Lennot lähtevät kohteesta Komodon lentokenttä (LBJ)

Suoria lentoja kohteeseen 6 tarjoaa 7 lentoyhtiötä.

Päivittäinen lähtöaikataulu Komodon lentokenttä

Tiedot koskien Komodon lentokenttä

Lentokentän nimi Komodon lentokenttä
Lentokentän (IATA) koodi LBJ
Kaupunki Labuan Bajo
Maa Indonesia (ID)
Täysi sijainti Komodon lentokenttä
Leveysaste -8.585046
Pituusaste 119.441148
Näytä kartalla Google maps

Komodon lentokentän tilat ja palvelut

Komodon lentoasema, joka tunnetaan virallisesti nimellä Komodon lentoasema Mutiara II, on ensisijainen portti majesteettiseen Komodon kansallispuistoon Indonesiassa. Tämä Floresin saaren läntisimmässä kärjessä Labuan Bajossa sijaitseva lentokenttä tarjoaa valikoiman tiloja ja palveluita, jotka takaavat miellyttävän ja kätevän matkakokemuksen matkustajille.

Terminaalit

  • Vähittäismyymälät: Komodon lentokentällä on useita vähittäismyyntipisteitä, kuten tax-free-liikkeitä, joista matkustajat voivat löytää valikoiman paikallisia käsitöitä, matkamuistoja, välipaloja ja juomia.
  • Ravintolat ja kahvilat: Saatavilla on useita ruokailuvaihtoehtoja, jotka tarjoavat sekä paikallisia indonesialaisia että kansainvälisiä ruokia. Matkustajat voivat napata nopean välipalan tai nauttia rauhassa aterian ennen lentoaan tai sen jälkeen.
  • Pankkiautomaatit ja valuutanvaihto: Lentoasemalla on terminaalissa olevat pankkiautomaatit käteistä tarvitseville matkustajille. Lisäksi tarjolla on valuutanvaihtopisteitä niille, jotka tarvitsevat paikallista valuuttaa.
  • Wi-Fi: Komodon lentoasema tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden koko terminaalissa. Matkustajat voivat pitää yhteyttä läheisiinsä tai seurata töitä odottaessaan lentoaan.
  • Tiedotiski: Saapumisalueella on neuvontapiste, joka tarjoaa matkustajille apua. lennon tiedoista, lentokenttäpalveluista ja yleisistä tiedusteluista.
  • Matkalaukkupalvelut: Lentokentällä on matkatavarasäilytys- ja käärimispalvelut mukaan lukien. Matkailijat voivat säilyttää laukunsa turvallisesti tai suojata ne suojakalvolla.
  • Autonvuokraus: Jos haluat tutustua kauniiseen ympäristöön, lentoasemalla on autonvuokrauspalvelu. Vuokraamalla auton matkustajat pääsevät kätevästi aiottuun kohteeseen ja tutustumaan Komodon kansallispuiston ihmeisiin.

Kuljetuspalvelut

  • Taksit: Taksit ovat helposti saatavilla terminaalin ulkopuolella, ja ne tarjoavat kätevän kuljetusvaihtoehdon useisiin kohteisiin Labuan Bajossa tai lähialueilla.
  • Kuljetuspalvelu: Lentokenttä tarjoaa kuljetuspalvelun, joka kuljettaa matkustajia useisiin Labuan Bajon hotelleihin ja sieltä pois. Tämä palvelu takaa vaivattoman matkan majoitukseen väsyneen lennon jälkeen.
  • Auton pysäköinti: Komodon lentoasema tarjoaa sekä lyhyt- että pitkäaikaisia pysäköintimahdollisuuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan. matkustajat, jotka haluavat pysäköidä ajoneuvonsa lentokentälle.

Komodon lentoasema on sitoutunut tarjoamaan mukavan ja tehokkaan kokemuksen sen terminaalin kautta kulkeville matkustajille. Saatavilla olevien tilojen ja palveluiden ansiosta matkustajat voivat helposti navigoida lentokentällä ja nauttia Labuan Bajon ja upeasta Komodon kansallispuistosta.


Yleisesti Kysytyt Kysymykset

Voisitko kertoa minulle IATA-koodin, joka on annettu Komodon lentokenttä?

Ilmailualalla Komodon lentokenttä tunnistetaan sen määritetyn IATA-koodin, LBJ, perusteella.

Mikä on pisin lento, joka lähtee lentokentältä Komodon lentokenttä?

Valtavan etäisyyden kulkeminen Komodon lentokenttä ja Soekarno-Hatta International Airport (CGK) välillä on kestävyyden äärimmäinen koetus, matkan kestäen suunnilleen 2h 15m.

Mitkä lentoyhtiöt operoivat lentoja Komodon lentokenttä kentältä?

Matkustajilla, jotka lähtevät Komodon lentokenttä lentokentältä, on valittavanaan 7 eri lentoyhtiötä, joista Wings Air, Batik Air, Citilink, Lion Air, SW Itali tarjoaa suurimman osan säännöllisistä lähdöistä.

Mitä lentokenttää tulisi käyttää lähtiessä ilmateitse kaupungista Labuan Bajo?

Matkustajat, jotka lähtevät kaupungista Labuan Bajo, suosivat usein Komodon lentokenttä (LBJ)ia sen edullisen sijainnin vuoksi.

Kuinka monta lentokenttää sijaitsee Labuan Bajoin läheisyydessä?

Labuan Bajo läheisyydessä on 1 lentokenttä(ä):

5 HYÖTYÄ LENNON VARAAMISESTA AVIA SKANNERIN KAUTTA

1

Etsimme parhaat lentotarjoukset

2

Emme veloita lisämaksuja tai komissioita

3

Teemme yhteistyötä useiden kumppaneiden kanssa tarjotaksemme parhaat hinnat

4

Avia-skanneri tekee yhteistyötä vain vakiintuneiden ja luotettavien yritysten kanssa

5

Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksista. Valitse kohde ja saat päivityksiä hintamuutoksista

Arvostelut

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 arvostelut)

Uskomaton työkalu halvimpien lentojen löytämiseen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja nopeat tulokset. Lentoskanneri tekee matkasuunnittelusta helppoa.

star
star
star
star
star
5

Carla

Lentoskanneri tarjoaa jatkuvasti parhaat lentotarjoukset. Sen kattava hakukone on vertaansa vailla. Säästi minulle aikaa ja rahaa!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Löysin lentoja, joita en löytänyt mistään muualta, kiitos Lentoskanneri. Se on tehokas, luotettava ja helppokäyttöinen.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Joka kerta kun käytän Lentoskanneriia, löydän piilotettuja helmiä. Siinä on laaja valikoima lentoyhtiöitä ja kohteita. Poikkeuksellinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
5

Marko

Varaaminen Lentoskanneriin kautta on aina sujuvaa. Se tarjoaa selkeitä vaihtoehtoja ja auttaa tekemään parhaat matkapäätökset.

star
star
star
star
star
5

Alex

Lentoskanneri ylitti odotukseni. En vain löytänyt halpoja lentoja, mutta asiakaspalvelu oli myös huippuluokkaa. Pakollinen työkalu matkailijoille.

star
star
star
star
star
4

Tony

Lentoskanneri yksinkertaistaa matkasuunnittelua. Sen intuitiivinen suunnittelu ja laaja lentovalikoima ovat tehneet siitä suosikkityökaluni budjettimatkoille.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella