Lentoerikoistarjoukset kohteesta Kunming Changshuin kansainvälinen lentokenttä (KMG)

Jatkuvat lennot 132 kohteeseen 38 eri lentoyhtiön kautta

Tiedot koskien Kunming Changshuin kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Kunming Changshuin kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi KMG
Kaupunki Kunming
Maa China (CN)
Täysi sijainti Kunming Changshuin kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 24.994713
Pituusaste 102.745950
Näytä kartalla Google maps

Kunming Changshuin kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Esittely

Kunming Changshuin kansainvälinen lentoasema on yksi Kiinan vilkkaimmista ja nykyaikaisimmista lentokentistä. Se toimii Yunnanin maakunnan päälentokeskuksena ja sillä on merkittävä rooli Kiinan yhdistämisessä Kaakkois-Aasian alueelle. Lentokenttä tarjoaa laajan valikoiman tiloja ja palveluita varmistaakseen matkustajille mukavan ja mukavan matkakokemuksen.

Palvelut

  • Terminaalit: Lentokentällä on kaksi modernia ja hyvin varusteltua terminaalia, terminaalit 1 ja terminaali 2, jotka hoitavat sekä kotimaan että kansainväliset lennot. Terminaalit ovat tilavia, siistejä ja tarjoavat erilaisia mukavuuksia.
  • Vähittäiskauppa ja ruokailu: Matkustajat voivat nauttia laajasta valikoimasta ostos- ja ruokailuvaihtoehtoja Kunming Changshuin kansainvälisellä lentoasemalla. Terminaaleissa on useita verovapaita liikkeitä, luksusputiikkeja, paikallisia liikkeitä ja ravintoloita, joissa tarjoillaan sekä kiinalaisia että kansainvälisiä ruokia.
  • Aulatilat: Lentokentällä on eksklusiivisia oleskelutiloja, joissa matkustajat voivat rentoutua, työskennellä tai nauttia virvokkeita. ennen lentojaan. Näissä oleskelutiloissa on mukavat istuimet, Wi-Fi-yhteys, bisnespalvelut ja ilmaisia välipaloja ja juomia.
  • Liikenne: Kunming Changshuin kansainväliseltä lentokentältä on hyvät yhteydet kaupunkiin ja ympäröiville alueille. Matkustajat pääsevät helposti takseihin, julkisiin linja-autoihin ja jopa metrojärjestelmään päästäkseen haluttuihin kohteisiin. Lentokentällä on myös autonvuokrauspalvelu.
  • Hotellit: Matkustajille, jotka tarvitsevat majoitusta lentokentän lähellä, lähellä on useita hotelleja. Nämä hotellit tarjoavat viihtyisiä huoneita, kuljetuspalveluita ja erilaisia mukavuuksia sekä liike- että lomamatkailijoiden tarpeisiin.

Palvelut

  • Informaatiopisteet: Henkilökunnan neuvontapisteet ovat käytettävissä kaikkialla terminaaleissa auttamaan matkustajia kaikissa kysymyksissä tai huolissaan. Nämä asiantuntevat henkilökunnan jäsenet voivat tarjota tietoa lennoista, kuljetuksista ja lentokentän tiloista.
  • Löydetyt ja kadonneet: Jos matkustaja kadottaa tai hukkaa tavaroitaan, oma kadonnut ja löydetty -osasto voi auttaa tiedusteluissa ja tavaroiden palautus.
  • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääketieteellisiä keskuksia, jotka on varustettu pienten terveysongelmien tai lääketieteellisten hätätilanteiden hoitamiseen. Koulutetut ja pätevät lääketieteen ammattilaiset ovat käytettävissä antamaan välitöntä apua tarpeessa oleville matkustajille.
  • Wi-Fi- ja latausasemat: Kunming Changshuin kansainvälinen lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden kaikissa terminaaleissa, mikä varmistaa, että matkustajat voivat pysyä yhteydessä. Latausasemat sijaitsevat kätevästi myös elektronisten laitteiden lataamista varten.
  • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Matkustajat voivat löytää terminaaleista pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä, joten matkustajien on kätevä hankkia paikallista valuuttaa tai hoitaa pankkitarpeita.

Kunming Changshuin kansainvälinen lentoasema tarjoaa maailmanluokan mukavuudet ja palvelut matkustajien matkustuskokemuksen parantamiseksi. Nykyaikaisilla terminaaleilla, monipuolisilla kauppa- ja ruokailumahdollisuuksilla, viihtyisillä oleskelutiloilla ja hyvillä kulkuyhteyksillä lentoasema ylittää odotukset ja varmistaa miellyttävän matkan kaikille sen porttien kautta kulkeville matkustajille.


Kunming Changshuin kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kunming Changshuin kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Kunming Changshuin kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, KMG, perusteella.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Kunming Changshuin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Bandaranaike International Airport (CMB), ja sen arvioitu kesto on 5h 35m lennettäessä koneella Boeing 737-200 Mixed Configuration.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Kunming Changshuin kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Kunming Changshuin kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 38 eri lentoyhtiötä, joista China Eastern Airlines, Lucky Air, China Southern Airlines, Kunming Airlines, Sichuan Airline tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Kunming kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Kunming Changshuin kansainvälinen lentokenttä (KMG) on matkustajien suosiossa kaupungista Kunming sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Kunming sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella