Lentoerikoistarjoukset kohteesta La Auroran kansainvälinen lentokenttä (GUA)

Jatkuvat lennot 28 kohteeseen 16 eri lentoyhtiön kautta

Tiedot koskien La Auroran kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi La Auroran kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi GUA
Kaupunki Guatemala kaupunki
Maa Guatemala (GT)
Täysi sijainti La Auroran kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 14.583263
Pituusaste -90.527463
Verkkosivusto Dgac.gob.gt
Näytä kartalla Google maps
La Auroran kansainvälinen lentokenttä
La Auroran kansainvälinen lentokenttä
La Auroran kansainvälinen lentokenttä
La Auroran kansainvälinen lentokenttä
La Auroran kansainvälinen lentokenttä
La Auroran kansainvälinen lentokenttä

La Auroran kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

La Auroran kansainvälinen lentoasema on pääportti Guatemalan pääkaupunkiin Guatemalaan. Se palvelee miljoonia matkustajia vuosittain, ja se tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita miellyttävän ja mukavan matkakokemuksen varmistamiseksi. Tässä on yleiskatsaus ruokailumahdollisuuksista kuljetuspalveluihin, mitä voit odottaa matkustaessasi La Auroran kansainvälisen lentokentän kautta.

Palvelut

  • Ravintolat ja kahvilat: Lentokenttä tarjoaa erilaisia ruokailumahdollisuuksia pikaruokaketjuista paikallisiin ja kansainvälisiin ruokiin. Kaipaatpa nopeaa välipalaa tai täyttä ateriaa, löydät jotain makuusi sopivaa.
  • Vähittäiskaupat: Saatavilla on useita vähittäiskauppoja, joissa matkustajat voivat hemmotella itseäsi vähittäiskaupan terapialla ennen lentoaan. Verottomista ostoksista paikallisiin käsitöihin ja matkamuistoihin löydät valikoiman tuotteita, joita voit selata ja ostaa.
  • Aulatilat: Rentoutumista ja mukavuutta etsiville La Aurora International Lentokentällä on oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua ennen lentoaan. Näissä oleskelutiloissa on mukavat istuimet, ilmaisia välipaloja ja juomia, ilmainen Wi-Fi ja muita mukavuuksia.
  • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Kätevästi terminaalissa sijaitseviin pankkiautomaateihin pääsee helposti matkustajat, jotka joutuvat nostamaan käteistä. Lisäksi valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla niille, jotka tarvitsevat paikallista valuuttaa.
  • Kadonneet ja löydetyt: La Auroran kansainvälisellä lentokentällä on oma Lost and Found -osasto, joka auttaa matkustajia kadonneiden tavaroiden noutamisessa.. Jos unohdat jotain matkasi aikana, muista ilmoittaa lentokentän henkilökunnalle mahdollisimman pian.

Palvelut

  • Kuljetus: Lentokenttä tarjoaa useita kuljetusvaihtoehtoja määränpäähäsi ja sieltä pois. Saatavilla on taksi- ja autonvuokrauspalveluita, joiden avulla matkustajat pääsevät helposti haluamaansa paikkaan. Lisäksi kuljetuspalvelu voi olla saatavilla myös tiettyjen hotellien kautta.
  • Matkalaukkupalvelut: Jos kohtaat ongelmia matkatavaroiden kanssa, lentoasema tarjoaa erityisiä palveluita auttamaan sinua. Näitä palveluita ovat matkatavaroiden kääriminen, vaunut ja matkatavaroiden noutoalue.
  • Lääkintäpalvelut: Lentoasema varmistaa matkustajiensa hyvinvoinnin tarjoamalla sairaanhoitopalveluita. Lääkärikeskus on käytettävissä kaikissa mahdollisissa pienissä lääketieteellisissä hätätilanteissa tai terveysongelmissa.
  • Wi-Fi: La Aurora International pysyy yhteydessä ja pysy ajan tasalla töistä tai viihteestä Lentokenttä tarjoaa ilmaisen Wi-Fi:n koko terminaalin alueella. Matkustajat voivat helposti muodostaa yhteyden verkkoon ja nauttia keskeytymättömästä internetyhteydestä.
  • Erityistapu: Lentoasema pyrkii ottamaan huomioon matkustajat, joilla on erityistarpeita. Pyörätuoliapu, esteettömät wc-tilat ja nimetyt pysäköintipaikat ovat yksi palveluista, jotka takaavat mukavan matkakokemuksen kaikille.

Kaiken kaikkiaan La Auroran kansainvälinen lentoasema pyrkii tarjoamaan erilaisia tiloja ja palveluita. parantaakseen kaikkien sen porttien kautta kulkevien matkustajien matkustuskokemusta. Etsitpä sitten viime hetken ostoksia, rentoutumispaikkaa tai apua matkatarpeisiisi, lentoasema on hyvin varustettu vastaamaan tarpeitasi.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu La Auroran kansainvälinen lentokenttä?

Koodi GUA on myönnetty La Auroran kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä La Auroran kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen La Auroran kansainvälinen lentokenttä ja Los Angeles International Airport (LAX) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 5h 15m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja La Auroran kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät La Auroran kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 16 eri lentoyhtiötä, joista TAG, AVIANCA, American Airlines, United Airlines, Copa Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Guatemala kaupunki kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä La Auroran kansainvälinen lentokenttä (GUA) on matkustajien suosiossa kaupungista Guatemala kaupunki sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Guatemala kaupunkiin läheisyydessä?

Guatemala kaupunki läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella