Edulliset lennot kohteesta Kuusamon lentoasema (KAO)

Non-stop-lentoja 6 kohteeseen 5 eri lentoyhtiöllä

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Kuusamon lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
HEL Vantaa

2-4 lentoja päivässä

1h 45m Näytä hinta
BCN Barcelona

1 lentoja päivässä

4h 50m Näytä hinta
BRU Bryssel
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 25m Näytä hinta
RTM Rotterdam
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 35m Näytä hinta
FRA Frankfurt
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 15m Näytä hinta
KTT Kittilä
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

lentoja päivässä

1h 15m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Kuusamon lentoasema

Lentokentän nimi Kuusamon lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi KAO
Kaupunki Kuusamo
Maa Finland (FI)
Täysi sijainti Kuusamon lentoasema
Leveysaste 65.987457
Pituusaste 29.241650
Verkkosivusto Finavia.fi
Näytä kartalla Google maps

Kuusamon lentoaseman tilat ja palvelut

Kuusamon lentoasema on portti Koillis-Suomeen suuntautuville matkailijoille, jotka tunnetaan upeista kansallispuistoistaan ja talviurheilumahdollisuuksistaan. Sekä kansainvälisiä että kotimaisia matkustajia palveleva lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita mukavan ja mukavan matkakokemuksen varmistamiseksi. Alla tutustumme Kuusamon lentoaseman tarjoamiin palveluihin.

Matkustajapalvelut

 • Information Desk: Matkailijat voivat löytää tietopisteen, jonka henkilökunta on valmis auttamaan tiedusteluissa ja matkustusasioissa.
 • Löydetyt ja kadonneet: Löydetyt ja kadonneet -palvelu on saatavilla matkustajille, jotka ovat kadonneet henkilökohtaisia tavaroita lentoaseman tiloihin.

Ostokset ja ruokailut.

 • Vähittäiskaupat: Lentokentällä on useita kauppoja, jotka tarjoavat matkamuistoja, paikallisia tavaroita ja matkailutarvikkeita.
 • Ravintolat ja kahvilat.: Useat ruokapaikat tarjoavat matkustajille erilaisia ruokailuvaihtoehtoja nopeista välipaloista rauhallisiin aterioihin.

Esteettömyys

 • Esteettömyys pyörätuolilla: Lentokenttä on varustettu rampeilla ja pyörätuolilla esteettömillä tiloilla koko terminaalissa.
 • Apupalvelut: Liikuntarajoitteiset tai erityistarpeita omaavat matkustajat voivat varata avustuspalvelut ennakkoon sujuvempaa lentokenttäkokemusta varten.

Liiketoimintapalvelut

 • Ilmainen Wi-Fi: Ilmainen langaton internetyhteys on saatavilla koko lentoasemalla terminaali.
 • Kokoushuoneet: Liikematkustajat voivat hyödyntää lentoasemalla olevia kokoustiloja hoitaakseen asioita liikkeellä ollessaan.

Kuljetus

 • Autonvuokraus: Lentokentällä on useita autonvuokraustoimistoja, jotka tarjoavat vuokrattavia ajoneuvoja ympäröivään alueeseen tutustumista varten.
 • Taksit ja sukkulat.: Taksipalvelut ja lentokenttäkuljetukset ovat helposti saatavilla helpon kuljetuksen helpottamiseksi lentokentälle ja takaisin.
 • Pysäköinti: Kuusamon lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisen pysäköinnin vaihtoehtoja terminaalin välittömässä läheisyydessä.

Lisäpalvelut

 • Vauvanhoitopalvelut: Lentokenttä on varustettu erityisillä alueilla vauvanhoito, joka tarjoaa mukavuutta matkustaville perheille.
 • Valuutanvaihto: Valuutanvaihtopalvelut ovat saatavilla kansainvälisille matkailijoille, jotka joutuvat muuttamaan rahansa paikalliseksi valuutaksi.
 • Matkatavarasäilytys: Turvallisia matkatavarasäilytyspalveluita tarjotaan matkustajille, jotka haluavat säilyttää laukkunsa väliaikaisesti.
 • Näkötasanne: Näköalatasanne tarjoaa harrastajille ja perheille mahdollisuus seurata lentokoneita niiden laskeutuessa ja nousussa.

Kuusamon lentoasema pyrkii jatkuvasti parantamaan tilojaan ja palvelujaan luodakseen saumattoman ja miellyttävän kokemuksen kaikille matkustajille. Saavutpa sitten seikkailu-, liike- tai vapaa-ajanmatkalla, palvelujen valikoima varmistaa, että tarpeesi huomioidaan saapuessasi kauniiseen Koillis-Suomeen.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kuusamon lentoasema?

Koodi KAO on myönnetty Kuusamon lentoasema kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Kuusamon lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Barcelona Airport (BCN), ja sen arvioitu kesto on 4h 50m lennettäessä koneella Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Kuusamon lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Kuusamon lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 5 eri lentoyhtiötä, joista Finnair, Lufthansa, TUI Airlines Belgium, TUIfly Netherlands, TUIfl tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Kuusamo?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Kuusamo, suosivat usein Kuusamon lentoasema (KAO)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Kuusamoin läheisyydessä?

Kuusamo läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella