaikki kyselyt.
 • Wi-Fi-yhteys: Matkustajat voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä koko terminaalirakennuksessa, jolloin he voivat pysyä yhteydessä matkansa aikana.

Labuanin lentoasema pyrkii. tarjota matkustajille mukava ja nautinnollinen kokemus tarjoamalla laajan valikoiman tiloja ja palveluita. Matkustitpa sitten liike- tai lomamatkalla, Labuanin lentoasema varmistaa, että matkasi alkaa ja päättyy positiivisesti.


Labuanin lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Labuanin lentokenttä?

Ilmailualalla Labuanin lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, LBU, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Labuanin lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Labuanin lentokenttä ja Kuala Lumpur International Airport (KUL) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 25m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Labuanin lentokenttä?

Yhteensä 2 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Labuanin lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Malaysia Airlines, AirAsi

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Labuan?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Labuan, suosivat usein Labuanin lentokenttä (LBU)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Labuan sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella