Suora lento kohteesta Kotokan kansainvälinen lentokenttä (ACC)

Tutustu 31 paikkaan 25 eri kuljetusyhtiön kanssa

Olennaiset tiedot koskien Kotokan kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Kotokan kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi ACC
Kaupunki Accra
Maa Ghana (GH)
Täysi sijainti Kotokan kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 5.606095
Pituusaste -0.168123
Näytä kartalla Google maps
Kotokan kansainvälinen lentokenttä
Kotokan kansainvälinen lentokenttä
Kotokan kansainvälinen lentokenttä
Kotokan kansainvälinen lentokenttä
Kotokan kansainvälinen lentokenttä
Kotokan kansainvälinen lentokenttä

Kotokan kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Ghanan Accrassa sijaitseva Kotokan kansainvälinen lentoasema on maan suurin ja vilkkain lentokenttä. Ghanan ensisijaisena kansainvälisenä porttina lentoasema tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän ja tehokkaan matkakokemuksen matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalikompleksi: lentokentällä on moderni terminaalikompleksi, jossa on erilliset alueet kotimaan ja kansainvälisille lennoille.
 • Duty-Free Shopping: Matkustajat voivat nauttia erilaisista tax-free-myymälöistä, jotka tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kuten vaatteita, elektroniikkaa, kosmetiikkaa, ja paikallisia ghanalaisia käsitöitä.
 • Ravintolat ja kahvilat: Terminaalikompleksissa on useita ravintoloita ja kahviloita, joissa tarjoillaan sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia.
 • Aulatilat: Lentokentällä on ensiluokkaisia lounge-tiloja. -luokan ja bisnesluokan matkustajat, jotka tarjoavat hiljaisen ja mukavan tilan rentoutumiseen ennen lentoa.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Pankkiautomaatit ja valuutanvaihtopalvelut ovat käytettävissä matkustajille, joiden on nostettava tai vaihdettava rahaa.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä kaikkialla lentokentällä, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä matkansa aikana.
 • Rukoushuoneet: Rukoushuoneita on tarjolla eri matkustajille uskontoja harjoittaakseen uskonnollisia rituaalejaan rauhallisessa ympäristössä.
 • Autonvuokrauspalvelut: Matkustajat voivat helposti vuokrata auton lentokentältä useilta arvostetuilta autonvuokraustoimistoilta.

Palvelut

 • Matkalaukkupalvelut: Lentoasema tarjoaa matkatavarapalveluita, mukaan lukien matkatavaroiden kääriminen, vaunut ja kadonneiden ja löydettyjen osasto, joka auttaa matkustajia matkatavaroidensa kanssa.
 • Lääkintäpalvelut: On terminaalikompleksissa sijaitseva lääkärikeskus, joka tarjoaa lääkintäapua ja perusensiapupalveluita.
 • Kuljetus: Matkustajilla on käytettävissään erilaisia kulkuvälineitä, kuten taksit, julkiset bussit ja autonvuokrauspalvelut, jotka helpottavat matkustamista kohteeseen ja sieltä pois. Lentokenttä.
 • Informaatiopisteet: Tietopisteitä löytyy kaikkialta lentoasemalta, ja ystävällinen henkilökunta on käytettävissä auttamaan matkustajia tiedusteluissa ja antamaan yleistä lentokenttätietoa.
 • Parkkipaikka: Lentokenttä tarjoaa runsaasti pysäköintitilaa sekä lyhytaikaiseen että pitkäaikaiseen pysäköintiin, jolloin matkustajat voivat pysäköidä ajoneuvonsa turvallisesti matkansa aikana.
 • Erityistapu: Lentoasema tarjoaa erityisapupalveluita liikuntarajoitteisille tai muulle vammaisille matkustajille, mikä varmistaa heidän sujuvan matkansa lentokentän läpi.
 • Lennon tiedot: Reaaliaikaiset lentotietonäytöt ja ilmoitukset pitävät matkustajat ajan tasalla heidän lennoistaan, mukaan lukien lähtö- ja saapumisajoista, porttien numeroista ja muutoksista tai viivästyksistä.

Hyvin varusteltu lentoasema, jossa on monipuoliset tilat ja palvelut, Kotoka International Airport pyrkii tarjoamaan mukavan ja mukavan kokemuksen matkustajille. Olipa kyse verovapaista ostoksista, ruokailumahdollisuuksista tai välttämättömistä palveluista, lentoasema pyrkii vastaamaan matkustajiensa tarpeisiin matkan jokaisessa vaiheessa.


Kotokan kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kotokan kansainvälinen lentokenttä?

Ilmailualalla Kotokan kansainvälinen lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, ACC, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Kotokan kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Kotokan kansainvälinen lentokenttä ja John F. Kennedy International Airport (JFK) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 11h 40m.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Kotokan kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 25 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Kotokan kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Africa World Airlines, Passion Air, ASKY Airlines, Kenya Airways, Air Peac

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Accra?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Accra, suosivat usein Kotokan kansainvälinen lentokenttä (ACC)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Mikä on lähellä Accra sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu: Kotokan kansainvälinen lentokenttä (ACC)

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella