Edulliset lennot kohteesta La Isabelan kansainvälinen lentokenttä (JBQ)

Suoria lentoja kohteeseen 6 tarjoaa 2 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu La Isabelan kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
PAP Tabarre

2-4 lentoja päivässä

0h 45m Näytä hinta
SXM Philipsburg

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta
CUR Willemstad
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta
AUA Oranjestad
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 10m Näytä hinta
BAQ Barranquilla

1 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
CTG Cartagena
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

1h 38m Näytä hinta

Tiedot koskien La Isabelan kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi La Isabelan kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi JBQ
Kaupunki La Isabela
Maa Dominican-Republic (DO)
Täysi sijainti La Isabelan kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 18.575754
Pituusaste -69.981707
Verkkosivusto Aerodom.com
Näytä kartalla Google maps

La Isabelan kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

La Isabela International Airport on moderni ja tehokas lentokenttä, joka sijaitsee Santo Domingossa Dominikaanisessa tasavallassa. Se toimii yhtenä tärkeimmistä porteista maahan ja tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen kaikille matkustajille.

Palvelut:

 • Moderni terminaalirakennus: La Isabelan kansainvälisellä lentokentällä on huippumoderni terminaalirakennus, jossa on tilavat ja mukavat odotustilat.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Matkustajat voivat helposti kirjautua lentoihinsa saatavilla olevissa tiloissa. lähtöselvitystiskit.
 • Matkalaukkujen nouto: omistetut alueet matkatavaroiden noutoa varten varmistavat sujuvan ja tehokkaan matkatavaroiden noudon saapumisen yhteydessä.
 • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Lentokentällä on erilaisia vähittäiskaupat ja ruokailumahdollisuudet, jotka tarjoavat kaikkea matkamuistoista nopeaan välipalaan tai jopa istuma-ateriaan.
 • Autonvuokrauspalvelut: Matkailijoille, jotka haluavat tutustua Dominikaaniseen tasavaltaan itsenäisesti, autonvuokrauspalvelut sijaitsevat kätevästi alueella lentokentälle.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pääsy pankkiautomaateihin ja valuutanvaihtopalveluihin on saatavilla terminaalissa, jotta paikallista valuuttaa on helppo käyttää.
 • Pysäköinti: Lentokentällä on runsaasti pysäköintipaikkoja sekä lyhyt- että pitkäaikainen oleskelu, mikä tekee siitä kätevän autolla saapuville.
 • WiFi: Ilmaiset WiFi-palvelut ovat saatavilla koko terminaalissa, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä koko matkan ajan.
 • Aulatilat: Matkustajille, jotka etsivät lisämukavuutta ja mukavuuksia, La Isabelan kansainvälinen lentoasema tarjoaa pääsyn premium-loungeihin, joissa he voivat rentoutua, työskennellä tai nauttia ilmaisista välipaloista ja juomista.
 • Saatavuus: Lentokentällä on tilat majoittaa vammaisia matkustajia ja varmistaa, että kaikki voivat navigoida terminaalissa helposti ja mukavasti.

Palvelut:

 • Lennon tiedot: Helppo pääsy reaaliaikaisiin lentotietoihin on saatavilla digitaalisten näyttöjen ja tietolaskurien kautta.
 • Löydetyt ja kadonneet: Kadonneiden tavaroiden varalta lentoasemalla on saatavilla löydetty- ja katoamispalvelu matkustajien auttamiseksi.
 • Ensin Apu: Koulutetut lääketieteen ammattilaiset ovat paikalla antamassa tarvittaessa ensiapua.
 • Turvallisuus: La Isabelan kansainvälinen lentoasema ylläpitää korkeaa turvallisuustasoa koulutetun henkilöstön ja kehittyneiden turvajärjestelmien avulla.
 • Tulli ja maahanmuutto: Tehokkaat tulli- ja maahanmuuttopalvelut varmistavat sujuvan prosessin kansainvälisille matkustajille, jotka saapuvat Dominikaaniseen tasavaltaan tai lähtevät sieltä.
 • Kuljetus: Taksit ja muut kuljetusvaihtoehdot ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella, joten se on matkustajien on helppo saavuttaa määränpäähänsä.
 • Information Desk: Avulias infopiste, jossa on asiantuntevaa henkilökuntaa, joka on valmis auttamaan matkustajia kaikissa heillä olevissa kysymyksissä tai huolenaiheissa.
 • Lapsille Leikkialue: La Isabelan kansainvälinen lentoasema tunnistaa lasten kanssa matkustavien perheiden tarpeet ja tarjoaa oman leikkialueen pienten viihdettä varten.
 • Lemmikkipalvelut: Lentokenttä tarjoaa tiloja ja palveluita lemmikkien kanssa matkustaville matkustajille. heidän mukavuutensa ja hyvinvointinsa matkan aikana.

Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu La Isabelan kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla La Isabelan kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, JBQ, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

La Isabelan kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Rafael Núñez International Airport (CTG), ja sen arvioitu kesto on 1h 40m lennettäessä koneella Canadair (Bombardier) Regional Jet.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja La Isabelan kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät La Isabelan kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista Alliance Air, Sunrise Airway tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista La Isabela?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista La Isabela, suosivat usein La Isabelan kansainvälinen lentokenttä (JBQ)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee La Isabelain läheisyydessä?

La Isabela läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella