Lentoerikoistarjoukset kohteesta Kostanayn kansainvälinen lentokenttä (KSN)

Suoria lentoja kohteeseen 5 tarjoaa 4 lentoyhtiötä.

Päivittäin aikataulun mukaan lähtevät lennot lähtöpaikkana Kostanayn kansainvälinen lentokenttä

Kohde Viikonpäivät Kesto Lentoyhtiöt Hinta
NQZ Tselinograd

2 lentoja päivässä

1h 20m Näytä hinta
ALA Almaty

1 lentoja päivässä

2h 15m Näytä hinta
SVO Khimki
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

3h 5m Näytä hinta
SSH Sharm el Sheikh
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

5h 55m Näytä hinta
HSA Turkistan
Sun
Maa
Tii
Kes
Tor
Per
Lau

1 lentoja päivässä

2h 20m Näytä hinta

Tiedot koskien Kostanayn kansainvälinen lentokenttä

Lentokentän nimi Kostanayn kansainvälinen lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi KSN
Kaupunki Kostanay
Maa Kazakhstan (KZ)
Täysi sijainti Kostanayn kansainvälinen lentokenttä
Leveysaste 53.206389
Pituusaste 63.550833
Näytä kartalla Google maps

Kostanayn kansainvälisen lentokentän tilat ja palvelut

Kostanayn kansainvälinen lentoasema on moderni ja hyvin varusteltu lentokenttä, joka palvelee Kostanayn kaupunkia Pohjois-Kazakstanissa. Monipuolisten tilojen ja palveluiden ansiosta se pyrkii tarjoamaan kätevän ja mukavan matkakokemuksen sekä kotimaisille että kansainvälisille matkustajille.

Palvelut

 • Terminaalirakennus: Lentokentällä on tilava terminaalirakennus, joka tarjoaa matkustajille mukavan ja vieraanvaraisen ilmapiirin.
 • Sisäänkirjautumistiskit: Matkustajat voivat kirjautua lentoihinsa kätevästi sijaitsevissa lähtöselvitystiskeissä.
 • Vähittäismyymälät: Lentokentällä on useita vähittäismyyntipisteitä, joista matkustajat voivat ostaa matkamuistoja, matkatarvikkeita ja verovapaita tuotteita.
 • Ravintolat ja kahvilat: Tarjolla on useita ruokailuvaihtoehtoja, kuten ravintoloita ja kahviloita. laaja valikoima ruokia eri makuun.
 • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Matkustajat pääsevät helposti pankkiautomaateihin ja valuutanvaihtopalveluihin lentoaseman tiloissa.
 • Autonvuokrauspalvelut: Niille, jotka etsivät Lentokentällä on tarjolla autonvuokrauspalveluita, jotka haluavat tutustua kaupunkiin omatoimisesti.
 • Aulatilat: Lentoasema tarjoaa mukavia oleskelutiloja matkustajille, jotka haluavat yksityisemmän ja eksklusiivisemman tilan rentoutumiseen tai työskentelyyn.
 • Wi-Fi: Ilmainen Wi-Fi on käytettävissä kaikkialla lentokentällä, joten matkustajat voivat pysyä yhteydessä matkansa aikana.

Palvelut

 • Tavaroiden käsittely: Lentoasema varmistaa tehokkaat matkatavaroiden käsittelyprosessit viivästysten minimoimiseksi ja sujuvan matkakokemuksen takaamiseksi.
 • Löydetyt ja kadonneet: Oma kadonnut ja löydetty -osasto auttaa matkustajia paikantamaan kadonneet tavaransa lentoaseman tiloissa.
 • Tiedotiskit: Matkustajat voivat pyytää apua lentoaseman infopisteistä, jotka antavat tietoa lennoista, reittiohjeista ja muista tärkeistä yksityiskohdista.
 • Lääkintäpalvelut: Lentokentällä on lääkärikeskus, joka palvelee matkustajien lääketieteellisiin tarpeisiin hätätilanteissa.
 • Pysäköintipalvelut: Lentoasema tarjoaa turvallisia ja hyvin hoidettuja pysäköintialueita sekä lyhyt- että pitkäaikaisiin pysäköintitarpeisiin.
 • Erikoisapu: Lentoasema tarjoaa erityispalveluita vammaisille tai liikuntarajoitteisille matkustajille.
 • Taksipalvelut: Taksipalvelut ovat saatavilla kätevästi terminaalirakennuksen ulkopuolella, mikä tarjoaa matkustajille helpot kuljetusvaihtoehdot.
 • Lentojen päivitykset: Reaaliaikaiset lentotiedot näytetään näytöillä kaikkialla lentoasemalla, mikä pitää matkustajat ajan tasalla muutoksista tai viivästyksistä.

Kostanayn kansainvälinen lentoasema on sitoutunut tarjoamaan miellyttävän matkakokemuksen kaikille. vierailijoita. Lentokenttä pyrkii nykyaikaisilla mukavuuksillaan ja ammattitaitoisilla palveluillaan vastaamaan matkustajien monipuolisiin tarpeisiin varmistaen, että heidän matkansa alkaa ja päättyy sujuvasti.


Kostanayn kansainvälinen lentokenttä Usein kysytyt kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Kostanayn kansainvälinen lentokenttä?

Koodi KSN on myönnetty Kostanayn kansainvälinen lentokenttä kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) toimesta.

Kuinka kauan kestää pisin lento?

Kostanayn kansainvälinen lentokenttä lentokentältä pisin tarjolla oleva lento ulottuu kohteeseen Sharm el-Sheikh International Airport (SSH), ja sen arvioitu kesto on 5h 35m lennettäessä koneella Airbus A320.

Mitkä lentoyhtiöt toimivat Kostanayn kansainvälinen lentokenttä?

Yhteensä 4 lentoyhtiötä tarjoaa palveluita Kostanayn kansainvälinen lentokenttä-lentokentällä, mukaan lukien tunnetut lentoyhtiöt kuten: Air Astana, Aeroflot, Air Cair

Kostanay kaupungista lähtevän lentokentän valinta?

Yleensä Kostanayn kansainvälinen lentokenttä (KSN) on matkustajien suosiossa kaupungista Kostanay sen läheisyyden ja tarjoaman helppouden vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Kostanayin läheisyydessä?

Kostanay läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella