Suora lento kohteesta Kota Kinabalun kansainvälinen lentokenttä (BKI)

Suoria lentoja kohteeseen 21 tarjoaa 13 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Kota Kinabalun kansainvälinen lentokenttä

Tiedot koskien Kota Kinabalun kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Kota Kinabalun kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi BKI
Kaupunki Kota Kinabalu
Maa Malaysia (MY)
Täysi sijainti Kota Kinabalun kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 5.923076
Pituusaste 116.051017
Näytä kartalla Google maps

Kota Kinabalun kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Malesiassa Sabahin osavaltiossa sijaitseva Kota Kinabalun kansainvälinen lentoasema toimii pääporttina kauniilla Borneon saarella vieraileville matkailijoille. Lentokentällä on laaja valikoima tiloja ja palveluita, jotka takaavat mukavan ja mukavan kokemuksen kaikille matkustajille.

Terminaalit

 • Vähittäiskauppa ja verovapaa Ostokset: Lentokentällä on useita vähittäismyyntipisteitä, kuten tunnettuja kansainvälisiä brändejä, joista matkustajat voivat ostaa muotia, elektroniikkaa, matkamuistoja ja paljon muuta. Tarjolla on myös tax-free-myymälöitä niille, jotka haluavat ostaa tax-free-tuotteita.
 • Ruoka ja juoma: Lentokentällä on useita ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat ruokaa makuja ja mieltymyksiä. Matkustajat voivat nauttia paikallisista malesialaisista ruoista tai valita kansainvälisiä ruokia ravintoloissa, kahviloissa ja pikaruokapaikoissa.
 • Aulatilat: Rentouttavaa ympäristöä etsiville matkustajille lentoasema tarjoaa pääsy useisiin loungeihin. Näissä oleskelutiloissa on mukavat istuimet, ilmaisia virvokkeita, Wi-Fi-yhteys ja muita mukavuuksia, jotka auttavat matkustajia rentoutumaan ennen lentoaan.
 • Rukoushuoneet: Rukoushuoneita on saatavilla lentokentän terminaaleissa. jotta matkustajat voivat täyttää uskonnolliset velvoitteensa. Nämä huoneet ovat siistejä, hiljaisia tiloja, jotka sopivat eri uskontoihin ja tarjoavat rauhallisen ympäristön rukoukselle ja pohdiskelulle.
 • Lasten leikkialue: Lasten kanssa matkustavat perheet voivat hyödyntää lentokentän omistetut leikkipaikat. Nämä tilat on varustettu leluilla, peleillä ja sopivilla tiloilla, jotta nuoret viihdyttävät ja ovat kiinnostuneita odottaessaan lentojaan.
 • Vauvanhoitopalvelut: Kota Kinabalun kansainvälinen lentoasema tunnistaa tarpeet vanhemmista, jotka matkustavat vauvojen kanssa. Lentokentällä on lastenhoitohuoneita, joissa on pukupisteet, ruokintatilat ja muut olennaiset mukavuudet, jotka takaavat mukavan perhekokemuksen.
 • Lääkintäpalvelut: Lääketieteellisissä hätätilanteissa, Lentokentällä on lääkäriasema, jonka pätevä henkilökunta on valmis antamaan apua. Klinikka on varustettu pienten lääketieteellisten ongelmien ratkaisemiseksi, ja siellä on sekä hätä- että ensiapupalvelut.
 • Autonvuokraus: Matkailijat voivat kätevästi vuokrata auton lentokentältä tutustuakseen upeisiin maisemiin. ja Sabahin nähtävyydet omaan tahtiinsa. Terminaalissa on useita tunnettuja autonvuokrausyrityksiä.

Muut palvelut

 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentokentällä on pankkiautomaatteja ja valuutanvaihtopisteitä, joiden avulla matkustajat voivat nostaa paikallista valuuttaa tai vaihtaa rahansa Malesian ringgiteiksi.
 • Tavaratavarapalvelut: Kadonneet tai vahingoittuneet matkatavarat voidaan ilmoittaa ja käsitellä osoitteessa lentokentän matkatavarapalvelutiski. Matkustajat voivat myös löytää tästä paikasta tietoa matkatavaroiden sallimisesta ja rajoituksista.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi-palvelu on saatavilla kaikkialla lentokentän terminaaleissa, jotta matkustajat voivat pysyä yhteydessä ja käyttää Internetiä ollessaan lentokentällä.

Kota Kinabalun kansainvälinen lentoasema varmistaa laajan palveluvalikoimansa ansiosta, että matkustajilla on miellyttävä matkakokemus saapumishetkestä lähtöön asti..


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kota Kinabalun kansainvälinen lentokenttä?

Koodi BKI on myönnetty Kota Kinabalun kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Kota Kinabalun kansainvälinen lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Kota Kinabalun kansainvälinen lentokenttä ja Narita International Airport (NRT) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 5h 30m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Kota Kinabalun kansainvälinen lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Kota Kinabalun kansainvälinen lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 13 eri lentoyhtiötä, joista AirAsia, Malaysia Airlines, Bek Air, Jin Air, Firefl tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Kota Kinabalu kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Kota Kinabalun kansainvälinen lentokenttä (BKI) on matkustajien suosiossa kaupungista Kota Kinabalu sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Mikä on lähellä Kota Kinabalu sijaitsevien lentokenttien lukumäärä?

Käytettävissä on 1 lentokenttä(ä), joihin kuuluu:

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella