Edulliset lennot kohteesta Kyzylordan lentokenttä (KZO)

Matkusta 2 paikkoihin 2 avulla

Päivittäinen lähtöaikataulu Kyzylordan lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
NQZ Tselinograd

1-2 lentoja päivässä

1h 30m Näytä hinta
ALA Almaty

2 lentoja päivässä

1h 35m Näytä hinta

Tiedot koskien Kyzylordan lentokenttä

Lentokentän nimi Kyzylordan lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi KZO
Kaupunki Kyzylorda
Maa Kazakhstan (KZ)
Täysi sijainti Kyzylordan lentokenttä
Leveysaste 44.711772
Pituusaste 65.587838
Näytä kartalla Google maps

Kyzylordan lentokentän tilat ja palvelut

Kyzylordan lentoasema palvelee Kyzylordan kaupunkia ja sen lähialueita keskeisenä porttina Kazakstanin eteläisen keskiosan alueelle. Lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka on suunniteltu parantamaan matkustajakokemusta, varmistamaan turvallisuus ja vastaamaan sekä kotimaisten että ulkomaisten matkustajien tarpeisiin. Alla on yleiskatsaus siitä, mitä matkustajat voivat odottaa vieraillessaan Kyzylordan lentokentällä.

Matkustajapalvelut

 • Informaatiopiste: Monikielisen henkilöstön palveluksessa on apua lentoaikatauluissa, lentoaseman navigoinnissa ja yleisissä tiedusteluissa.
 • Matkalaukkupalvelut: Matkatavaravaunut, käärintä- ja säilytyspalvelut ovat saatavilla matkustajien tavaroidensa hallintaan.
 • Löydetyt ja kadonneet: Lentoasemalla on kadonnut ja löydetty -palvelu auttaakseen matkustajia yhdistämään kadonneita tavaroita.
 • Erityistapu: Liikuntarajoitteisille matkustajille tarkoitetut tilat, mukaan lukien pyörätuolit ja nimetyt odotusalueet, varmistavat saavutettavuuden koko lentoasemalla.

Matkustusmukavuus

 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentokentällä on taloudellisia tarpeita varten pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopalveluita.
 • WiFi: Ilmainen WiFi pitää matkustajat yhteydessä lentoa odottaessaan.
 • VIP-palvelut: Saatavilla on VIP-lounge, joka tarjoaa hiljaisen ja mukavan tilan matkailijoille, jotka etsivät eksklusiivisempaa kokemusta.

Ruokailu ja ostokset

 • Ravintolat ja kahvilat: Useat ruokailumahdollisuudet tarjoavat paikallista ja kansainvälistä ruokaa nälän lievittämiseksi ennen lentoonlähtöä.
 • Duty-Free- ja vähittäiskaupat: Duty-free-myymälät tarjoavat verovapaita ostoksia kansainvälisille matkustajille, kun taas valikoima vähittäiskauppoja tarjoaa matkamuistoja, matkatarvikkeita ja paikallisia tuotteita.

Business- ja konferenssitilat

 • Business Lounge: Työasemilla ja kokoustiloilla varustettu business lounge on ihanteellinen matkailijoille, jotka tarvitsevat tehdä töitä tien päällä.

Kuljetus ja pysäköinti

 • Pysäköinti: Lentokentällä on sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia pysäköintipaikkoja kätevästi lähellä terminaali.
 • Taksi- ja autonvuokrauspalvelut: Luotettavat taksipalvelut ja autonvuokraustoimistot ovat helposti saatavilla helpottamaan kuljetusta lentokentälle ja takaisin.
 • Julkinen liikenne: Kyzylordan lentokentälle pääsee paikallisbussilla, jotka yhdistävät lentoaseman kaupungin keskustaan ja muihin tärkeimpiin kohteisiin.

Turvallisuus

 • Turvatarkastus: Kehittyneet turvajärjestelmät ja -menettelyt ovat käytössä kaikkien matkustajien ja matkustajien turvallisuuden varmistamiseksi henkilöstöä.
 • Hätäpalvelut: Ammattitaitoinen lääkintä- ja ensiapuhenkilöstö on valmiina reagoimaan kaikkiin onnettomuuksiin.

Kyzylordan lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kyzylordan lentokenttä?

Koodi KZO on myönnetty Kyzylordan lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Kyzylordan lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Nursultan Nazarbayev (NQZ), ja sen arvioitu kesto on 1h 45m lennettäessä koneella De Havilland (Bombardier) DHC-8-400 Dash 8Q.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Kyzylordan lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Kyzylordan lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 2 eri lentoyhtiötä, joista Air Astana, Qazaq Ai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Kyzylorda kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Kyzylordan lentokenttä (KZO) on matkustajien suosiossa kaupungista Kyzylorda sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Kyzylordain läheisyydessä?

Kyzylorda läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella