Suora lento kohteesta Lábrean lentokenttä (LBR)

Non-stop-lentoja 2 kohteeseen 1 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Lábrean lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
CIZ Coari
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
PVH Porto Velho
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Lábrean lentokenttä

Lentokentän nimi Lábrean lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi LBR
Kaupunki Lábrea
Maa Brazil (BR)
Täysi sijainti Lábrean lentokenttä
Leveysaste -7.278085
Pituusaste -64.769513
Näytä kartalla Google maps

Lábrean lentoaseman tilat ja palvelut

Lábrean lentoasema sijaitsee Lábrean kunnassa Amazonasin osavaltiossa Brasiliassa ja tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja kätevän kokemuksen matkustajille. Lentoasema keskittyy tarjoamaan nykyaikaisia mukavuuksia ja tehokasta toimintaa, ja se pyrkii vastaamaan sekä kotimaisten että kansainvälisten matkustajien tarpeisiin.

Palvelut

Lábrean lentoasemalla on erilaisia tiloja, jotka on suunniteltu parantaa vierailijoidensa yleistä matkakokemusta:

  • Terminaalirakennus: Tilava ja hyvin hoidettu terminaalirakennus tarjoaa matkustajille mukavan odotusalueen. Se on varustettu moderneilla mukavuuksilla, kuten wc-tiloilla, oleskelutiloilla ja latauspisteillä.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokenttä tarjoaa valikoiman vähittäismyyntipisteitä ja ruokailumahdollisuuksia. matkustajien mieltymykset. Matkustajat voivat nauttia erilaisista kulinaarisista herkuista ja ostaa matkamuistoja tai muita välttämättömiä tuotteita.
  • Pysäköinti: Lábrean lentoasema tarjoaa runsaasti pysäköintitilaa yksityisajoneuvoille. Pysäköintialue on turvallinen ja sijaitsee kätevästi lähellä terminaalirakennusta.
  • Esteettömyys: Lentokenttä varmistaa liikuntarajoitteisten matkustajien esteettömyyden. Käytettävissä on ramppeja, hissejä ja määrättyjä pysäköintipaikkoja helpottamaan liikkumista ja varmistamaan esteetön kokemus.

Palvelut

Lábreassa on saatavilla useita palveluita. Lentoasema auttaa matkustajia matkalla:

  • Matkalaukkujen käsittely: Koulutetut henkilökunnan jäsenet ovat omistautuneet matkustajien matkatavaroiden tehokkaaseen käsittelyyn varmistaakseen vaivattoman matkakokemuksen.
  • Tietopisteet: Asiantunteva henkilökunta on sijoitettu neuvontapisteisiin antamaan ohjeita ja vastaamaan lentoihin, tiloihin ja paikallisiin palveluihin liittyviin kyselyihin.
  • Kuljetus: Lábrean lentoasema tarjoaa matkustajille erilaisia kuljetusvaihtoehtoja haluttuun kohteeseen. Taksi- ja autonvuokrauspalvelut ovat saatavilla terminaalirakennuksen ulkopuolella.
  • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tai kadonneiden tavaroiden sattuessa matkustajia on käytettävissä oma löytö- ja katoamisosasto. omaisuutensa löytämisessä ja palauttamisessa.
  • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi-yhteys on saatavilla kaikkialla lentokentällä, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja käyttää elektronisia laitteitaan.

Kaiken kaikkiaan Lábrean lentoasema on sitoutunut tarjoamaan mukavan ja mukavan matkakokemuksen. Sen modernit tilat ja kattavat palvelut varmistavat, että matkustajien tarpeet täytetään, mikä tekee matkasta lentokentän läpi miellyttävän ja tehokkaan.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Lábrean lentokenttä?

Koodi LBR on myönnetty Lábrean lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Lábrean lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Lábrean lentokenttä ja Coari Airport (CIZ) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 1h 30m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Lábrean lentokenttä?

Yhteensä 1 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Lábrean lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Azu

Lábrea kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Lábrean lentokenttä (LBR) on matkustajien suosiossa kaupungista Lábrea sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Lábrea sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella