Lennot lähtevät kohteesta Kuopion lentoasema (KUO)

Suoria lentoja kohteeseen 1 tarjoaa 1 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Kuopion lentoasema

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
HEL Vantaa

4 lentoja päivässä

1h 0m Näytä hinta

Olennaiset tiedot koskien Kuopion lentoasema

Lentokentän nimi Kuopion lentoasema
Lentokentän (IATA) koodi KUO
Kaupunki Siilinjärvi
Maa Finland (FI)
Täysi sijainti Kuopion lentoasema
Leveysaste 63.006528
Pituusaste 27.797197
Verkkosivusto Finavia.fi
Näytä kartalla Google maps

Kuopion lentoaseman tilat ja palvelut

Kuopion lentoasema, joka sijaitsee Kuopion kaupungissa Suomessa, on alueellinen lentoasema, joka tarjoaa monipuoliset palvelut ja palvelut varmistaakseen matkustajille sujuvan ja mukavan matkakokemuksen. Tässä on lähempi tarkastelu lentokentän tarjonnasta:

Terminaali

Lentokentän moderni ja tilava terminaali on suunniteltu vastaamaan matkustajien tarpeisiin tehokkaasti. Terminaalissa on selkeä ulkoasu, mikä helpottaa matkustajien navigointia. Se tarjoaa mukavan ja vieraanvaraisen ympäristön matkustajille.

Sisäänkirjautuminen ja turvallisuus

 • Kuopion lentoasema tarjoaa itsepalvelukioskeja sisäänkirjautumisen nopeuttamiseksi. Matkustajat voivat tulostaa maihinnousukorttinsa ja matkatavaralappunsa.
 • Siellä on erityisiä turvatarkastuspisteitä, joissa on tehokas henkilökunta varmistaakseen kaikkien matkustajien ja heidän omaisuutensa turvallisuuden.

Vähittäiskauppa ja ruokailu.

 • Matkustajat voivat nauttia terminaalissa erilaisista myyntipisteistä. Liikkeet tarjoavat valikoiman tuotteita, kuten verovapaita tavaroita, matkamuistoja ja matkatavaroita.
 • Lentokentällä on myös useita ruokailumahdollisuuksia, kuten kahviloita ja ravintoloita, joista matkustajat voivat napata aterian tai välipalan ennen matkaansa. lento.

Aulatilat

 • Kuopion lentoasemalla on mukavat ja hyvin varustetut oleskelutilat. Matkustajat, jotka matkustavat bisnesluokassa tai joilla on lounge-passi, voivat nauttia rauhallisesta paikasta rentoutua tai työskennellä.

Esteettömyys

 • Lentoasema tarjoaa palveluita ja palvelut liikuntarajoitteisten matkustajien tarpeisiin. Tämä sisältää esteettömät wc:t, rampit ja nimetyt pysäköintipaikat.

Wi-Fi ja latausasemat

 • Matkustajat voivat nauttia ilmaisesta Wi-Fi:stä koko terminaalissa, jolloin he voivat pysyä yhteydessä ja selata Internetiä.
 • Saatavilla on myös latausasemia, joissa matkustajat voivat ladata mobiililaitteitaan ennen matkaa tai matkan aikana.

Pysäköinti

 • Kuopion lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintimahdollisuuksia. Pysäköintitilat sijaitsevat kätevästi lähellä terminaalia, mikä varmistaa helpon pääsyn matkustajille.

Autonvuokraus

 • Moneilla autovuokraamoilla on lentoasemalla tiskiä, jotka tarjoavat useita ajoneuvovaihtoehtoja, joista matkustajat voivat valita. Autonvuokraus tarjoaa matkailijoille joustavuutta tutustua Kuopion kauniiseen alueeseen.

Julkinen liikenne

 • Lentokentältä on hyvät yhteydet kaupungin keskustaan ja ympäristöön. alueilla julkisilla kulkuvälineillä. Säännölliset bussiyhteydet tarjoavat kätevän ja edullisen matkustusvaihtoehdon.

Kuopion lentoasema pyrkii monipuolisilla tiloillaan ja palveluillaan varmistamaan miellyttävän ja vaivattoman kokemuksen kaikille ohikulkijoille sen ovien kautta. Kävipä sitten Kuopiossa liike- tai lomamatkalla, lentoaseman tavoitteena on tarjota laadukkaita palveluita, jotka vastaavat jokaisen matkailijan tarpeita.


Kuopion lentoasema Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kuopion lentoasema?

Ilmailualalla Kuopion lentoasema tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, KUO, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Kuopion lentoasema lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen , ja sen arvioitu kesto on lennettäessä koneella .

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Kuopion lentoasema kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Kuopion lentoasema lentokentältä, on valittavanaan 1 eri lentoyhtiötä, joista Finnai tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Siilinjärvi?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Siilinjärvi, suosivat usein Kuopion lentoasema (KUO)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Siilinjärviin läheisyydessä?

Siilinjärvi läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella